Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Yūgen Forest

Yūgen Forest is een regeneratieve buitenplaats in het hart van Nederland. Je kunt bij ons terecht als locatie voor events, retraites en trainingen

Volgen
Niet beschikbaar

Yūgen Forest, Vossemeerdijk 6, 8251 PN Dronten, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Yūgen Forest

Friday, 15 Nov. om 09:00
Adem- & Truffelceremonie
Yūgen Forest
Truffel Ceremonie Ademcirkel Innerlijke Reis
Friday, 22 Nov. om 17:00
Stilte Weekend - "Herfst"
Yūgen Forest
Stilteretraite Meerdaagse retraites Mini retraite in de natuur

Over de organisatie

Yūgen Forest is een regeneratieve buitenplaats op het nieuwe land in Flevoland. Je kunt hier terecht als locatie voor events, retraites en trainingen waarbij welzijn en verbinding met de natuur voorop staat.

Yūgen Forest is een helende cocon, plek voor transformaties en verwonderende ervaringen die je sprakeloos achterlaten; diep verbonden met het weelderige en eetbare landschap waarin het zich bevindt.

Onze droom is om te laten zien dat het écht anders kan; in zowel onze bedrijfsstructuur, als onze programma’s en partnerships staat regeneratie voorop. Regeneratie betekent voor ons de wereld mooier achter laten dan hoe we haar aantroffen. Herstellen, in plaats van veroveren.

Overwinst vloeit dankzij onze steward-ownership principes terug naar de natuur en onze missie. Bekijk onze giveback projecten pagina om te zien hoe we dat realiseren en hoe je ons hierbij kan helpen. Bedrijven en instellingen kunnen namelijk bij ons terecht voor het planten van bomen of andere projecten die de biodiversiteit herstellen.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Yūgen Forest

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

the Holistic Healing shed - a place of transformation
Vlierhof is een ecologische woongemeenschap en holistisch gezondheidscentrum. We wonen en werken op deze prachtige plek, die we met liefde hoeden.
Mandira vormt een centrum voor bewustwording waar ruimte is voor community, verbinding, beoefening van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling
Stembevrijding Mantra zingen
Ontspanning & Bevrijding Via Klank & Muziek
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl