Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vrouwen Verwendag

Zaterdag 10 augustus 2024 om 19:45 tot zondag 11 augustus 2024 om 17:30

Eksterveldlaan 27, 2820 Bonheiden, Belgium

Over dit evenement

Welkom Vrouw,

Tijdens deze Vrouwen Verwendag is er tijd. Tijd om te landen. Tijd om te genieten en om te verbinden. Er is een programma als leidraad. Je krijgt eenvoudige routines en tools aangereikt uit de Vrouwen Qi Gong en Movement Medicine. Deze kan je inzetten om te doorbloeden en gifstoffen af te voeren, om je centrum terug te vinden, om je energie te clearen, om diep naar jezelf te luisteren, om je grenzen te stellen, om zelfliefde te cultiveren.

We verbinden in een cirkel van Vrouwen. Er is een sauna. We voeden ons lijf met heilzaam voedsel en onze huid met klei terwijl we vertoeven tussen de volwassen bomen in onze beschutte tuin. We genieten van een Yoni Steam. Er is een mogelijkheid om de zaterdagavond te komen om 19:45. Dan is er vuur en zang. Je logeert samen apart op dit land in de joert, in een tent of in de woonkamer. Je krijgt ook een droogborstel mee naar huis indien je de avond ervoor komt. Er is een gezond ontbijt.

We dansen en wandelen in het bos. We vinden onszelf stapje voor stapje terug.

Je ontvangt een uur liefdevolle massage van meestermasseur Wannes. Ik ben verrukt dat ik hem eindelijk kon strikken. Hij lijkt wel alle massages te beheersen, van handen, voeten (reflexologie) en gezicht tot full body en yonimassage. Allemaal meesterlijk ingetuned en afgestemd. Jullie overleggen samen welke massage in dat moment het meest geschikt is voor je.
Hij omschrijft zijn werk : “Mijn massages gaan van meer vief naar diep ontspannend. Harmoniserende ontspannende Massage Sensitif met een toets van lomi lomi kahuna bodywork.”

Voor de overnachting breng je zelf beddengoed mee en een hoofdkussen. Eventueel een matrasje. Je kan ook op onze futons slapen. Je slaapt in de joert, in de woonkamer of in de tent. Indien je heel graag alleen slaapt, breng dan je eigen tent mee. Wij hebben ook een grote tent ter beschikking.

Inbegrepen in de prijs zijn alle activiteiten inclusief lessen, zout, klei, avondeten en ontbijt, snacks en thee, sauna, Yoni Steam, massage van Wannes.

Welkom met specifieke vragen rond de organisatie : 0499/70.27.81

Zaterdag 10 augustus 2024 om 19:45 tot zondag 11 augustus 2024 om 17:30

Eksterveldlaan 27, 2820 Bonheiden, Belgium

Over de organisatie

“Adem en spel”

Workshops, retreats, individuele sessies in tuin en joert : Verbinden met Vrouwen - Stem en zang - Qi Gong - Yoga - Tantra - Shiatsu - Pelvic Release

Reviews

Anoniem

Vrouwen Verwendag

Fantastisch! Authentiek en liefdevol ontvangen met een heerlijke maaltijd in een heerlijke tuin. Laat je verrassen door de diepe wijsheid van Mieke, ook door hetgeen ze neerzet. Een echte verwendag! Ik bruis van energie! Dank je wel Mieke en graag volgend jaar opnieuw!

Lees meer

Karin De coster

Vrouwen Verwendag

Game changer voor mij! Deze heerlijke dag heeft iets wakker gemaakt in mij... Ik voel warmte, liefde en mijn kern staat weer open, mijn vuur is wakker en alles stroomt. Ik voel me lichter en blijer en ik ben dankbaar dat dit op mijn pad kwam! xx

Lees meer

Greet De Wandel

Basic (Level 1) Pranic Healing opleiding

Gestructureerd gebracht geheel waarbij het fijn is te merken dat we het via de tools allemaal binnen handbereik hebben, mits oefenen. Blij dat ik erbij was!

Lees meer

Vrouwen Verwendag

Meer evenementen van Prana&Mie

Woensdag, 11 sep. om 10:00
7 weken Radiant Lotus Vrouwen Qi Gong
Prana&Mie
Vrouwen workshops Natuur Qi Gong
Dinsdag, 17 sep. om 13:30
Vibrational Yoga
Prana&Mie
Yoga Mindfulness Stembevrijding
Woensdag, 18 sep. om 10:00
7 weken Radiant Lotus Vrouwen Qi Gong
Prana&Mie
Vrouwen workshops Natuur Qi Gong
Zondag, 22 sep. om 14:00
Womb Journey
Prana&Mie
Vrouwen workshops Massage Yoni Steam

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 09 nov. om 20:00
Vrouwen Drum Cirkel
BloteVoetenPark Brunssum
Vrouwen workshops Drumcirkel Natuur
Woensdag, 06 nov. om 19:15
Play Utrecht - Basiscursus Tantra voor Vrouwen
Play Utrecht
Tantra Vrouwen workshops Verbinding
Zaterdag, 18 jan. om 11:30
Ode aan de Yoni Winter Festival @ Kasteel België
Ode aan de Yoni
Festivals Vrouwencirkels Vrouwen workshops
Zondag, 20 okt. om 10:00
Shakti, Kali en Isis
Lieneke Postema
Ritueel Vrouwen workshops Tantra
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl