Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Adem & Moederzijn - Samen de tijd voor jezelf (Ruby & Tara)

Zaterdag 27 juli 2024 van 9:30 tot 13:00

Bolwerkslaan 23, 2011 MD Haarlem, Nederland

Over dit evenement

Een ochtend voor jou, uit de rat-race samen ademen & de balans op maken met aandacht voor je rol als moeder, maar zeker ook de dingen daaromheen.

It makes sense, moeder worden vraagt om jezelf te geven en je voelsprieten op scherp te zetten. Een gave! Veel tijd en ruimte gaat naar de kids en hernieuwde relaties met je omgeving.
‘Aan staan’ en je eigen behoeftes uitstellen kan (na de eerste fase waarin dit ook zo nodig is) een gewoonte blijven. Herken jij ze? Gevoelens van onrust, moeite met ontspannen, leven in je hoofd (lijstjes lijstjes), twijfelen (moeite met keuzes) en de focus op de ander.

Wil je weer ervaren hoe je naast het zorgen voor de ander ook focus op jezelf houdt? Echt kan ontspannen en alles even los mag laten? Weer passie, spontaniteit of juist diepgang ervaren? Soms mis je misschien dingen van jezelf? Waar ligt een verlangen, vergeten of verwaarloost thema wat aandacht mag krijgen?

Deze ochtend creëren we ruimte voor JOU. Speels, maar niet zonder de diepere laag te raken. Zodat je stralend en voldaan naar huis gaat.

Ook ben jij meer dan welkom indien jij zwanger bent. Passend bij de fase waar jij in bent, krijg jij passende (adem)oefeningen.

🔥 JIJ GAAT DUS NAAR HUIS MET:
•⁠ ⁠Een dosis energie & meer aandacht en ruimte voor jezelf.
•⁠ ⁠(H) erkenning in thema’s rondom het moederschap (schuldgevoel, moeite met loslaten, relaties, verwachtingen). All is welcome!
•⁠ ⁠Tools en technieken om meer rust in je lijf en je dag te ervaren (waardoor je meer kan genieten van momenten op de dag zelf).
•⁠ ⁠Vol en voldaan; we sluiten namelijk af met een voedende, vegetarische lunch.

👩🏼‍🤝‍👩🏽 WIE?
Wij (Ruby en Tara) vinden elkaar iedere keer weer in onze gedeelde nieuwsgierigheid naar de mens. Samen blijven we constant op zoek naar meer rust in onszelf, verdieping in onze relaties en natuurlijk hoe we vanuit hier zoveel mogelijk kunnen genieten van het leven.

Als collega’s en vrienden inspireren wij elkaar steeds weer opnieuw. Ruby met haar achtergrond en ervaring in psychologie, systemisch werk en haar bedrijf gericht op de vrouw die moeder is. Tara vanuit haar bedrijf “Adem met Tara” en haar achtergrond en ervaring als fysiotherapeut. Lichaamsbewustzijn en bewustzijnswerk staan hierin altijd centraal.

Nou, en nu hebben wij dus zin om dit deze dag met jullie te delen!

[Meer weten over ons? Kijk op ademmettara.nl en moederzijn.com]

📍 WAAR?
Ken je die grote, lichte kas tussen het groen achter het station? Aan het Prinsen Bolwerk, verstopt tussen het spoor en de moestuintjes, staat een prachtige kas aan een heerlijk grasveld. Een mini-oase waar we zowel binnen als buiten kunnen zijn. Leuk hè, nieuwe plekken!

📅 WANNEER?
Zaterdag 27 juli 09:30-13:00

💸 KOST DAT?
€54 early bird / €65 normal [Incl. een verzorgde, voedende, vega lunch op deze fijne plek]

Zaterdag 27 juli 2024 van 9:30 tot 13:00

Bolwerkslaan 23, 2011 MD Haarlem, Nederland

Over de organisatie

“Ruimte in jouw adem, lichaam en leven”

Verbonden Ademwerk | Ademsessies | Ademcirkels | Ademworkshops | Groepen | Retreats

Reviews

Berry Krikken

Hello Breathwork Circle - Summer Edition

Wat een mooie ervaring! Ik heb mogen helen en voelen. Ik mocht op een diepere laag verbinden met mijn lichaam en natuurlijk met de andere deelnemers, en dat allemaal midden in de natuur. Tara is een zorgzame en rechtvaardige begeleider die je alle ruimte geeft voor jouw proces. Na de sessie kregen we thee en chocolaatjes. Een aanrader dus!

Lees meer

Emily Reekers

Adem & Moederzijn - Samen de tijd voor jezelf (Ruby & Tara)

In een veilige omgeving werken met het krachtige middel: de ademhaling. Tara en Ruby begeleidden onze groep professioneel en persoonlijk. Mooi en leerzaam hoe psychologie en fysiologie samenkwamen in deze waardevolle, intense sessie. Zeer aan te raden!

Lees meer

Anoniem

Dit Gaat Over Jou: drie (vrij)dagen voor vrouwen

Ik kijk met heel veel warme gevoelens terug op de drie dagen die ik met Linda, Tara en de andere deelnemende vrouwen heb doorgebracht. Linda en Tara weten een hele warme en vertrouwde sfeer te creëren, waardoor je je gelijk heel welkom en thuis voelt. De groep was ook erg fijn, en na 3 vrijdagen samen voelde iedereen erg vertrouwd en dichtbij. In deze veilige omgeving durfde ik (soms pijnlijke) onderwerpen bij mezelf te onderzoeken. Ik heb tijdens de sessies meerdere belangrijke inzichten opgedaan, maar ook echt nieuwe waarheden kunnen internaliseren, die ik nu in het dagelijks leven meeneem. Enorm waardevol. Een aanrader dus :)

Lees meer

Adem & Moederzijn - Samen de tijd voor jezelf (Ruby & Tara)

Meer evenementen van ADEM MET TARA

Zondag, 06 okt. om 09:30
Hello Breathwork Circle • Verbonden Ademwerk met Tara
ADEM MET TARA
Ademwerk Ademcirkel Adem
Woensdag, 16 okt. om 19:00
SAMEN ADEMEN: ADEM-zesweekse in Haarlem
ADEM MET TARA
Ademwerk Ademcirkel Verbinding
Zaterdag, 09 nov. om 09:30
DIT GAAT OVER JOU: drie (zater)dagen voor vrouwen
ADEM MET TARA
Meerdaagse retraites Ademwerk Vrouwen workshops
Zondag, 10 nov. om 09:30
Hello Breathwork Circle • Verbonden Ademwerk met Tara
ADEM MET TARA
Ademwerk Ademcirkel Adem

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 25 sep. om 19:30
Breathwork 25 September
Jolanda Oeij
Ademcirkel Klankreis-Soundbath Innerlijke Reis
Donderdag, 14 nov. om 14:00
INFINITE - Tantra Retraite
Integrated Tantra
Meerdaagse retraites Tantra Ademwerk
Vrijdag, 04 okt. om 19:30
Breathwork & More
Matlove Yoga
Ademcirkel Yoga
Vrijdag, 27 sep. om 19:30
Avond Retraite: Gaia Sisters at Church
ZenbyGwen
Ademcirkel Cacao ceremonie Mantra zingen
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl