Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

🎧9D ademreis & Reiki Back to your roots

Dinsdag 30 juli 2024 van 18:00 tot 20:30

Online

Over dit evenement

Voor wie is het?

“The Origin” is ontworpen voor iedereen die zich losgekoppeld voelt van zijn ware essentie, die graag lichamelijke spanningen en blokkades wil loslaten. Het biedt een pad om het eigen centrum te herontdekken en terug te keren naar het authentieke zelf, terug naar het allereerste begin van iemands persoonlijke reis Deze sessie is een toevluchtsoord voor diegenen die de harmonie willen herstellen en zich opnieuw willen verbinden met hun diepste wezen, en uitnodigen tot een diepgaand ontwaken tot de kern van wie ze zijn.

Beschrijving: Begeef je op 'The Origin', een adembenemende reis die wordt onderstreept door een krachtig muzikaal tapijt van melodieuze zang, gezangen en tonen, elk zorgvuldig ontworpen om in de diepten van je ziel te duiken. Deze symfonie van geluid en adem creëert een toevluchtsoord voor introspectie en verbinding met je essentie, waardoor een diepgaande ontlading van spanning en blokkades wordt vergemakkelijkt. Gedurende de sessie word je begeleid naar hogere niveaus van zelfcompassie, acceptatie en vernieuwing, waardoor je authentieke zelf in jezelf wordt onthuld. Het is een transformatieve ervaring, waarbij de kracht van muziek en adem met elkaar verweven zijn om emotionele helderheid, rust en een wedergeboorte in je ware potentieel te bevorderen.

Gemeenschappelijke resultaten:

Terug naar jezelf : Dompel je onder in de vrijheid om terug te keren naar je essentie en laat de banden los met ervaringen uit het verleden die je ware zelf hebben verduisterd.

Verlichten van spanningen en blokkades : Verlicht uw wezen door zowel fysieke gespannenheid als mentale barrières op te heffen, waardoor u een staat van gemak en welzijn cultiveert.

Verdieping van zelfcompassie : cultiveer een diep gevoel van eigenliefde, vergeving en acceptatie, transformeer uw relatie met uzelf en verbeter de verbindingen met anderen.

Versterking van innerlijke veerkracht : bouw veerkracht en emotionele stabiliteit op, zodat u de schommelingen van het leven met een gegrond gevoel van kalmte het hoofd kunt bieden.

Harmonie en Evenwicht : Herontdek innerlijke vrede en evenwicht, waarbij u uw interne landschap harmoniseert om rust en stabiliteit in uw externe wereld te weerspiegelen.

Pad naar transformatie : geef jezelf de kracht om verandering en persoonlijke evolutie te omarmen, nieuwe paden te ontsluiten en je levensreis te verrijken met doel en authenticiteit.

Over de organisatie

“De Sparkel Specialist geeft jou weer kleur aan je leven!”

Het is een plek waar je door verschillende elementen te gebruiken snel in een staat van bewustzijn komt. En jou licht weer kan schijnen.

Reviews

Mark Houtveen

🎧 9D ademwerk Thema: Letting go and moving on met kundaliniyoga

Is de vorm belangrijk of de diepte van de beleving? Of allebei!? Doordat we die zaterdag 9 maart 2024 te Tongeren ons eerst gelaafd hebben aan de bewegingen en het verduren van de Kundalini ontstond er tijdens het ademwerk een verdieping die je kunt omschrijven, die ik omschrijf als onherroepelijk en onontkoombaar. Veiligheid is van belang, Vertrouwen. Aandacht. Elementen die Djezz door haar aanwezigheid en haar begeleiding ons heeft geschonken. Waarmee het aan ons was om met de intenties die we mochten uitspreken de innerlijke reis van 9d breathwork te bereizen. Voor mij een wonderschone reis waarin er allerlei beelden voorbijkwamen over momenten welke zo’n duidelijke invloed hebben gehad op mijn pad naar bewustzijn en diepere lagen naar mijn ziel en zielenidentiteit. Waarin het vertrouwen in het leven dat alles zich aandient in een goddelijke timing nog weer een extra boost heeft gekregen voor mij. En wat is het fijn geweest dat de energie van Djezz en de mede deelneemsters er in die ruimte aanwezig was. De geruststellende (reiki) handen van Djezz die mij weerom de aarde deden mogen voelen tijdens deze ademreis die van alles in beweging deed zetten in mij. Het bewustzijn van mij als waarnemer van mijn eigen waarnemingen was continu aanwezig. Echter het onontkoombare aan deze reis is dat de adem onherroepelijk ergens een ander ritme krijgt en ik mee wilde in een avontuur. Het onherroepelijke en onontkoombare is ook aanwezig in het gegeven dat deze reis mij bracht naar vele lagen van mijn bewustzijn of ik dat nu zou ‘willen’ of niet. En dat de 9(D) ingrediënten als guided coaching, de lagen van muziek, de frequenties, het ademwerk, het therapeutische, de affirmaties, hoe dan ook in mij opgenomen werden en ik erdoor aangeraakt werd. Dank dear Djezz voor een wonderschone ervaring en jouw geruststellende en energieke handopleggingen, jouw energie en daadkracht. Met liefdevolle intenties, Mark

Lees meer

Sylvia Carlens

🎧 9D ademwerk Thema: Letting go and moving on met kundaliniyoga

9D ademwerk: wat een ervaring! We gingen diep en het was ongelooflijk intens maar dankzij de veilige omgeving en warme begeleiding van Djezzmanon was dit een helende belevenis om nooit te vergeten. Beseffen dat (kundalini)yoga, meditatie en diep ademen zo een ongelooflijke impact kunnen hebben op je fysieke en mentale welzijn hebben me gebracht waar ik nu ben. Na jaren pijn en vertwijfeling of ik ooit nog vrij zou kunnen bewegen ben ik dankbaar dat ik op deze helende journey ben terecht gekomen. Ik kan dit ademwerk iedereen aanbevelen… vooral bij Djezz! Wat een warme, lieve, open, enthousiaste dame. Spijtig dat ik in het verre België woon…Anders zag ze me meer dan een keer per week! ☺️😍❤️🧘🏻‍♀️🙏

Lees meer

Marijke Schoefs

🎧 9D ademwerk Thema: Letting go and moving on met kundaliniyoga

Het was een heel intense beleving voor mij, de combinatie met Kundalini yoga was super, een fijne, intense kriya onder fantastische begeleiding om je door de lastige lange stukken heen te helpen... De ademreis was super, ik heb veel gevoeld, koud, rusteloos, frustratie, verdriet (niet alleen van mij) en heb dat allemaal kunnen uitschreeuwen, daarna kwam er een heerlijk warm, tintelend gevoel van rust & energie, ik voelde me veilig om er helemaal in mee te gaan en los te laten en diep te gaan, dankjewel voor deze super begeleiding en het gevoel van veiligheid

Lees meer

🎧9D ademreis & Reiki Back to your roots

Meer evenementen van DjezzManon

Zaterdag, 28 sep. om 12:00
🎧9D ademjourney The Awakening met healing reiki hands
DjezzManon
Lichaamswerk Ademwerk Healing

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 22 sep. om 13:00
Yoga & Art mini retreat: Equinox 'Transformation'
Move to Art/ Drops of Yoga
Yoga Meditatie Creativiteit
Zondag, 17 nov. om 16:30
Vuuravond: Ademreis & Mantra zingen
Stichting Let's Start a Fire
Ademwerk Mantra zingen Live muziek
Vrijdag, 18 okt. om 19:30
Inzicht in Boeddhisme door Sri Annatta.
Schoorvelden
Meditatie Mantra zingen Inwijdingen
Vrijdag, 13 sep. om 19:30
8🎫 Play! Zwolle Fijn mantra's zingen met Bart-jan (alle leeftijden)
Play Zwolle
Mantra zingen Meditatie Playfulness
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl