Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

One day retreat - Terug naar jezelf

Zondag 04 december 2022 van 9:30 tot 17:00

Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum, Nederland

Over dit evenement

Op één van mijn lievelingsplekken van Nederland, midden in het bos en aan de hei, vindt op zondag 4 december het one day retreat ''Terug naar jezelf'' plaats.

Deze dag is helemaal voor jou.

Een dag om contact te maken met je lijf en met je gevoelens. Van doen naar zijn & van denken naar voelen... Een dag waarin je volledig in de watten wordt gelegd met fijne workshops, het lekkerste eten & drinken en hele fijne goodies. Ben jij erbij en gun jij jezelf deze mooie dag?

ONE DAY RETREAT - TERUG NAAR JEZELF



We zijn allemaal het contact met onszelf wel eens even kwijt. Hoe vaak zitten we niet in ons hoofd? Bezig met wat we ergens van vinden, bedenken hoe het kan zijn, ver vooruit plannen..



Een retreat is een hele mooie manier op jezelf letterlijk ''even terug naar binnen te trekken''. Om te voelen wat er leeft in jou. Om te voelen welke keuzes er vanuit je hart gemaakt mogen worden. Gedurende deze dag begin december neem ik je mee terug naar jezelf op een geweldige plek midden in de natuur.


CACAOCEREMONIE

Even landen & aankomen op de Hoorneboeg met cacao en meditatie. Vanuit een mooie schrijfopdracht delen we onze intentie met elkaar.

YIN YOGA

Een heerlijke lange yin yoga sessie om nog meer te zakken in onszelf, om ons lichaam te voelen en onze energie en emoties te kunnen laten stromen. Tijdens deze sessie zal het waterelement centraal staan en zullen ook de meditaties en visualisaties hierop aansluiten. Geen ervaring met yin yoga? Geen probleem!

LUNCH & WANDELING

Na een heerlijke vega(n) lunch ''Bij de Tuinman'' wandelen we in stilte over de prachtige heide rondom de Hoorneboeg. De laatste blaadjes die van de bomen zullen vallen, de natuur die zich steeds meer naar binnen trekt. In deze stilte komen er vaak antwoorden en inzichten die je niet kunt ''bedenken''.

WORKSHOP WATERELEMENT

In deze inspirerende workshop deel ik mijn kennis vanuit de Chinese geneeskunde over het waterelement en de energie gedurende de winter. Door middel van praktische oefeningen en schrijfopdrachten geef ik je handvaten en tips voor de komende periode. Zodat je nog beter kunt meebewegen met de energie van de natuur gedurende de winter.

MOVING MEDITATION & NIDRA

We zakken nog meer in ons lijf met zachte bewegingen waarbij we de ademhaling gebruiken. We sluiten we de dag af met een liggende yoga nidra sessie waarbij je even helemaal niets hoeft te doen. Tot slot delen we welke inzichten we mee naar huis nemen.

Zondag 04 december 2022 van 9:30 tot 17:00

Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum, Nederland

Over de organisatie

“Ik neem je mee terug naar jezelf!”

Door middel van yin yogalessen, cursussen, workshops en retreats neem ik je mee terug naar jezelf. Naar een leven met meer rust & ontspanning!

One day retreat - Terug naar jezelf

Meer evenementen van Inside yoga

Zondag, 07 jul. om 10:00
Ouder & kind retreat
Inside yoga
Ouder-kind Kinderyoga Kinderworkshop

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 25 mei. om 18:00
Flower Full Moon - Cacao Women's Ceremony- Creative Painting Workshop
Manouk de Bijl
Full Moon Vrouwencirkels Cacao ceremonie
Vrijdag, 21 jun. om 20:00
Ecstatic Dance Nijmegen │ DJ KAREEM RAÏHANI │ Cacao Ceremonie
NijmegenDanst.NL
Ecstatic Dance Dansen in verbinding Cacao ceremonie
Vrijdag, 06 sep. om 13:00
Praful & Vimal :: Shamanic Breath SoundJourney with Sacred Cacao
HeartFire.nl
Klankreis-Soundbath Cacao ceremonie Innerlijke Reis
Zondag, 23 jun. om 14:45
Sensual Play Party: Kinksterfest
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl