Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Lion’s Gate “All Night Gong Puja"

Woensdag 07 augustus 2024 om 20:30 tot donderdag 08 augustus 2024 om 9:00

De Verwondering, Lochemsestraat 7, 7396 PJ Terwolde, Netherlands

Over dit evenement

Wees welkom op deze unieke samenkomst in een prachtige grote yurt midden in de natuur.

Een Gong Puja is een nergens mee te vergelijken persoonlijke reis door ruimte en tijd gedurende één nacht, die gevuld is met de gelaagde en complexe geluiden van de gongs. Het is een ceremonie van reiniging, regeneratie en verjonging, een proces dat 7,5 uur beslaat en een plek biedt waar meditatie plaatsvindt en je slaap leert kennen als nooit tevoren.

💜✨🔊✨💜
De gong symboliseert de klank “AUM”, “OM” of “OHM”. “AUM” is de klank van de totale resonantie van het universum. Een Gong Puja duurt 10 x langer dan een traditioneel gongbad en is dan ook 10 x krachtiger!

Een Gong Puja kan bijdragen aan:
🔑 Een diep gevoel van vrede en welzijn,
🔑 Ontspanning tot op het niveau van het zenuwstelsel,
🔑 Het in balans komen van de chakra's,
🔑 Sterk verhoogde energie en vitaliteit.

💜 HOE GAAT ZO’N PUJA? 💜
De gong is een oud en heilig instrument van genezing, verjonging en transformatie. De gong produceert een sterke geluidsgolf, bijna tastbaar voor het lichaam. Het fysieke lichaam wordt gestimuleerd vanaf het oppervlak van de huid tot in elke cel. Op het fysieke niveau helpt de gong spanningen los te laten, levensenergie wordt versterkt, onze vitale levenskracht verhoogt en de circulatie verbetert. De gong werkt eveneens diep op het mentale, emotionele en geestelijke lichaam. De gong zuivert en verstilt de geest. De klanken en resonanties doorsnijden als het ware de lineaire geest en verwijdert de rommel en ruis uit ons onderbewuste denken, waardoor je meer in contact komt met je stralende en authentieke zelf. ✨

De deuren openen om 20:30u. Neem je eigen zelfopblazend luchtbedje (dus niet zo’n dikke!), een kussen en slaapzak/dekbed mee. De openingsceremonie begint om 21.30 uur, gevolgd door de magische Gong Puja van 7,5 uur die eindigt rond zonsopgang, waarna er ruimte is voor wat lichte yoga, meditatie of in stilte in de tuin ontwaken. Om 8.00 uur wordt er een licht ontbijt geserveerd.

💜 HET GONG TEAM 💜
Josta is als Inner Peace Catalyst al jaren een rots in de branding voor de mensen met wie ze werkt en in haar persoonlijke omgeving. Ze staat bekend om het creëren van een ruimte waar iedereen voelt dat ze zichzelf kunnen zijn. Om wat verder in zichzelf te kunnen zakken.

Sound healing en werken met Plant Teachers heeft haar geholpen haar hart meer te openen en ruimte te maken voor het transformeren van oude pijn en beperkende overtuigingen.

Miranda is al 15 jaar actief als yogateacher met een specialisatie in Kundalini Yoga. Ze vindt het vooral leuk om je uit te dagen op de mat en geeft je daar alle ruimte om je eigen lichaam en geest te ontdekken en je grenzen te onderzoeken en verleggen. Ze staat bekend om haar heerlijke “down to earth” mentaliteit en probeert haar studenten met een tikkeltje humor net dat extra duwtje te geven, want voorbij aan je comfortzone daar ligt je groei, oeps!
Door de Kundalini Yoga opleiding werd zij verliefd op de gong met zijn ongekende power - een oerkracht, die je terugbrengt naar je essentie. Zij organiseert al enkele jaren een All Night Gong Puja in Breda en geeft workshops Yoga & Gong of Adem & Gong en speelt regelmatig mee met Gong Puja's in Brussel.

Morgan is GongMaster, opgeleid door Don Conreaux maar meer nog een Master of Ceremonie met een passie voor soundhealing & Sjamanisme. In zijn holistische praktijk biedt hij energetische sessies aan: intuitive massages met essentiële olie. Multidimensionale Soundhealing met Klankschalen, gongs en stem. Daarnaast werkt hij graag met plantmedijnen zoals truffels, cacao en rapé. Hij kijkt altijd met een open nieuwsgierige blik naar het leven, zoekend naar schoonheid. Zijn levensmissie is: “to create a natural state of being sound”. Het faciliteren van een natuurlijke staat van zen waardoor mensen zich herinneren waarvoor ze hier gekomen zijn.

🌸

Wij kijken er ontzettend naar uit je met alle zorg en liefde te begeleiden en we zorgen voor alle comfort die je nodig hebt op onze sfeervolle locatie.

💜 DE INVESTERING 💜
De reguliere prijs van €109 is inclusief:
✔ Magische ervaring in een Gong Vortex van minimaal 7,5u tijdens Lion’s Gate
✔ Prachtige plek midden in een natuurlijke omgeving in Oost Nederland
✔ Verse Kruidenthee, fruit en traditioneel veganistisch (licht) ontbijt in de ochtend

BIJ ANNULERING
Kun je er toch door omstandigheden niet bij zijn? Dat is uiteraard spijtig en soms kan dat helaas gebeuren. Omdat wij kostbare tijd en energie in onze ceremonies steken, hebben wij de volgende annuleringsvoorwaarden:
◉ Je ticket is ten alle tijden overdraagbaar aan iemand anders. Graag ontvangen wij daarover een mail zodat we de naam kunnen aanpassen op onze lijst;
◉ Tot 2 weken voor de ceremonie kun je annuleren met terugbetaling van 50% van je betaling of een voucher krijgen voor 100% van het bedrag, deze mag je inzetten voor een volgende ceremonie;
◉ Vanaf 1 week van tevoren kunnen we je helaas geen terugbetaling of voucher meer geven, door de nodige/kostbare voorbereidingen die dan al gedaan zijn.;
◉ Als, in verband met niet voorziene omstandigheden, onze ceremonie niet plaats kan vinden, dan wordt deze verzet naar een andere datum. Je hebt dan de keuze of je je aanmelding laat staan, of dat je een terugbetaling wilt van je betaling.

Woensdag 07 augustus 2024 om 20:30 tot donderdag 08 augustus 2024 om 9:00

De Verwondering, Lochemsestraat 7, 7396 PJ Terwolde, Netherlands

Over de organisatie

“Geloof niet alles wat ik zeg, ontdek het voor jezelf.”

Een leven vanuit innerlijke rust is mogelijk. Ik help je vertragen, verzachten en verstillen. Om in ontspanning en in vertrouwen aanwezig te zijn.

In samenwerking met

Reviews

Alexandra Olijve

Healing Wisdom in Modern Times: Talk & Liquid Tobacco Ceremony

Het was een mooie ervaring met liefdevolle mensen om mij heen. Erika is een vrouw met veel levenservaring en prettig om naar te luisteren. Je hebt wel veel zitvlees nodig had het fijner gevonden dat de reis naar de ceremonie korter was. Misschien wat minder voorbeelden. De ervaring was bijzonder en de afgelopen dagen werpt het zijn vruchten af. Ik zal het zeker mensen aanraden.

Lees meer

Lijana Pilipaviciute

Healing Wisdom in Modern Times: Talk & Liquid Tobacco Ceremony

Such an great honor to witness the ceremony led by such an strong and powerful wisdom keeper. I thank you to highest spirit for leading me the way that I even have gotten to be close to Erika. Thank you

Lees meer

Afashie Letsu

*nog 1 plekje!!* Magische Truffel Ceremonie "Jouw Veilige Plek"

Dit was mijn eerste truffelervaring, ik vond dit spannend maar Josta en Mel hebben ervoor gezorgd dat ik mij veilig en ontspannen kon voelen. De reis was echt een prachtige ervaring, waarbij er ruimte was voor alle emoties. De omgeving, muziek en de begeleiding hebben ervoor gezorgd dat ik mij ook geborgenheid gevoeld en waardoor ik echt ruimte had om thuis kon komen bij mijzelf. Echt een aanrader

Lees meer

Lion’s Gate “All Night Gong Puja"

Meer evenementen van Unplug

Zondag, 08 sep. om 18:30
Gong & Cacao Magic
AHORE
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Innerlijke Reis
Woensdag, 11 sep. om 19:00
Heart Beats United: Cacao & Drum Circle
Unplug
Cacao ceremonie Soundhealing Drumcirkel
Vrijdag, 20 sep. om 09:00
Magische Truffelceremonie "Op Reis in Jezelf"
Healingcentrum Teyata
Truffel Ceremonie Klankreis Innerlijke Reis
Uitverkocht
Zaterdag, 21 sep. om 11:30
Inheemse Truffelreis "Jouw Veilige Plek"
Unplug
Truffel Ceremonie Innerlijke Reis Ademwerk

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 13 okt. om 15:00
Klankreis met zangeres Krystl in Lutherse Kerk Groningen
Krystl Music
Klankreis Ligconcert Klankbad
Zondag, 22 sep. om 13:30
Ilse Oversier
Eemstuin
Klankschalen Live muziek Klankreis
Zondag, 08 sep. om 13:30
Klankreis en Kinder Mantra Singing Circle
Lust voor leven
Mantra zingen Klankbad Klankreis
Zondag, 15 sep. om 19:30
Cacao ceremonie
Holistic viola
Cacao ceremonie Innerlijke Reis
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl