Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

stilte 1-1 natuur retraite, Finca Alondra, Spanje

Saturday 07 December 2024 om 11:00 tot Friday 13 December 2024 om 11:00

Canillas de Aceituno, 29716 Canillas de Aceituno, Málaga, Spanje

Over dit evenement

Een cadeau aan jezelf, voor een volledige ontspanning! Je verblijft op Finca Alondra, een finca in de bergen met eeuwen oude olijfbomen. Daar slaap je in een eigen casita ( huisje) Er is een prachtige yoga studio, talloze terrasjes, adembenemende uitzichten en een 15 meter lang zwembad. Kortom een plek waar je je meteen thuis voelt door de oase van rust. van je eigen kracht te (her)ontdekken. Hier, te midden van de natuurlijke elementen en met respect voor je eigen tempo, vind je een ruimte waar je niet alleen oplaadt, maar waar je ook de mogelijkheid hebt om jezelf opnieuw te ontdekken en te omarmen. Het is een reis naar zelfliefde, ondersteunt door de prachtige natuur en de energie van stilte en harmonie.

Voor een Individuele retraite ben je het gehele jaar welkom! Heerlijk alle aandacht voor jezelf om tot rust te komen en op te laden. Thema's kunnen zijn: zelfliefde, herstel, burnout, omgaan met verlies, trauma, grote verandering in je leven. Sta je op een kruispunt in je leven? Is er onzekerheid of dit jouw juiste koers is? Heb je te maken met een scheiding of eenzaamheid? Heb je het gevoel dat je je jezelf een beetje verloren bent? Ben je vastgelopen op je werk of in je relaties? , twijfel je over een belangrijke keuze of wil je bijkomen na een ziekteproces?
Even stilstaan tijdens jouw persoonlijke retraite in Spanje, ruimte voor jezelf ervaren.
Gun jezelf de rust die je verdient tijdens een retraite op onze magische plek in Andalusië, Zuid-Spanje. Hier draait alles om jou en jouw behoeftes op dat moment. Behoeftes waarvan je misschien niet eens wist dat je ze had, maar waarvan je lichaam je hier of daar wel wat tips heeft gegeven. Bij Finca Alondra mag je even helemaal jij zijn.
Reflectie
Wat wil jij in deze retraite loslaten? Wat wil jij tijdens deze retraite verwelkomen? Wat wil je ontdekken of verwerken? Waarin wil je zachter worden? Waarin wil je kracht en stevigheid ervaren? Sta je op een kruispunt in je leven? Om dit te kunnen ontdekken is vertragen een eerste stap. Doordat je geheel ontzorgd wordt en zelf niet meer op de mechanische tijd hoeft te letten, komt er ruimte in jouw systeem. Je zakt meer en meer in je lijf om te kunnen voelen wat er in jou leeft. Je kunt innerlijke rust ervaren om te ontdekken waar je op dit moment in je leven staat. Met iedere hartslag verwelkom je vertrouwen in jezelf en vertrouwen in jouw eigen unieke zijn. Je komt in alle opzichten in beweging en je brengt jezelf tot expressie.

Programma ( afhankelijk van de temperatuur starten we de dag vroeger of later)
Bij een lange wandeling veranderen de tijden eveneens. Alles afhankelijk van jouw wensen en behoeftes

7.30 meditatie en yoga oefeningen
8.00 waterplons
8.30 licht ontbijt
10.00 wandeling of coachings sessie
13.30 warme lunch
15.00 schrijven, chillen eigen invulling, wandelen, zwemmen
19.00 lichte avond maaltijd

Inclusief
3 coachings sessies
6 nachten

Extra’s op eigen kosten
Coaching 50 euro
Massage 50 euro
3 lunches in het dorp ( 15-20 euro)
Plant medicijn sessie 175

ophalen van Airport Malaga 35 euro ( 75 minuten rijden)
brengen naar airport Malaga 35 euro

875 euro

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Ontdek de magische kracht die een retraite in Andalucía je geeft! ”

retraites voor ontspanning, heling, transformatie, wandelingen, detox, plantmedicijnen. Kleine groepen (maximaal 6) en individuele retraites.

Reviews

Charlotte Hesselt van Dinter

Stilte retraite, Finca Alondra, Spanje

De natuur heeft een onuitwisbare indruk op mij gemaakt en ook de liefde van Hanna en Ines. De verbondenheid was voelbaar, ik draag dat mee in mijn hart. Zelden heb ik zulke mooie mensen ontmoet. De gesprekken, de imaginatie-oefeningen, de wandelingen, de finca, de planten de dieren, het uitzicht, de bergen, de stilte en het heerlijke pure eten heeft mij helemaal opgeladen. Heel veel dank!

Lees meer

S. Aefferden

stilte retraite, Finca Alondra, Spanje

Heerlijke retraite week gehad waarin ik super heb kunnen ontspannen. Prachtige finca in de bergen, top geslapen, mega lekker groot zwembad, stilte, sterren, zon, schattig dorpje, heerlijk eten, verrijkt met inzichten en ontzettend lieve wijze gast vrouwen. Ik kom graag terug!

Lees meer

Sophie

1-1 stilte retraite, finca Alondra, Andalusia, Spanje

Mijn verblijf op finca Alondra was magisch! Betoverend omdat ik er zo ongeveer uitgeput aankwam en al binnen 3 dagen bruiste ik van energie. Ik vond het een challenge om mijn kinderen van anderhalf en drie jaar bij hun lieve paps achter te laten. In het vliegtuig zat ik stilletjes te snotteren. Ik werd door Hanna opgehaald en tijdens de autorit wist ik dat ik de juiste keus had gemaakt. De hartelijkheid en rust stroomden de auto binnen. Na een klein uurtje kwamen we op een bohemien finca, mooier dan dat ik durfde te dromen. Zoooo prachtig!!! Ook de omhelzing van Ines bevestigde dat! De adorable dogies kwamen mij begroeten alsof zij mij al jaren kenden. Kortom ik ben thuis gekomen, thuis bij mijzelf. Ik kreeg alle ruimte om te zijn wie ik ben. Ik hoefde helemaal nergens meer aan te denken. Ik werd gewekt als het tijd was om te mediteren, eten of te wandelen. Mijn mobiel stond de hele week op vliegtuigstand. De wandelingen, yoga en meditatie in een schitterend glazenhuis, infinity pool, het eten, de gesprekken en de liefdevolle aandacht hebben mij zoveel dichter bij mijzelf, mijn kinderen en mijn partner gebracht. Dit was precies wat ik nodig had. En ik ga dit ieder jaar aan mijzelf cadeau geven. Heeel veel dank lieve wijze vrouwen. Besos

Lees meer

1. Choose your tickets
Retraite Alondra Almost sold out

Solo retraite Spanje

€ 10,80
Including € 0,80 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
stilte 1-1 natuur retraite, Finca Alondra, Spanje

Meer evenementen van Finca Alondra

Monday, 02 Sep. om 11:00
magic plant retreat Spain Andalusië, finca Alondra
Finca Alondra
Kambo Rapé Plantmedicijn
Thursday, 03 Oct. om 11:00
wandelen in Spanje, in kleine retraitegroep (max 6) Finca Alondra
Finca Alondra
Vakantie Meerdaagse retraites Wandelen
Saturday, 12 Oct. om 11:00
1-1 wandel retraite, finca Alondra, Andalusia, Spanje
Finca Alondra
Meerdaagse retraites Retraite 1-op-1 Yoga
Saturday, 19 Oct. om 11:00
1-1 stilte retraite, finca Alondra, Andalusia, Spanje
Finca Alondra
Meerdaagse retraites Retraite 1-op-1 Stilteretraite

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 20 Sep. om 15:00
Ecstatic Vibrations Dans Weekend
Light Spirit Events
Ecstatic Dance Meerdaagse retraites Embodiment
Friday, 20 Sep. om 17:00
STILTE WEEKEND MET SOUND HEALING
Binkie
Soundhealing Meerdaagse retraites Stilteretraite
Thursday, 01 Aug. om 17:00
Ecstatic Dance Retreat - By Ecstatica & Bezweefd
Ecstatica - Moving into your nature
Ecstatic Dance Live muziek Meerdaagse retraites
Wednesday, 07 Aug. om 11:00
The Joy of Surrender - Tantra Zomerretreat
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meerdaagse retraites Meditatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl