Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Maak kennis met de 7 mannelijke archetypen - DIT ZIJN WIJ proeverij

Vrijdag 06 september 2024 van 19:00 tot 22:00

Laan Blussé van Oud Alblas 2, 3769 AT Soesterberg, Netherlands

Over dit evenement

Tijdens deze avond bekijken we jouw kleurrijke binnenwereld door de bril van de zeven mannelijke archetypen. Deze archetypen staan voor de verschillende thema’s, krachten en energieën die in jou en in iedere man leven. Na een korte introductie van de archetypen, kiezen we gezamenlijk één archetype uit als hoofdthema voor deze avond:

👑 De Koning geeft sturing aan het leven door het nemen van besluiten
🔥 De Wildeman staat voor primale energie en oerse bewegingen
❤️ De Minnaar belichaamt emoties, gevoeligheid en intimiteit
🥷 De Krijger manifesteert doelen, bewaakt grenzen en veiligheid
🤡 De Nar vertelt de waarheid middels humor en leugens
🪄 De Magiër zoekt en vergaart kennis en inzicht. Doorziet illusies.
🙏 De Heilige maakt verbinding met een groter geheel, het kosmische en het goddelijke

Elk archetype heeft zijn eigen set aan oefeningen met als doel te verbinden met het desbetreffende mannelijke deel. Deze verbinding komt tot stand door zowel het verstand als het gevoel te prikkelen, en ook door te bewegen en in actie te komen. De kracht van deze sessie ligt in de interactie met de andere aanwezige mannen, waardoor je jouw ervaringen met die van hen kan spiegelen. De opzet lijkt daarmee op die van een mannen cirkel, maar dan met een sterk gefocust thema waarin we op een verfijnde manier de diepte in duiken.

Door de zeven mannelijke archetypes te onderzoeken, voelen en ervaren, kom je nauwer in contact met alle aspecten van jouw mannelijkheid. De archetypen dienen stuk voor stuk als raadgever voor de Koning; ze voorzien hem van advies om de juiste keuzes te maken en zo een authentiek, liefdevol en betekenisvol leven te leiden. Nu kan het zo zijn dat bepaalde archetypen sterk gevormd zijn, terwijl andere delen wellicht onderontwikkeld zijn. Misschien ben je met bepaalde archetypen nog nooit in contact gekomen, of in de loop van de tijd het contact ermee verloren?

Het doel van deze avond is om je een eerste indruk te geven van DIT ZIJN WIJ, een ontwikkelingstraject waarin we in tien sessies de zeven mannelijke archetypes onderzoeken. Met een kleine groep mannen verbinden we met deze archetypen en krijg je handvatten om jouw leven bewust aan te gaan en vorm te geven. Deze interne opstelling zorgt ervoor dat al jouw mannelijke delen uitgelicht, uitgelijnd en gebalanceerd worden. Hierdoor zul je beter in staat zijn keuzes te maken die er voor jou toe doen en je daar hard voor te maken.

Naast deze interne opstelling zul je worden uitgenodigd om contact te maken met een groter broederschap. Wanneer je al deze mannelijke delen in jezelf kunt herkennen en daar compassie voor kunt voelen, zul je ze ook in andere mannen gaan herkennen. Dit zorgt voor verbondenheid met het grotere geheel. Na het afronden van DIT ZIJN WIJ zul je je vrijer voelen om jouw plek in te nemen binnen dit grotere broederschap en grotere geheel. Door bewust jouw plek in te nemen in dit grotere geheel, nodig je de mannen om jou heen automatisch uit hetzelfde te doen. Wat bij elkaar optelt tot meer mannen die in vrede, vanuit liefde en op een authentieke manier hun leven leiden.

Ik hoop je te ontmoeten, man! Wees welkom, precies zoals je bent.

Praktische informatie
💡Deze avond dient ter kennismaking met de zeven mannelijke archetypen. Deze worden stuk voor stuk geïntroduceerd, waarna we gezamenlijk één archetype als thema voor deze avond kiezen.

❓Mocht je na de hand geïnteresseerd zijn in, of vragen hebben over, het DIT ZIJN WIJ ontwikkelingstraject, is daar alle ruimte voor, zowel tijdens de sessie als bij de uitloop open-space.

🕖 Vanaf 19:00 ben je van harte welkom. Om 19:30 gaan de deuren dicht en begint de sessie; wees dus op tijd.

📍Laan Blussé van Oud Alblas 2, Soesterberg. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Parkeren is gratis.

Vrijdag 06 september 2024 van 19:00 tot 22:00

Laan Blussé van Oud Alblas 2, 3769 AT Soesterberg, Netherlands

Over de organisatie

“Ieder gedrag was ooit de beste keuze”

Persoonlijke ontwikkeling voor mannen

Reviews

Joeri Jansen

DIT ZIJN WIJ – Mannencoaching in groepsverband

Wat een bijzonder traject! Het heeft mij echt veel gegeven. Het samenop groeien met een fijn klein groepje. Je leert elkaar echt kennen zo. Nieuwe inzichten in mijn eigen patronen. Maar bovenal het pinpointen van mijn huidige missie, inc. concrete stappen daarin. Gilius kent zijn stof en is daarnaast bijzonder creatief en gedreven in het creëren van bijpassende ervaringen middels praktische oefeningen. Ook vind ik hem professioneel en heeft hij aanstekelijk veel plezier in het aanbieden van de materie en oefeningen. Goede balans tussen theorie en praktijk. Dikke aanrader!

Lees meer

Joost Bakker

DIT ZIJN WIJ – Mannencoaching in groepsverband

Wow... Ik voel mijzelf zeer dankbaar dat ik aan dit traject heb mogen mee doen. Het heeft mij vriendschap, broederschap, inzicht, uitdaging en spiegels gegeven die ik wilde en/of nodig had. Het heeft mij in een ontspannen en veilig omgeving dieper mogen laten gaan in het verhelderende thema van archetypes die waardevol zijn om aan te raken op een conceptueel en gevoelsmatig niveau. Ik zou dit zo nogmaals doen omdat het altijd weer leerzaam zal zijn en het mij heeft geholpen om te weten waar ik in perspectief sta in vergelijking tot deze archetypes in mijzelf. Thanks Gilius

Lees meer

Jeroen Beekman

DIT ZIJN WIJ – Mannencoaching in groepsverband

Gilius weet fijngevoelig aan te voelen hoe hij deelnemers individueel kan prikkelen, en brengt dat ook weer in contact met de groep als geheel. Geen zweverige praat, maar een stevige hand in de rug. De archetypes fascineren me mateloos. Ik ga graag voor een vervolg!

Lees meer

Maak kennis met de 7 mannelijke archetypen - DIT ZIJN WIJ proeverij

Meer evenementen van Reuzehulp

Dinsdag, 24 sep. om 19:15
DIT ZIJN WIJ – Mannencoaching in groepsverband
Reuzehulp
Mannen Workshops Meerdaagse retraites Lichaamswerk
Woensdag, 25 sep. om 20:00
Vadercirkel: pappa, kom je spelen?
Marloes Craenen Vadercoaching
Bewust Ouderschap Vaderschap Mannencirkels
Vrijdag, 27 sep. om 19:00
Mannencirkel Amersfoort - Thema Seksualiteit & Intimiteit
Reuzehulp
Mannencirkels Mannen Workshops Bewustzijnsontwikkeling
Vrijdag, 04 okt. om 19:00
Mannencirkel Amersfoort - Thema Seksualiteit & Intimiteit
Reuzehulp
Mannencirkels Mannen Workshops Bewustzijnsontwikkeling

Dit vind je misschien ook interessant

Maandag, 30 sep. om 19:30
Intensive Tantra Training - level 1 (10e editie)
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Opleiding Meerdaagse retraites
Zondag, 08 dec. om 11:00
Show ‘N Tell ‘N Then Try Pleasure Practicum with Wilrieke and Reid
Exploring Deeper
Tempel Conscious Sexuality Lichaamswerk
Vrijdag, 11 okt. om 18:00
Mannen Initiatie training: Initiatie Avontuur van de Nieuwe Krijger
Stichting Mankind Project Nederland
Mannen Workshops Persoonlijk Leiderschap Inwijdingen
Vrijdag, 27 sep. om 11:00
Ode aan de Yoni - De Initiatie || tantra retraite voor vrouwen @ Avani
Maartje Derks
Vrouwencirkels Tantra Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl