Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Mannen Initiatie training: Initiatie Avontuur van de Nieuwe Krijger

Vrijdag 11 oktober 2024 om 18:00 tot zondag 13 oktober 2024 om 16:00

In de buurt van Arnhem

Over dit evenement

Ben je klaar om jezelf op de proef te stellen? Loop je vast in je eigen patronen en ben je op zoek naar een manier om die te doorbreken? Zoek je gelijkgestemden mannen, die in een gemeenschap om je heen staan als jij je schaduwen onderzoekt?

Meld je dan aan voor dit Avontuur dat je leven zal veranderen!

Deze traditionele initiatie is gericht op mannen en is de “Heldenreis” uit de klassieke literatuur en mythologie, aangepast aan onze moderne cultuur. Deze reis laat jou de diepte ingaan en creëert ruimte voor een doorbraak in je persoonlijke ontwikkeling. Je wordt door getrainde mannen bijgestaan in het aankijken van je blokkades en jouw levensmissie. Ervaar een broederschap onder mannen die worden gekenmerkt door rigoureuze eerlijkheid en een mate van vertrouwen die de meeste mannen nooit hebben gekend.

Of je nu op een positief punt staat in jouw leven of dat je al langer aan het worstelen bent, het IANK zal je helpen een grondige blik te werpen op je leven – om te zien wat wel werkt en wat niet – en je zal worden uitgedaagd om jouw beperkingen te overstijgen. Deze diepgaande innerlijke reis van zelfconfrontatie betekent het aangaan van diepe angsten en oude wonden die ervoor zorgen dat jouw leven niet werkt zoals jij wilt.

Je wordt gevraagd om jezelf te ontkoppelen van het alledaagse en te leven in het nu. Ontdek de energie die beschikbaar is als jouw emoties, intenties en overtuigingen dezelfde kant op wijzen.

Daar waar jouw manier van zijn en jouw missie niet overeenkomen, werpt dit een lange schaduw over jou en je relaties. Bewust of onbewust handel je dan niet altijd vanuit de beste versie van jezelf, zoals je die graag ziet. Leer je schaduwen kennen en geef ze een plek in jouw bewustzijn.

Kijk hier voor getuigenissen van mannen die je voor zijn gegaan in deze wereld: https://www.youtube.com/@mkpnederland5928#

Voor MKP Nederland is het belangrijk dat elke man kan deelnemen. Mocht je financiële redenen overwegen om niet te komen, weet dat je een beurs kan aanvragen via penningmeester@mkpnederland.nl.
Let op! Er is voor een beperkt aantal mannen een beurs beschikbaar.

Op deze training zijn de trainingsvoorwaarden van toepassing van MKP Nederland. Kijk daarvoor op deze link: https://drive.google.com/file/d/1l5SBrmCyNZSpnwJszxRNG1PDut6qiYCy/view?usp=sharing


Voor mannen, door mannen:
The Mankind Project is een wereldwijde non-profit organisatie die zich richt op de persoonlijke groei van mannen door middel van trainingen en het faciliteren van mannencirkels. We zijn een organisatie zonder religieuze of politieke oorsprong.

De missie van MKP Nederland is om mannen in hun kracht te zetten door het ontwikkelen van mentaal en fysiek bewustzijn, het helen van wonden en het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Met als hoger doel om meer geluk te creëren in onze samenleving.

Mannen komen in aanraking met MKP doordat ze iets willen veranderen in hun leven of omdat ze daarin iets missen. Veel mannen worstelen ook met de vraag wat het in deze tijd betekent om man te zijn. Ze ervaren binnen MKP de ruimte om open en kwetsbaar te zijn, wat ze in hun eigen omgeving vaak niet kunnen, om die wens te onderzoeken en aan te gaan wat er nodig is. MKP biedt mannen verschillende mogelijkheden om zich te ontwikkelen en te groeien als man.

De meeste mannen starten hun pad binnen MKP met het Initiatie Avontuur van de Nieuwe Krijger, een training van een weekend die voor veel mannen een belangrijke verandering in hun leven betekent.
We organiseren mannencirkels waar mannen elkaar ondersteunen in hun verdere ontwikkeling en persoonlijk leiderschap.
Nieuwe mannen kunnen kennismaken door een paar keer aan te schuiven in een mannencirkel of door deel te nemen aan een van de kennismakingsavonden.
Mannen kunnen deelnemen aan vervolgtrainingen om zich verder te ontwikkelen en om andere mannen te ondersteunen (door faciliteren van trainingen of het opzetten van mannencirkels).

Check onze socials op:
https://www.instagram.com/mankindprojectnederland/
https://www.facebook.com/mankindprojectnederland
https://www.linkedin.com/company/mkpnederland
En onze website: www.mkpnederland.nl

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Verander de wereld, man per man”

MKP is een wereldwijde non profit organisatie die zich richt op de persoonlijke groei van mannen dmv trainingen en het faciliteren van mannencirkels.

Stichting Mankind Project Nederland

1. Kies je tickets
Deelname Initiatie Avontuur van de Nieuwe Krijger

Je zal van MKP Nederland een mail krijgen toegestuurd op de het mailadres waarmee je dit ticket hebt gekocht. Deze mail zal informatie bevatten over logistieke details en eventuele voorbereidingen. Voor informatie over inschrijving kan je een mail een mail sturen naar info@mkpnederland.nl.

€ 480,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Mannen Initiatie training: Initiatie Avontuur van de Nieuwe Krijger

Meer evenementen van Stichting Mankind Project Nederland

Uitverkocht
Dinsdag, 27 aug. om 17:00
Inside Circle - The Work (27/8-29/8)
Stichting Mankind Project Nederland
Mannencirkels Bewustzijnsontwikkeling Schaduwwerk
Uitverkocht
Vrijdag, 30 aug. om 17:00
Inside Circle - The Work (30/8-1/9)
Stichting Mankind Project Nederland
Mannencirkels Bewustzijnsontwikkeling Schaduwwerk
Dinsdag, 31 dec. om 19:30
Mannencirkels (het hele jaar door)
Stichting Mankind Project Nederland
Mannencirkels Persoonlijk Leiderschap Verbinding

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 26 jul. om 19:00
Mannencirkel Zeist - Thema Contact
Reuzehulp
Mannencirkels Mannen Workshops Bewustzijnsontwikkeling
Zaterdag, 10 aug. om 13:30
Connection from the Core
Love Hacks
Mannen Workshops Authentic Relating Verbinding
Vrijdag, 18 okt. om 19:30
Inzicht in Boeddhisme door Sri Annatta.
Schoorvelden
Meditatie Mantra zingen Inwijdingen
Vrijdag, 06 sep. om 10:00
Free Man Festival
Mannenhart
Mannen Workshops Festivals Mannencirkels
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl