Vrijwilligersdagen - najaar editie 2022

Monday 24 October 2022 om 10:00 tot Friday 28 October 2022 om 16:00

Vlierhof ECO-Community & Holistic Center | B&B | Groups | Workshops | Events, Klever Str. 115, 47533 Kleve, Duitsland

Over dit evenement

Het leven in een community nodigt uit om dingen samen te doen. Samen leven, samen werken, samen delen en samen voor een prachtige plek zorgen. Door het samen te doen, wordt een 'klus' eenvoudiger, leuker en het verbindt ons met elkaar.

Vlierhof eco-community is dé plek waar we vanuit vrede en bewustzijn samen creëren. We doen dit met elkaar en vinden het fantastisch om vele kennis te laten maken met deze plek en een kijkje te geven in het community leven. De vrijwilligersdagen is een ideaal moment hiervoor.

Nu er weer een nieuw seizoen naar voren treedt, de herfst, komen we in een periode waarin we loslaten en meer en meer naar binnen keren. De natuur doet het zelfde, plantjes bloeien uit en bladeren worden losgelaten. Voordat we in de wintermodus gaan, hebben we nog enkele voorbereidingen te treffen én we hebben nog het geluk om te genieten van de rijkdom die onze moestuin nu nog geeft. Deze editie van de vrijwilligersdagen staat met name in het teken van oogsten van wat onze moestuin ons nu nog schenkt en winterklaar maken van onze tuin. Je mag bijvoorbeeld denken aan snoeien en bedden winterklaar maken.

We hebben ook de wens om de vlonder bij onze vijver her op te bouwen, dus als iemand handig is en deze taak op zich wil nemen dan ben je van harte welkom. Er is kennis op Vlierhof aanwezig om dit samen te doen.

Als we met vele zijn, dan gaan we ook de aandacht al wat meer op binnen richten. We hebben ook verschillende mogelijkheden voor binnen (onderhouds)klussen.

We nodigen je van harte uit voor deze vrijwilligersdagen op Vlierhof van maandag 24 oktober 10.00 uur tot vrijdag 28 oktober, 16.00 uur.

Wat kun je verwachten:
• Een aantal uur per dag (5 á 6 uur) lekker bezig zijn in de Vlierhof tuin of diverse opknapklussen;
• Sauna-avond;
• Verbindingsavonden waar we dans, muziek of spel graag verwelkomen (co-creatie);
• Drie heerlijke biologische maaltijden per dag, waarbij we zoveel mogelijk uit eigen tuin eten;
• Prachtige en inspirerende locatie, om volop van te genieten, te ontspannen en elkaar te ont-moeten;
• Mogelijkheid om ons krachtige labyrint te bewandelen;
• Verbindende momenten die we samen creëren.

Lijkt het jou leuk om te komen en met elkaar te verbinden? Meld je direct aan. Verblijf is gratis in onze gedeelde kamer/dormitory of bij een privé kamer vragen we een kleine bijdragen.

Kun je niet deze week, maar wil je wel graag komen vrijwilligen, laat dan vooral ook van je horen. Buiten deze week om verwelkomen wij ook vrijwilligers die een dag/enkele dagen willen komen vrijwilligen. Stuur een mail naar maryam@vlierhof.org.

Monday 24 October 2022 om 10:00 tot Friday 28 October 2022 om 16:00

Vlierhof ECO-Community & Holistic Center | B&B | Groups | Workshops | Events, Klever Str. 115, 47533 Kleve, Duitsland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Jonge energie op een oude en prachtige locatie”

Vlierhof is een ecologische woongemeenschap en holistisch gezondheidscentrum. We wonen en werken op deze prachtige plek, die we met liefde hoeden.

Vlierhof Community

Reviews

Erik Wijma

Zweethut Ceremonie

Heerlijk plek om even echt tot jezelf te komen. De ontvangt door de dames was heel prettig. De ceremonie mooi met inbrengen van intenties en delen van de deelnemers. Ik zag op tegen de baarmoeder omdat mn mind daar een negatieve beleving aan had gehangen. Maar om vanuit vertrouwen erin te gaan viel dit enorm mee. Het ritueel is mooi, de hut heel heet... maar je komt wel de stukken tegen die je te helen hebt. Echt bij mezelf blijven was voor mij weer een les. Op naar de volgende !

Lees meer

Marko Roelfsema

Zweethut Ceremonie

Een geweldige dag met fantastische meiden die alles op een mooie (warme) en professionele manier begeleiden. Een echt aanrader dus !

Lees meer

Patricia Brouwers

Zweethut Ceremonie

Wat en mooie bijzondere dag heb ik bij jullie beleefd. Wat een mooie verbinding was er en wat een liefde en zachtheid is er aangeraakt. Dankjewel lieverds en tot een volgende keer. Liefs

Lees meer

1. Choose your tickets
Vrijwilligersdeelname - gedeelde kamer Almost sold out

Free
Vrijwilligersdeelname - privé kamer

€ 40,55
Including € 0,55 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Continue
Vrijwilligersdagen - najaar editie 2022

Meer evenementen van Vlierhof Community

Friday, 25 Nov. om 15:00
De Verbonden Vrouw - Retraite Weekend
Vlierhof Community
Vrouwen workshops Zweethut Cacao ceremonie

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Made with ♥ Copyright 2022 hipsy.nl