Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Zwangerschapsyoga Weekendretraite

Vrijdag 18 oktober 2024 om 17:00 tot zondag 20 oktober 2024 om 17:00

Hof van Axen, Bosweg 4, 9439 TL Witteveen, Nederland

Over dit evenement

Zwangerschapsyoga Weekendretraite in Drenthe

Een heel weekend met zwangerschapsyoga, voorbereiding op de geboorte, ontspanning, rust, natuur en tijd voor jezelf.

Tijdens de Zwangerschapsretraite dompel je je in alle rust onder in de wereld van zwanger zijn, maar kan je tegelijkertijd tot jezelf komen op deze mooie locatie ver van de drukte. Je bent van harte welkom op de Hof van Axen om samen met andere aanstaande moeders op en top zwanger te kunnen zijn.

Laad je batterij weer op met Zwangerschapsyoga in de ochtend, bereid je goed voor op wat gaat komen met interessante workshops in de middag, ontdek de prachtige omgeving met een (stilte)wandeling en geniet (optioneel) van een ontspannende zwangerschapsmassage.

Beleef de prachtige natuur rondom het retraiteverblijf en laaf jezelf dagelijks aan lekker vegetarisch en biologisch eten. Je hebt naast het programma ook tijd voor jezelf: in de tuin een boek lezen, schommelen op de schommelbank, zwemmen in of wandelen rondom het eigen zandmeer; de keuze is aan jou!

Het Programma
Op vrijdag verwelkomen we je en maken we kennis onder het genot van een heerlijk vegetarisch diner. Daarna komen we samen in de yogazaal voor een verdere kennismaking en een diepe ontspanning zodat je echt kan landen op de hof.

Zaterdag starten we de dag met zwangerschapsyoga en een diepe ontspanning. Erna genieten we van een heerlijk uitgebreid ontbijt waarna je vrij bent om te doen wat je wilt; je kunt luieren, een boek lezen, tekenen of wandelen in de natuur. Laat je inspireren en uitnodigen door de prachtige omgeving waarin de Hof van Axen zich bevindt. Samen of alleen.

Rond het middaguur staat er een lunch voor ons klaar en ben je vervolgens vrij om tot aan het middagprogramma te doen waar je zelf behoefte aan hebt. ’s Middags kan je een workshop volgen ter voorbereiding op je bevalling. Vervolgens genieten we van het diner en als dat wat gezakt is maken we ons op voor een avondprogramma binnen of rond het kampvuur met een Sharing Circle.

Op zondag starten we met een frisse duik voor wie wil en een les zwangerschapsyoga met ontspanning, alvorens we van een welverdiend ontbijt genieten. Dan maken we ons op voor een mooie wandeling in de prachtige Drentse natuur, waarvan een deel in stilte plaatsvindt. De ervaring leert dat als je in stilte bent, je meer aandacht hebt voor de geluiden, geuren en kleuren om je heen. Wil je liever niet wandelen, dan kan je ook kiezen voor een creatief programma. ’s Middags genieten we van een verse lunch.

In de middagworkshop vertellen we je alles over liefdevolle (zelf)zorg en wat je kan verwachten (direct) ná de geboorte van je kleintje. We vergeten soms dat je je ook goed op het vierde trimester, oftewel de postnatale fase, kan voorbereiden. Daarna sluiten we samen de retraite af met een afsluitende Sharing Circle en een groepsfoto en nemen we afscheid van elkaar.

De locatie:
Locatie
De Zwangerschapsretraite vindt plaats op het prachtig gelegen Hof van Axen in Witteveen, Drenthe. De Hof is door eigenaren Sonja en Jan zelf volledig gerenoveerd tot een eco-vriendelijk verblijf. Ze runnen het verblijf met veel liefde en passie waardoor je je er meteen thuis zal voelen. Je kan er volop genieten van de rust, wandelingen in het bos en luieren aan de rand van het zwemmeer bij mooi weer.

Je slaapt in eenvoudige, warme (en eigen!) kamers met uitzicht op de tuin of het bos. Sanitair en douches zijn gedeeld. In de avond zijn er bij heldere nacht prachtige sterrenhemels te zien en kan je je verwarmen aan de houtgestookte kachel.

De yogalessen vinden plaats in een sfeervolle, ruime yogazaal met uitzicht op het bos en de grote tuin van de hof. Onze kok bereid het gehele weekend met veel liefde heerlijke vegetarische & biologische maaltijden voor ons met verse kruiden en groenten uit eigen tuin.

Kortom, op de hof vind je alle ingrediënten voor een rustgevende en inspirerende retraite waarbij je op en top zwanger mag zijn.


Wat vonden zij?

“Top weekend! Stilstaan bij het zwanger zijn, samen zijn en het delen met andere zwangere vrouwen in de sharing circle vond ik het meest waardevol. En de fijne begeleiding van Evelien en Andrea." - Lydia

“Fijne balans tussen vrije tijd en programma, fijne plek, heerlijk eten. Ik vond het meest waardevol de kraamtijd workshop; daar is op andere plekken minder aandacht voor. Fijn om op deze manier stil te staan bij de zwangerschap en komst van je kindje.” - Daniek

“Hele warme, fijne ervaring. Ik vond het heeeeel spannend, maar ik voelde me heel snel op mijn gemak. Alles vloeide mooi. Alles samen voor mij was perfect. Ik neem hele mooie warme mensen die ik in mijn hart sluit mee. Ik ga reclame voor jullie maken in België! Heel erg bedankt Eveline en Danielle; jullie doen prachtig werk” - Kaat, België

“Nogmaals bedankt voor het heerlijke yogaweekend! Ik vond het een cadeau aan mezelf. Het weekend biedt de mogelijkheid om even bewust stil te staan bij je zwangerschap in een prachtige omgeving met heerlijk eten. Ik heb -ondanks dat dit mijn 2e kind wordt- door de workshops en contacten met andere zwangeren veel inspiratie opgedaan voor mijn wensen rondom bevalling en kraamperiode. Ik heb jullie aanwezigheid/leiding tijdens het weekend als heel prettig en waardevol ervaren. De energie met elkaar als groep matchte ook nog eens erg goed, heel bijzonder!” - Jolieke

“Het was heel ontspannend en verdiepend. Voldeed zeker aan verwachtingen. Ook fijn veel vrijheid. Het waardevolst was de start met yoga, alle boeken en bladen die je kan inzien, in een groep zijn én eigen ruimte hebben, het heerlijke eten, het delen met elkaar, altijd thee…” - Ellen








Vrijdag 18 oktober 2024 om 17:00 tot zondag 20 oktober 2024 om 17:00

Hof van Axen, Bosweg 4, 9439 TL Witteveen, Nederland

Contact voor deelname

Neem contact op met de organisatie om deel te nemen aan dit evenement.

Over de organisatie

“Wat een fijn, warm weekend, vol verbondenheid en rust: Je bent het waard!”

Ben je zwanger of nieuwe moeder? Ga met ons mee op een heerlijk ontspannen yogaretraite voor een dag of weekend en kom weer helemaal tot jezelf.

1. Kies je tickets
Deelname Zwangerschapsweekend Bijna uitverkocht

Standaardtarief pp. op basis van een eigen 1-persoonskamer voor de retraites van vrijdag-zondag: €489,00. Toegankelijk voor zwangeren vanaf 14 weken t/m 35 weken zwangerschap.

€ 489,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Deelname Zwangerschapsweekend 2p. met vriendinnenkorting Bijna uitverkocht

Kom samen en ontvang een vriendinnenkorting! Jullie betalen dan samen €940,00 (ipv €978,00). Toegankelijk voor zwangeren vanaf 14 weken t/m 35 weken zwangerschap.

€ 940,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Zwangerschapsyoga Weekendretraite

Meer evenementen van studio Vandaan

Uitverkocht
Zondag, 22 sep. om 09:00
Zwangerschapsyoga Dagretraite
studio Vandaan
1-Dags retraite Yoga Zwangerschap
Vrijdag, 08 nov. om 10:30
Zwangerschapsyoga- en Bevalcursus Utrecht (5 weken)
studio Vandaan
Yoga Cursus Zwangerschap
Vrijdag, 08 nov. om 14:30
Zwangerschaps- en Bevalcursus Culemborg (3 weken)
studio Vandaan
Yoga Cursus Zwangerschap
Zondag, 10 nov. om 09:30
Zwangerschapsyoga Dagretraite
studio Vandaan
1-Dags retraite Yoga Zwangerschap

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 04 okt. om 10:00
Tantra Introductieretraite: Gronding
De School voor Verwondering
Tantra Meerdaagse retraites Leven vieren
Zaterdag, 21 sep. om 13:30
Hangmat yoga & Klankbad
Shakti Sounds
Soundhealing Yoga Klankreis
Donderdag, 31 okt. om 14:00
Stilte in het Bos
Even naar Eva
Meerdaagse retraites Stilteretraite
Maandag, 30 sep. om 19:30
Intensive Tantra Training - level 1 (10e editie)
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Opleiding Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl