Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Mama in verbinding met de volle maan

Donderdag 23 mei 2024 van 19:00 tot 21:30

Bergweg 10, 5466 PK Veghel, Nederland

Over dit evenement

Deze avond staat in het teken van de volle maan. De volle maan van mei wordt ook wel de bloemenmaan genoemd. Midden in de lente staan alle bloemen in bloei en krijgt de wereld meer kleur.
Ons hart mag ook in verbinding staan met wat in ons mag groeien, kleur geven aan wie we zijn, leven en ontdekken wat mag ontstaan.

De volle maan kan zowel overdag als 's nachts voelbaar zijn. Soms voelen we ons wat onrustiger of slapen we minder goed. Wat wil deze maan jou vertellen? Wat wil er in jou gezien worden? Wat mag je loslaten en wat mag je bij je dragen?

Deze avond richten we ons op de prachtige volle bloemenmaan, waarin ontspanning centraal staat. Een moment helemaal voor jezelf, waarin je even niets moet maar tijd voor jezelf mag nemen en ontvangen. Laat de dag van je afglijden en ga vol ontspanning de nacht in.

We blikken terug op de dag, laten los wat niet meer dient en staan stil bij kleine momenten waarvoor je dankbaar mag zijn. We zetten de kleine momenten in het licht die heel groots blijken te zijn.
In dankbaarheid de dag afsluiten en jezelf daarin echt zien geeft een positief gevoel en brengt rust in lichaam en geest.

Deze avond laten we jouw vrouwelijke energie stromen, de energie van de maan, middels een fijne ontspanningsoefening waardoor jij je al snel geaard zult voelen.
We sluiten af met diepe ontspanning middels yoga nidra (yoga van de slaap), inclusief een geleide visualisatie.
Zo kun je met een uitgerust en ontspannen gevoel de nacht ingaan, wat kan helpen voor een goede nachtrust tijdens de volle maan.
Daarbij zal ik ter inspiratie een zachte oefening meegeven om het ontspannen gevoel de volgende dag vast te houden.

Donderdag 23 mei 2024 van 19:00 tot 21:30

Bergweg 10, 5466 PK Veghel, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Bij mij mag jouw jas uit. Vanuit rust en verbinding jezelf en je kind gaan zien”

Liefdevolle vrouw jij mag er zijn zoals jij bent met het moederinstict wat jou is gegegeven. Mama in verbinding cirkels & Opstellingen

Reviews

Jolanda Joling

Mama in verbinding cirkel dag

Geweldige dag in verbinding met vier mooie vrouwen Romy heeft een heel mooi programma in elkaar gezet. Dank je wel voor dit cadeautje

Lees meer

Loes Ketelaars

Mama in verbinding cirkel avond

Inmiddels heb ik een paar sessies bij Romy mogen bijwonen. Zo’n anderhalf jaar geleden heb ik voor de eerste keer een mama-verbinding avond bijgewoond. Dit was voor mij echt een eyeopener. Middels een visualisatie nam Romy ons mee en stond ik versteld van de kracht van hiervan. Ook bij de 'Mama in verbinding circel avond' die ik onlangs heb mogen ervaren samen met mijn vriendinnen bracht een nieuwe visualisatie/meditatie weer veel teweeg bij ieder van ons. Tijdens deze avond is verbinden de kracht van Romy. Het bezorgen van een diepere verbinding tussen vriendinnen, emotionele verbinding met jezelf teweegbrengen en het laten zien van de kracht van verbinding met je hart en gevoel. Wellicht klinkt dit zweverig maar dat was het niet. Romy geeft concrete inzichten waardoor je echt dichter bij je gevoel komt. Ze is duidelijk en oprecht en dat straalt ze ook uit. Lieve Romy, bedankt voor deze mooie ervaringen!

Lees meer

Willeke

Mama in verbinding cirkel avond

Wat was het een fijn samenzijn tijdens de mama-verbind bijeenkomsten bij Romy. Een hele fijne en knusse omgeving waarin ruimte was voor rust, verbinding en emotie in iedere vorm. Romy begeleid het samenzijn op een hele natuurlijke manier, met passende oefeningen die heel mooi aansluiten op elkaar. Maar ook met een vleugje humor, wat de sessie heel aangenaam en toegankelijk maakte voor ons allen. Een absolute verrijking voor iedereen om eens bij te wonen ❤️.

Lees meer

1. Kies je tickets
Mama in verbinding met de volle maan

Deze avond richten we ons op de prachtige volle bloemenmaan, waarin ontspanning centraal staat. Een moment helemaal voor jezelf, waarin je even niets moet maar tijd voor jezelf mag nemen en ontvangen. Laat de dag van je afglijden en ga vol ontspanning de nacht in.

€ 33,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Mama in verbinding met de volle maan

Meer evenementen van Met Zonder Jas coaching

Zaterdag, 08 jun. om 10:00
Mama en dochter in verbinding cirkel dag
Met Zonder Jas coaching
Verbinding Moeder-dochter Hartsverbinding
Vrijdag, 28 jun. om 09:30
Opstelling met live muziek en stembevrijding
Met Zonder Jas coaching
Familieopstellingen Soundhealing Systemisch werk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 24 mei. om 19:00
SHARE THE LOVE Vrouwencirkel * Seksualiteit
SHARE THE LOVE
Vrouwencirkels Sharing Circle Liefde
Donderdag, 06 jun. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Cuddle jam (alle leeftijden)
PLAY! Eindhoven
Verbinding Knuffelworkshops Tantra
Donderdag, 20 jun. om 19:00
MAANKARAVAAN - Ecstatic Full Moon Ceremony - DJ YARUN DEE
Moonfool
Full Moon Ecstatic Dance Ademcirkel
Zaterdag, 25 mei. om 10:00
Re-connect retreat - knuffelen, meditatie, tantra, dans & massage
Human Nature Community
1-Dags retraite Meerdaagse retraites Verbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl