Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Light Language Retreat - ontdek je unieke zielentaal - Franse Ardennen

Donderdag 20 juni 2024 om 21:00 tot zondag 23 juni 2024 om 16:00

Viel-Saint-Remy, 08270 Viel-Saint-Remy, Frankrijk

Over dit evenement

Wees welkom in de Franse Ardennen, voor deze ontspannen, kleinschalige en creatieve Light Language Retreat met soundhealer en light language-kanaal Marije van der Nat.

Op een heerlijke plek net onder de grens met België, dompelen we ons 3 dagen onder in alles wat Light Language ademt. Gesproken taal, geschreven en/of getekende symbolen en tekens, handgebaren... en misschien breng jij wel een nieuw element in!

Op een ontspannen manier en met een nieuwsgierige blik openen we ons kanaal voor inspiratie, zodat de taal die jouw ziel wil spreken naar buiten kan vloeien.

Met geleide meditaties, oefeningen en kleine opstellingen, ruimte om lekker te wandelen in het bos en door het prachtige heuvellandschap, tekenen/schrijven, en gesproken en/of gezongen lichttalen. Drie dagen waarin niets moet en alles welkom is. Ook je eventuele schroom, je hobbels mbt creativiteit. We creëren een space waarin je volledig JEZELF mag zijn. En vanuit de verbinding met jouw Zelf ontstaat er ruimte voor de licht-codes om door je heen te stromen.

Wat we niet gaan doen in deze retreat:
❌ vroeg opstaan voor een pre-ontbijt programma (leef je uit, voel je vrij, doe je yoga, maar voor 9u zul je mij waarschijnlijk nog niet zien 😇)
❌ een kok inhuren (we zorgen samen voor de maaltijden, zo blijft de prijs schappelijk)
❌ iets willen bereiken. We tappen in op de flow, de creatieve inspiratie die zich niet laat dwingen. Wat eruit komt, komt eruit, en dat is perfect zoals het is!

Deze retreat is voor jou als je:
✅ 3 dagen in een ontspannen, creatieve flow wilt zijn met een fijne, kleine groep (max 8 deelnemers)
✅ ook gewoon even lekker wil bijkomen; voor 10u gaan we nog niks aan programma doen, behalve lekker wakker worden en ontbijten. Dan relaxed met een kop koffie of thee de openingscirkel voor de dag in.
✅ je creativiteit met nieuwsgierigheid tegemoet wil treden.
✅ lekker buiten wil zijn om te tekenen/schrijven, een opstelling te doen, te wandelen, 's avonds een vuur te maken en mooie verhalen te delen met elkaar, samen te zingen, of juist in stilte te zijn. Bij evt slecht weer werken we binnen, maar wat mij betreft zijn we zoveel mogelijk lekker buiten in de natuur!
✅ en bovenal: je wil openen voor jouw stroom van lichtcodes, in welke vorm die dan ook door je heen willen komen. Iedereen heeft zijn/haar eigen, unieke manier om lichtcodes te channelen. Dat gaan we op speelse en lichte wijze ontdekken!

Wat geeft het je?
🌀 een hernieuwde verbinding met je Zelf, je essentie, met je ziel en je zaligheid :)
🌀 een paar dagen in ontspanning en free flow je creatief uiten met gelijkgestemden
🌀 tools om je kanaal te openen en je inspiratie te laten stromen, ook super handig voor andere gebieden in je leven!
🌀 Lightcodes geven je inzicht, informatie, een zetje in de juiste richting, bevestiging, aanmoediging, liefde 💜 en een gevoel van THUIS! Ze komen in gecomprimeerde pakketjes van licht tot je, en worden dan uitgepakt in de vorm van een stroom van inspiratie, plotselinge inzichten, je hart dat zich voelbaar opent... en nog veel meer moois!
🌀 en dit neem je allemaal mee naar huis, en is dan voor altijd jouw tool om weer thuis te komen bij jezelf.

PRAKTISCH:
• Er is plek voor 8 deelnemers: 6 bedden in de boerderij, en er is (beperkt) plek om een tentje op te zetten in de tuin. De bedden zijn verdeeld over 2 kamers. Het is mogelijk om je matras in een andere (open) ruimte te leggen als je iets meer privacy/ruimte wil in de nacht.
We verblijven hier: https://www.facebook.com/FransGroenParadijsje
• Ik houd het graag voor iedereen betaalbaar, daarom zorgen we samen voor de maaltijden (ik koop de basics in, fijn als je iets van groenten/fruit/noten/iets anders wil inbrengen om te delen)
• We eten in principe vegetarisch, tenzij we ter plekke gezamenlijk besluiten 1 dag iets van gevogelte of koe (die lopen hier bijna het hele jaar als kudde mét kalfjes in de wei) op de bbq te leggen.
• Het is fijn als je je eigen beddengoed en handdoek meeneemt (kussens en dekbedden zijn aanwezig, alleen 1p matrashoes, dekbedhoes of laken en kussensloop meenemen, en handdoek(en)). Mocht je hier geen zin in hebben: voor €25 extra zorg ik voor een opgemaakt bed en een handdoek.
• LET OP: Ik heb 2 speciale plekken beschikbaar: ik vraag dan van je of je 1 of 2 dagen eerder kunt komen (je kunt evt zelfs gratis met mij meerijden vanuit Utrecht op dinsdagavond 18 juni), zodat we de boerderij kunnen schoonmaken en voorbereiden voor de retreat. Je krijgt dan dus gratis 2 extra overnachtingen voor een extra aantrekkelijk tarief op deze fijne plek, in ruil voor je poets-en-mooi-maak-skills (met ook zeker tijd voor ontspanning)!

AANKOMST:
• Donderdag 20 juni rond 21:00-22:00 (ik weet uit ervaring dat je het beste na de spits kunt gaan rijden, het is dan 3,5u rustig zoeven vanaf Utrecht, maar overdag kan dat met een beetje pech zomaar 5 uur worden). Kun je een of meer deelnemers meenemen: te gek! Laat me weten bij je aanmelding (en ook waar vandaan je rijdt). Beter voor het milieu, je kunt het rijden dan evt afwisselen en de brandstofkosten delen.

[OV is mogelijk, maar voor mij 3 kwartier (x2) rijden als ik je moet oppikken. Wellicht te combineren met iemand die met de auto komt, want die komt praktisch langs station Couvin (B) bij de grens. De trein doet er 5 uur over vanuit Utrecht en kost €30-€40. Daarna dus wel nog 45 min onderweg met de auto. Het is niet mogelijk om met OV naar de lokatie te komen. Carpoolen is dus praktischer, korter en goedkoper]

VERTREK:
Zondag 23 juni hebben we in de ochtend nog een programma, dan lunchen we en sluiten we de retreat af met een eindcirkel, die eindigt rond 15:00. Vertrek uiterlijk 16:30, zo heb je nog rustig de tijd om je spullen te verzamelen en afscheid te nemen. Je kan dan rond 19:00-20:00 weer in NL zijn, of besluiten onderweg ergens nog een hapje te eten in bijvoorbeeld Charleville-Mézieres, Couvin, Charleroi, Brussel of Antwerpen.

PRIJZEN:
• Bed in de boerderij (max 6 plekken): €295
• Eigen tentje (max 4 kleine tenten) €265
• Poetshulp (max 2), aankomst dinsdagavond met mij of woensdag op eigen gelegenheid: €250 inclusief bed in de boerderij.
• extra optie: opgemaakt bed + handdoek: €25

Je boekt je ticket (€65 of €95) + evt lakenpakket als aanbetaling, graag €200 contant meenemen naar de retreat. Aanbetalingen zijn non-refundable, je kunt ze wel doorgeven aan iemand anders. Check dan bij mij even of er een wachtlijst is.
Na aanmelding ontvang je per mail de details.

Ik kijk er enorm naar uit je te verwelkomen in de Franse Ardennen!
Let the Light Language Love flow... !

Liefs,
Marije

Donderdag 20 juni 2024 om 21:00 tot zondag 23 juni 2024 om 16:00

Viel-Saint-Remy, 08270 Viel-Saint-Remy, Frankrijk

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Op weg naar jouw ware natuur!”

Breng jouw Zielsverlangen de wereld in met lichtbrenger, hartopener en zangeres Marije: privé coaching & retraites (NL/FR), ligconcerten & workshops.

1. Kies je tickets
Verblijf incl bed in de boerderij

Bed in de boerderij, zelf beddengoed en handdoek meenemen (kussens en dekbedden zijn aanwezig) Let op: de totaalprijs voor de retreat is €295. Graag de resterende €200 contant meenemen naar de retreat.

€ 95,00
Inclusief servicekosten
Verblijf in eigen tentje

Je neemt je eigen (kleine!) tentje mee om in de tuin op te zetten. Let op: je komt in het bijna-donker aan, hou daar rekening mee met opzetten. Let op: de totaalprijs voor de retreat is €265. Graag de resterende €200 contant meenemen naar de retreat.

€ 65,00
Inclusief servicekosten
POETSHULP - Verblijf incl bed + 2 nachten gratis extra Bijna uitverkocht

Je rijdt dinsdagavond 18 juni met mij mee vanuit Utrecht, of komt woensdag op eigen gelegenheid aan. Je betaalt de kortingsprijs en krijgt daarvoor 2 extra overnachtingen in een bed in de boerderij!

€ 50,00
Inclusief servicekosten
Lakenpakket

Je krijgt een opgemaakt bed en een handdoek van ons.

€ 25,00
Inclusief servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Light Language Retreat - ontdek je unieke zielentaal - Franse Ardennen

Meer evenementen van Magical Inner Journey

Zaterdag, 04 mei. om 19:30
Soundhealing in de yurt: Innerlijke Vrede
Magical Inner Journey
Klankreis-Soundbath Innerlijke Reis Lichttaal

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 31 mei. om 14:00
Weekend Yoga & Natuurretreat "To be in Touch"
Embody Me
Meerdaagse retraites Mini retraite in de natuur Yoga
Zondag, 26 mei. om 19:30
Breathwork & Healing AYS Trancereis
Body and Soul by Sanne
Lichttaal Ademwerk Kundalini
Dinsdag, 28 mei. om 15:00
Retreat in de natuur in Portugal: ga je mee op reis?
IndigoDans & Ecstatic Dance Den Bosch
Meerdaagse retraites Mini retraite in de natuur Reizen
Zondag, 26 mei. om 10:00
Oersprong opening: Tipi's van Gogh
stichting de Oersprong
Festivals 1-Dags retraite Mini retraite in de natuur
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl