Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Weekend Yoga & Natuurretreat "To be in Touch"

Friday 31 May 2024 om 14:00 tot Sunday 02 June 2024 om 16:30

Zeewolde, Nederland

Over dit evenement

Op een prachtige plek midden in de natuur in diepe aanraking komen met jezelf en alles wat er om ons heen aanwezig is!

We nemen je mee op een 3-daagse reis naar meer vrijheid, vreugde, levendigheid en ware afstemming met jezelf en de wereld om je heen: wanneer voel jij je werkelijk ontspannen? In verbinding staan? Hoe voelt het om expressie te geven aan jezelf? En ruimte te maken voor alles wat in ons leeft?

Werkelijk ontspannen jezelf zijn is tegenwoordig, in ons drukke bestaan en de huidige maatschappij, een grote uitdaging. We nemen (vaak onbewust) zoveel rollen op ons dat we regelmatig in een aangepaste versie van onszelf leven. Die verbinding herstellen is de basis voor liefdevol contact met jezelf en je omgeving.

Tijdens onze retreat staat dit thema centraal en werken met we met beweging, ons energiesysteem, de adem, diepe ontspanning, verstilling, de natuur, expressie, vrijheid en afstemmen in veiligheid. Daarnaast is er een goede portie gezelligheid aanwezig op prachtig landgoed Energy up! Waar een heerlijke zwemvijver is, het flevomeer, prachtige natuur, sfeervolle slaapgelegenheid (yurts of lekker kamperen!) en een fijne community.

In onze unieke 3-daagse Retreat “To be in Touch” leer je:
- In ontspanning helemaal jezelf zijn
- Afstemmen met wie jij werkelijk bent
- Expressie geven aan jouw wens en behoefte
- De levendigheid van het leven ervaren
- Vrijheid ervaren in beweging en expressie
- Liefdevolle aanraking en verbinding

Verwacht dit weekend…

Hatha/ Vinyasa yoga: dynamisch in beweging komen.
Somatic yoga: een yogavorm die ontstaat van binnenuit, door te leren luisteren naar de beweging die als vanzelf ontstaat.
Yoga Nidra met live muziek, in aanraking komen met de diepte van ontspanning.
Ochtenden in Stilte meditatie.
Zijn in de natuur! Wandel, rust, beweeg, ruik, leef en dompel je onder in de levendige natuur...
Verdiepende workshops, rondom aanraking en afstemming (massageworkshop) en authenticiteit en expressie (Workshop van het hart).
Meditatie in beweging en een ontspannen verbindend samenzijn.

Waar: Landgoed Energy Up, Zeewolde
Kosten: 357 euro (incl. gehele programma, alle maaltijden, excl. accommodatie*)

*Verblijf in een van onze prachtige yurts (ongeveer 110 euro pp. bij 4 in een yurt)
*Of kom kamperen! (66 euro per kampeerplek met elektra, 56 euro zonder elektra)
Accommodatie voorkeur doorgeven via de mail: kimlapperre@gmail.com

Voor meer informatie/ volledige programma stuur mij een berichtje!

Wij hebben er heel veel zin in!
Wees er snel bij want beperkt plek...


Wie zijn je hosts?
♡ Kim - Lichaamsgericht Yogatherapeut
Kim begon zich al vroeg te ontwikkelen in de therapeutische kanten van beweging, yoga en meditatie. Verschillende reizen, opleidingen en trainingen brachten mij dichter bij de essentie van wat beweging kan doen. Hoe bewust zijn van jezelf maakt dat je bewuster begint te leven. Voor mijzelf ook een dagelijkse toewijding, om me steeds weer open te stellen en de volheid van het leven in alle opzichten te ervaren. Yoga is voor mij ook het mystieke, de diepte van ontspanning, de verstilling, en vrede vinden in de continue verandering van het leven. Helemaal aanwezig zijn, met alles wat er is.
www.embodyme.nl

♡ Ananda - Holistisch Therapeut & Yogadocent
Ananda is opgegroeid op het eiland Texel waar ze veel tijd doorbracht in de bossen, duinen en op het strand. De natuur heeft nog steeds een grote rol in alles waar ze zich graag mee bezig houdt. Als yogadocent, fysiotherapeute en shiatsumasseur vindt ze de verbinding tussen het lichaam, de adem, de gedachtewereld en de gemoedstoestand fascinerend. Mijn missie is het bewustzijn van al deze verbindingen te vergroten bij alle mensen op deze aarde. Meer bewustzijn zorgt ervoor dat je beter kunt luisteren naar je lichaam en haar signalen... voor een betere balans tussen inspanning en ontspanning, stevigheid en verzachting.

Ananda’s motto: “Doe alles met liefde en aandacht, en alles komt tot bloei.”
www.praktijk-ananda.nl


**goed om te weten**

♡ Moet je annuleren? Als je binnen 1 week na aanmelding annuleert krijg je het volledige bedrag minus 10% administratiekosten terug. Wanneer tot een maand voor aanvang annuleert krijg je 50% restitutie en helaas kunnen we je geen restitutie geven wanneer je binnen 1 maand voor aanvang moet afzeggen.
♡ Je mag je plekje wel doorgeven aan iemand anders. Graag horen we dan natuurlijk aan wie.
♡ Als in verband met landelijke maatregelen, of wegens omstandigheden deze cursus niet door kan gaan - dan wordt deze verzet naar een andere datum. Je hebt dan de keuze of je je aanmelding laat staan, of dat je een refund wilt.
♡ De organisatie van dit evenement is in geen enkel geval aansprakelijk voor verlies en/of schade die gemaakt wordt dit weekend. Op het moment van boeken stemt u ook in dat mogelijke gezondheidsschade geheel uw eigen risico is en deelname aan de verschillende programma onderdelen ieder zijn/haar eigen verantwoordelijkheid is.

Friday 31 May 2024 om 14:00 tot Sunday 02 June 2024 om 16:30

Zeewolde, Nederland

Over de organisatie

“"The real work you have to do is in the privacy of your own heart", Ram Dass.”

Embody Me Lichaamgerichte trauma sensitieve yogatherapie/ workshops/ retreats - Terug in verbinding met je meest vrije, veilige en authentieke Zelf!

Embody Me

In samenwerking met

Praktijk Ananda

Contact

Reviews

Anoniem

Weekend Yoga & Natuurretreat "To be in Touch"

Ik kijk terug op een heerlijk weekend! Alles was goed verzorgd, van yogalessen, workshops, wandelen en live muziek, tot het lekkere eten van Karlijn. Kim en Ananda hebben hun ervaringen kunnen samenvoegen tot een mooi opbouwend programma, dat volledig aansloot bij het thema. Zij delen dit met passie en enthousiasme, waardoor het genieten is. Ze weten een warme, veilige sfeer neer te zetten, waarin voor iedereen ruimte is om zichzelf te mogen zijn. Ik kom graag nog eens terug!

Lees meer

Mirte Kruit

Weekend Yoga & Natuurretreat "To be in Touch"

Toegewijd, zorgzaam, gepassioneerd, verwarmend. Kim en Ananda hebben een heel mooi weekend verzorgd op een prachtige plek. Het heerlijke eten van Karlijn maakte de ervaring compleet.

Lees meer

Saskia Kievit

Weekend Yoga & Natuurretreat "To be in Touch"

Wat heb ik heerlijke dagen gehad op het Landgoed Energy Up bij Kim en Ananda. Zulke fijne en liefdevolle sessies in yoga, stilte, meditatie, bewegen, dansen, diepe rust en warme aanrakingen. Prachtige lokatie en omgeving, slapen in een yurt, verrukkelijk, super voedzaam en kleurrijk eten van Karlijn, mooie live-muziek. Binnen een setting die heel warm, liefdevol, gezellig en veilig was. Met fijne vrouwen in alle leeftijden. Voelde als een week vakantie. Jullie hebben er met bevlogen passie, zorg en aandacht een onvergetelijke beleving van gemaakt. Ga zo door. Ik ben er weer bij de volgende keer❤️liefs Saskia

Lees meer

Weekend Yoga & Natuurretreat "To be in Touch"

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 17 Jul. om 10:00
Het Pad van Ja
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Wednesday, 07 Aug. om 17:00
Freedive: Chateau Erotique
Freedive Community
Conscious Sexuality Meerdaagse retraites Vakantie
Thursday, 01 Aug. om 17:00
Ecstatic Dance Retreat - By Ecstatica & Bezweefd
Ecstatica - Moving into your nature
Ecstatic Dance Live muziek Meerdaagse retraites
Friday, 20 Sep. om 15:00
Ecstatic Vibrations Dans Weekend
Light Spirit Events
Ecstatic Dance Meerdaagse retraites Embodiment
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl