Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Training voor het Ontdekken en Beschermen van Je Eigen Energie

Zaterdag 18 mei 2024 van 10:00 tot 17:00

TS Health Experience Centre, Oude Barnevelderweg 10, 3886 PT Garderen, Nederland

Over dit evenement

Welkom bij deze "Training voor het Ontdekken en Beschermen van Je Eigen Energie". Deze dag is ontworpen om je te begeleiden bij het verkennen en begrijpen van je eigen energie, en je te voorzien van praktische tools om gedurende de dag dichter bij jezelf te blijven.

Stel je voor: een wereld waarin jij volledig in harmonie bent met jouw eigen energie, waarin jij de kracht hebt om jezelf te leiden te midden van de drukte van het dagelijks leven. Dit is geen droom, maar een reis die wij samen kunnen maken.

Tijdens deze dag zul je je onderdompelen in de wereld van meditatie, visualisatie en energiewerk. Samen zullen we de subtiele taal van energie leren lezen en interpreteren, zodat jij beter kunt begrijpen wat er om je heen en binnenin jou gebeurt. Je zult praktische tools krijgen om je energieveld te versterken en te beschermen, zodat je jezelf kunt omhullen in een aura van positiviteit en kracht.

Deze training gaat verder dan alleen technieken en oefeningen. Het gaat over het cultiveren van een dieper begrip van jezelf en het vinden van een diepe verbinding met jouw eigen kern. Durf jezelf te omarmen. Durf je energie te ontdekken. Durf jezelf te zijn. Schrijf je vandaag nog in voor deze bijzondere ervaring en begin jouw reis naar een leven van authenticiteit en empowerment.

Programma opbouw:

Meditatie: We beginnen de dag met meditatie, een krachtig instrument om je te helpen je geest te kalmeren en verbinding te maken met je innerlijke zelf. Leer technieken om je energie te centreren en te gronden.

Visualisatie: Ontdek de kracht van visualisatie om je energie te sturen en je doelen helder te maken. Leer hoe je visualisatie kunt gebruiken om jezelf te versterken en je energieveld te versterken.

Veld leren lezen: Verken de subtiele signalen van energie om je heen. Leer hoe je de energie van anderen kunt waarnemen en interpreteren, zodat je bewust kunt reageren op verschillende situaties.

Veld leren zetten: Ontwikkel vaardigheden om je eigen energieveld te versterken en te beschermen. Leer technieken om een positieve energie omgeving om je heen te creëren, zodat je gedurende de dag in balans blijft.

Eigen energie bewaken: Ontdek strategieën om je eigen energie te bewaken en te beheren, zelfs te midden van uitdagende omstandigheden. Leer hoe je grenzen kunt stellen en je energie kunt behouden.

Gecentreerd in je eigen kern blijven: Leer hoe je gecentreerd kunt blijven in je eigen kern, zelfs wanneer de wereld om je heen hectisch is. Ontwikkel veerkracht en stabiliteit in je energie, zodat je optimaal kunt functioneren.

Deze training biedt praktische handvatten en begeleiding om je te helpen je eigen energie te begrijpen en te beheren, zodat je gedurende de dag dichter bij jezelf kunt blijven. Het is geen workshop, maar een training die je ondersteunt bij het integreren van deze vaardigheden in je dagelijks leven.

Leer omgaan met Energie van Anderen:
Deze training richt zich niet alleen op het begrijpen en beheren van je eigen energie, maar ook op het effectief omgaan met de energieën van anderen. We bieden praktische technieken en inzichten om je bewust te maken van de verschillende energieën waarmee je in contact komt, en hoe je hierop kunt reageren zonder je eigen energie te verliezen. Of het nu gaat om het hanteren van negatieve energieën, het behouden van je eigen grenzen of het omarmen van positieve interacties, onze training biedt begeleiding om je veerkrachtig en in balans te houden, zelfs te midden van diverse energievelden.

Tarief:
Normaal tarief: €150,- exclusief btw
Actieprijs (trial): €110,- exclusief btw

Let op: Dit is een trial, dus profiteer nu van het gereduceerde tarief en neem deel aan deze waardevolle training.

Deze training wordt gegeven door Brian van Leeuwen.

Meld jij je aan? Deze training is een investering in jezelf om je eigen energie te ontdekken en te beheersen.

Zaterdag 18 mei 2024 van 10:00 tot 17:00

TS Health Experience Centre, Oude Barnevelderweg 10, 3886 PT Garderen, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Alles wat je nodig hebt zit al in jou”

Ik help jou je eigen mysteries weer te ontdekken - Transformeer je rugzakje, ontdek wie je echt bent en creëer jouw eigen Hemel op Aarde -

Brian van Leeuwen - Transformatiewerk

1. Kies je tickets
Ticket voor deelname training

Dit is een trial, dus profiteer nu van het gereduceerde tarief van 110,- i.p.v. 150,- (exclusief BTW) en neem deel aan deze waardevolle training. Je kan de BTW factuur opvragen.

€ 133,90
Inclusief € 0,80 servicekosten
Duo Ticket Bijna uitverkocht

Kom met een vriend(in)

€ 242,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Training voor het Ontdekken en Beschermen van Je Eigen Energie

Meer evenementen van Brian van Leeuwen - Transformatiewerk

Zaterdag, 08 jun. om 13:00
SYTYCA transformatie & adem event
EsEnergy
Adem Lichaamswerk Ademwerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Dinsdag, 11 jun. om 19:00
LIGHTHOUSE LECTURES PRESENTS: "UNF*CK YOURSELF"
BackToYourNature Coaching
Lezing Persoonlijk Leiderschap Persoonlijke Ontwikkeling
Vrijdag, 17 mei. om 19:00
Kundalini NRGY Awakening XL met Microdose
Lonneke Aerts
Kundalini Kundalini activatie Energiewerk
Donderdag, 15 aug. om 16:00
11th European Festival of Brotherhood
Firemakers
Mannen Workshops Persoonlijk Leiderschap Festivals
Zondag, 19 mei. om 13:00
Het Floreer Bootcamp
Tijdboek LuMens
Bewustzijnsontwikkeling Zielsgeluk Manifesteren
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl