Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Kambo Ceremonie ~ Heemskerk

Zondag 05 mei 2024 van 11:00 tot 16:00

Heemskerk, Nederland

Over dit evenement

Lieve mensen,
We kijken weer uit naar een innerlijke reis van transformatie met het Medicijn Kambo uit de Amazone en heten jullie van harte welkom bij deze ceremonie.

Praktisch
- Om 11:00 aanwezig zijn, zodat we om 11:15 uur kunnen beginnen.
- De bijdrage van 85 euro mag voor deze ceremonie graag contant en gepast aan ons overhandigd worden.
- Uitgebreide informatie over locatie, wat mee te nemen en voorbereiding zal na aanmelding verstrekt worden.
- Als je nog niet eerder Kambo bij ons hebt ontvangen, dan zullen we een intake gesprek met je inplannen om uitleg te geven, vragen te beantwoorden en om te checken of Kambo veilig is voor je om te gebruiken.
- Je kunt je aanmelden door te mailen naar: vivakambo@gmail.com
- max 6 deelnemers

** Mocht je een (extra) andere datum willen inplannen kan dat ook als de data niet past. Ook als je liever een privégroepjes of 1 op 1 sessie wilt of als je een reeks van 3 Kambo's in een maan cyclus wilt inplannen neem dan graag contact op via vivakambo@gmail.com

Over Kambo
Het Medicijn waar we mee zullen werken is het secretie van de Kambokikker, ook wel Akaté of Phyllomedusa Bicolor genaamd.
De Kambo zet een krachtig reinigingsproces in werking die doorwerkt op lichamelijk, emotioneel en energetisch niveau. Oude gewoontes en patronen kunnen naar de oppervlakte komen, zodat we ze onder ogen kunnen zien en daarna transformeren. Door de ‘mist’ van negatieve patronen en gedachten op te schonen, creëren we ruimte voor wie we werkelijk zijn, wat goed voor ons is en waar we naar verlangen.
Bij het ontvangen van Kambo vindt er een reset plaats waarbij ons immuunsysteem een enorme boost krijgt. Opgebouwde gifstoffen en spanning wordt tijdens de sessie losgelaten, zodat we onszelf weer gezond en vitaal voelen.
De resultaten zijn heel persoonlijk en kunnen zich op veel verschillende vlakken uiten. Er zijn mensen die verlichting ervaren bij maag en darmklachten, diabetes, astma, depressie, hoge bloeddruk, migraine en vergiftiging door medicatie zoals antidepressiva, pijnstillers en chemokuur. Verder geeft Kambo vaak een energie boost en zorgt voor helderheid op je pad.
Kambo is niet voor iedereen een geschikt medicijn. Er zijn een aantal contra-indicaties. We zullen dan ook altijd voor een sessie contact met je opnemen op te bespreken of Kambo voor jou een veilig medicijn is om te gebruiken.

De Ceremonie
We creëren een cirkel waar je je gedragen en veilig kunt voelen. We zullen de ceremonie openen en ruimte geven aan ieder om te delen en onze intenties kenbaar maken. We leggen uit hoe de ceremonie zal verlopen en zullen daarna om de beurt Kambo ontvangen. Er is alle ruimte voor vragen en voor jou inbreng in je proces.
We ondersteunen jullie proces tijdens de ceremonie met al onze ervaring, aandacht en speciale liederen om ervoor te zorgen dat jullie een diepe en helende ervaring kunnen hebben.
Na de ceremonie is er een lichte maaltijd met een biologische soep en is er ruimte om na te bespreken en eventueel vragen te stellen
Mochten er nog vragen zijn over de werking van Kambo, wat het voor jou kan betekenen, de ceremonie en het ontvangen van het medicijn of andere vragen ontvangen we ook graag een bericht.

Over ons
Alwin & Mariri assisteren en studeren alweer bijna 7 jaar bij verschillende mensen en tribes uit het Amazonegebied. We hebben samengewerkt met Mauro Santili en de Huni Kuin tribe en de Yawanawa tribe uit Brazilië. We hebben een Kambo Training succesvol afgerond bij de Aro Iris familie in Iquitos Peru, onder leiding van Arnaud Tognazzi.
Met veel toewijding bewandelen we samen dit pad met Kambo en de Plant Medicijnen om samen bij te dragen aan de transformatie en innerlijke groei van onze medemens. Onze volste potentie leven en verbinding met elkaar maken van uit onze essentie is waar wij ons voor inzetten.

Wij kijken er naar uit jullie te verwelkomen in ons midden en samen deze reis aan te gaan.

♥ Viva Kambo ♥
♥ Viva Amor ♥
♥ Alwin & Mariri ♥

Zondag 05 mei 2024 van 11:00 tot 16:00

Heemskerk, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Alles in service en dienstbaarheid naar Kambo en onze broeders en zusters.”

Wij verzorgen al meer dan 9 jaar Kambo Ceremonies vanuit een diepe connectie en passie voor dit Medicijn en voor de deelnemers. Wees welkom!

1. Kies je tickets
De organisator van dit evenement heeft nog geen tickets ingesteld.
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Kambo Ceremonie ~ Heemskerk

Meer evenementen van Kambo Medicine Netherlands

Zaterdag, 11 mei. om 11:00
Kambo Ceremonie ~ Heemskerk
Kambo Medicine Netherlands
Kambo Detox Ritueel

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 09 mei. om 13:00
Springtime Spiritdance ecstatic in the woods
Spiritdance Bij Wencke
Ecstatic Dance Ritueel Plantmedicijn
Zaterdag, 04 mei. om 09:00
Kambô Ceremony 04/05
Medicine Within
Kambo Rapé Plantmedicijn
Zondag, 26 mei. om 09:30
Ouder - Kind Ceremonie +- 2-3 jaar
Studio Zee
Kinderworkshop Yoga Ritueel
Zondag, 20 okt. om 10:00
Shakti, Kali en Isis
Lieneke Postema
Ritueel Vrouwen workshops Tantra
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl