Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Bewust ondernemen met Barry

Woensdag 01 mei 2024 van 11:11 tot 12:11

Online

Over dit evenement

🌟 **Bewust Ondernemen met Innerlijke Kracht** 🌟

Wil je je ondernemersreis transformeren en een diepe verbinding maken tussen je innerlijke passie en je zakelijke succes? Als gids op deze reis sta ik klaar om je te helpen bij elke stap van het proces:

1. **Leads Genereren met Hart en Ziel:** Ontdek hoe je authentieke verbindingen kunt leggen met potentiële klanten door je ware zelf te laten zien en te luisteren naar hun behoeften. Samen creëren we strategieën die niet alleen leads genereren, maar ook oprecht waarde toevoegen aan het leven van anderen.

2. **Integere Marketing:** Leer hoe je je merk op een authentieke en integere manier kunt presenteren aan de wereld. Samen zorgen we ervoor dat je marketinginspanningen in lijn zijn met je waarden en missie, waardoor je een betekenisvolle impact kunt maken.

3. **Volg je Innerlijke Intuïtie:** Ontdek hoe je je innerlijke stem kunt versterken en vertrouwen op je intuïtie bij het nemen van belangrijke zakelijke beslissingen. Samen verkennen we manieren om blokkades uit het verleden te helen en ruimte te creëren voor helderheid en zelfvertrouwen.

4. **Heling van Blokkades:** Samen gaan we op reis om de diepgewortelde blokkades te identificeren en te transformeren die je passie en groei als ondernemer kunnen belemmeren. Met compassie en begrip doorbreken we oude patronen en creëren we een solide basis voor je toekomstige succes.

Stap voor stap zullen we werken aan het ontsteken van jouw innerlijke ondernemerspassie en het neerzetten van iets moois voor jou, je familie en de komende generaties. Samen kunnen we een krachtige verschuiving creëren naar bewust ondernemerschap dat gedreven wordt door liefde, integriteit en persoonlijke groei.

Meld je aan voor een vrijblijvende intake.

Over de organisatie

“Persoonlije begeleiding op jouw Plantmedicijn pad”

Bij gaia medicine streven we ernaar om mensen te begeleiden bij het ontdekken van de helende kracht van plantgeneeskunde.

Bewust ondernemen met Barry

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 29 mei. om 18:30
PILOT: Emotions Unmasked
CONNECT | Yoga & Music
Mindfulness Bewustzijnsontwikkeling
Zondag, 19 mei. om 10:30
Bevrijd Je Buik - Healing Cirkel
Courage Academy
Energiewerk Healing Spirituele ontwikkeling
Zondag, 23 jun. om 09:30
Yoga Flow (in nature)
BloteVoetenPark Brunssum
Yoga Natuur Bewustzijnsontwikkeling
Zondag, 19 mei. om 13:00
Het Floreer Bootcamp
Tijdboek LuMens
Bewustzijnsontwikkeling Zielsgeluk Manifesteren
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl