Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Shamanic Trance & Cacao Healing Journey

Zaterdag 18 mei 2024 van 20:00 tot 22:30

Anne Franklaan 319, 1403 HP Bussum, Nederland

Over dit evenement

Tijdens deze avond gaan we met een kleine groep op reis naar onze binnenwereld. We maken bewust connectie met ons hart en vandaar uit met elkaar als groep en vervolgens met het quantumveld met zijn/haar helende lichtfrequenties. Cacao gaat ons daarbij ondersteunen. Ons voertuig is onder andere een sjamanistische trancereis ondersteund door jouw krachtdier(en) voor dat moment. Tijdens de reis ga ik je begeleiden bij het loskomen van jezelf, van je ‘moeten’, van je idee dat je begrensd wordt door je lichaam. Van je fysieke ervaring dat je apart bent van je omgeving. Als mens anders bent dan dieren en de natuur om je heen. We gaan eenheid ervaren en daarmee de mogelijkheid heling te vinden voor generaties oud trauma. Alles in het kader van wat er nu voor jou speelt en wat er geheeld mag worden in het licht dat we samen zullen ervaren vanuit onze hartsverbinding. En alles vanuit compassie in plaats van oordeel. Naast het sjamanisme maak ik gebruik van soundhealing en reconnective healing.
Resoneert dit? Je bent van harte welkom. Reis je mee?
Plaatsen zijn beperkt zodat er voor iedereen veel aandacht is.

Reacties nav eerdere workshops
Een reactie van een sjamaan en healer:
“Je droeg de hele zaal van 50 man tijdens je groepshealing! Dat is niet niks. En je stelt je geheel ten dienste van het hogere goed zonder enig ego. Dat zie je niet vaak”

Van enkele andere deelnemers:
“De hele ruimte kwam in een soort van golfbeweging!”

“Eerst dacht ik, er gebeurt helemaal niks. Ik kom er niet in ofzo. Maar toen kwam je steeds dichterbij en begon het te tintelen.”

“Ik zag de ruimte zich vullen met steeds meer helpers, gidsen en engelen. Ik voelde me gedragen door iets veel groters dan ik.”

“Er was een veilige en vredige sfeer. Ik kon me helemaal overgeven hierdoor.”

“Hey lieve broeder. Je aanwezigheid gisteren en de space die je neerzette was weer zo fijn. Hoe je de ongeziene wereld binnenbracht in het groepsveld. Je soundhealing en de trancereis waren de kers op de taart van dit weekend. Ik ben je zeer zeer dankbaar.”

Zaterdag 18 mei 2024 van 20:00 tot 22:30

Anne Franklaan 319, 1403 HP Bussum, Nederland

Over de organisatie

“Rust ~ Ruimte ~Licht & Liefde”

Ik faciliteer transformatie en heling tijdens mijn coaching sessies, sharingcircles, meditaties, soundhealing, shamanic journeys en lichaamswerk.

Peter Moerkens Coaching en Training

Reviews

Jessica

Shamanic Healing & Trance Journey

De sjamaan in Peter is wakker, en dat is voelbaar. In zachte, gegronde aanwezigheid neemt hij ons mee in een reis die zowel persoonlijk als gezamenlijk is. Voor mij een moment van overgave, weer even diep connecten met mijn kern en oerbron. De eenheid mogen ervaren die we met elkaar en met de schepping zijn. Ik rijd naar huis me een verruiming in mijn hart. Dankbaarheid. En het besef... dat niet alles duidbaar is. Dus sstttt.... misschien is de stilte nog wel het meest veelzeggend voor mij. Dank je wel Peter voor jouw liefdevolle, aandachtige gids in deze reis! Jessica.

Lees meer

Eric Broere

Shamanic Healing & Trance Journey

Mooie reis bij Peter met waardevolle inzichten en een fijne setting. Peter is een zuiver en oprecht persoon met een fijne energie.

Lees meer

Alfred

Shamanic Trance & Cacao Healing Journey

Gisteren een heel bijzondere sessie van Peter mogen ontvangen. Peter weet een setting te creëren waarbij je helemaal kunt over geven aan jouw (sjamanistische) spirit. Intuïtief weet ik dat deze sessie nog lekker gaat na vibreren. Ik kan deze trance journey van harte aanbevelen!

Lees meer

Shamanic Trance & Cacao Healing Journey

Meer evenementen van Peter Moerkens Coaching en Training

Zaterdag, 08 jun. om 20:00
Shamanic Trance & Cacao Healing Journey
Peter Moerkens Coaching en Training
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Trancereis

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 15 jun. om 10:30
Ambrosia Ecstatic Rave & Cacao Ceremony
Ambrosia
Ecstatic Dance Live muziek Cacao ceremonie
Vrijdag, 21 jun. om 19:00
//Ode aan de Yoni X Roos Diana // Ecstatic Singing Circle// met Cacao
Maartje Derks
Mantra zingen Vrouwencirkels Cacao ceremonie
Donderdag, 23 mei. om 19:30
Full Moon Sister Circle | Landsmeer
Binkie
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Vrouwencirkels
Zaterdag, 25 mei. om 11:11
Sweatlodge ceremony
Kura Waka
Zweethut Ritueel Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl