Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Shamanic Healing & Trance Journey

Vrijdag 29 december 2023 van 20:30 tot 22:30

Anne Franklaan 319, 1403 HP Bussum, Nederland

Over dit evenement

Tijdens deze avond gaan we met een kleine groep op reis naar onze binnenwereld. We maken bewust connectie met ons hart en vandaar uit met elkaar als groep en vervolgens met het quantumveld met zijn/haar helende lichtfrequenties. Ons voertuig is onder andere een sjamanistische trancereis ondersteund door jouw krachtdier(en) voor dat moment. Tijdens de reis kan je terugkijken op 2023 en zelfs herinneringen beleven uit vorige levens. Alles in het kader van wat er nu voor jou speelt en wat er geheeld mag worden in het licht dat we samen zullen ervaren vanuitnonze hartsverbinding. En alles vanuit compassie in plaats van oordeel. Soundhealing en reconnective healing zal vervolgens een verdiepende en nog intensere reis faciliteren. En de reis zal niet alleen in het verleden plaats vinden maar kan in verschillende dimensies van tijd en ruimte plaatsvinden. Ons bewustzijn is namelijk oneindig.... ;-)
Resoneert dit en lijkt het je leuk om eens op deze manier je jaar af te sluiten? Je bent van harte welkom. Reis je mee?
Plaatsen zijn beperkt zodat er voor iedereen veel aandacht is.

Reacties nav eerdere workshops
Een reactie van een sjamaan en healer:
“Je droeg de hele zaal van 50 man tijdens je groepshealing! Dat is niet niks. En je stelt je geheel ten dienste van het hogere goed zonder enig ego. Dat zie je niet vaak”

Van enkele andere deelnemers:
“De hele ruimte kwam in een soort van golfbeweging!”

“Eerst dacht ik, er gebeurt helemaal niks. Ik kom er niet in ofzo. Maar toen kwam je steeds dichterbij en begon het te tintelen.”

“Ik zag de ruimte zich vullen met steeds meer helpers, gidsen en engelen. Ik voelde me gedragen door iets veel groters dan ik.”

“Er was een veilige en vredige sfeer. Ik kon me helemaal overgeven hierdoor.”

“Hey lieve broeder. Je aanwezigheid gisteren en de space die je neerzette was weer zo fijn. Hoe je de ongeziene wereld binnenbracht in het groepsveld. Je soundhealing en de trancereis waren de kers op de taart van dit weekend. Ik ben je zeer zeer dankbaar.”

Vrijdag 29 december 2023 van 20:30 tot 22:30

Anne Franklaan 319, 1403 HP Bussum, Nederland

Over de organisatie

“Rust ~ Ruimte ~Licht & Liefde”

Ik faciliteer transformatie en heling tijdens mijn coaching sessies, sharingcircles, meditaties, soundhealing, shamanic journeys en lichaamswerk.

Peter Moerkens Coaching en Training

Reviews

Bea Jagt, van der

Shamanic Trance & Cacao Healing Journey

Ruim op tijd werden we warm welkom geheten door Peter en begeleid naar de ruimte waar de helende reis plaats zou vinden. Warmte en rust is direct voelbaar. Nieuw en toch authentiek. Een kleine groep waarin veiligheid en geborgenheid bestond. Ongedwongen start de Journey met een animal spirit kaart tijdens de cacao ceremony, die mediterend begeleid werd. De overgang naar liggende positie op bedjes van schapenvacht en een warme deken. De soundhealing, klanken die raakte. Met gesloten ogen ging de reis verder. Beelden ontstonden in mijn mind met de reconnecting vibe. Een briesje gewaar wordend in een gesloten ruimte. De Journey gaat door met de ontvangen inzichten. De deur is geopend... Namasté

Lees meer

Jessica

Shamanic Healing & Trance Journey

De sjamaan in Peter is wakker, en dat is voelbaar. In zachte, gegronde aanwezigheid neemt hij ons mee in een reis die zowel persoonlijk als gezamenlijk is. Voor mij een moment van overgave, weer even diep connecten met mijn kern en oerbron. De eenheid mogen ervaren die we met elkaar en met de schepping zijn. Ik rijd naar huis me een verruiming in mijn hart. Dankbaarheid. En het besef... dat niet alles duidbaar is. Dus sstttt.... misschien is de stilte nog wel het meest veelzeggend voor mij. Dank je wel Peter voor jouw liefdevolle, aandachtige gids in deze reis! Jessica.

Lees meer

Eric Broere

Shamanic Healing & Trance Journey

Mooie reis bij Peter met waardevolle inzichten en een fijne setting. Peter is een zuiver en oprecht persoon met een fijne energie.

Lees meer

Shamanic Healing & Trance Journey

Meer evenementen van Peter Moerkens Coaching en Training

Vrijdag, 13 sep. om 20:00
Shamanic Trance & Cacao Healing Journey
Peter Moerkens Coaching en Training
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Sjamanisme
Vrijdag, 11 okt. om 20:00
Shamanic Trance & Cacao Healing Journey
Peter Moerkens Coaching en Training
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Sjamanisme

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 05 okt. om 12:00
Introduction to the art of touch & Thai Massage Weekend
The House of Maitri
Massage Therapie Healing
Zondag, 13 okt. om 13:00
Kundalini Constellation
Rock my moon
Kundalini Multidimensionaliteit Healing
Zaterdag, 27 jul. om 19:00
Conscious Dating 25-50 jaar hetero
Gaia center
Liefde Hartsverbinding Verbinding
Vrijdag, 04 okt. om 19:00
The Breathjourney
Healing 2 Remember
Ademwerk Sjamanisme Persoonlijke Ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl