Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Doorvoel jouw Human Design met Opstellingenwerk

Zaterdag 25 mei 2024 van 10:00 tot 16:00

Witte Kerk Heiloo, Heerenweg 32, 1851 KS Heiloo, Nederland

Over dit evenement


Herken jij jezelf hierin?
Verlang jij ernaar om jezelf meer te ervaren? De wijsheid van jouw lijf te ontdekken? Heb je het verlangen om een leven te leven vanuit wie jij écht bent? Een leven dat volledig bij jou past? En wil je je jezelf beter leren begrijpen in relatie tot anderen? Of ben je juist op zoek bent naar innerlijke rust? Dan is dit een dag voor jou!

Tijdens dit evenement gaan we door middel van opstellingen werk jou je Human Design laten doorvoelen. Door de blauwdruk van jouw Human Design te verkennen en te doorvoelen, kun je ontdekken wat je verborgen patronen en blokkades zijn, die je in het hier en nu kunnen tegenhouden om voluit te leven.

Deze volledig verzorgde dag hebben we helemaal ingericht om jou een dag te geven vol Aha momenten, waarin we met de energie van de groep werken. Op deze manier kun jij ontdekken en ervaren wat jouw wijze lijf je vertelt over jouw design. Je gaat jouw bewustzijn vergroten en ook geeft deze dag jou geeft praktische tools en technieken die je onmiddellijk kunt toepassen in je dagelijks leven, zodat je hier ook meer kunt gaan leven vanuit jouw unieke Human Design.

Omdat dit een evenement is wat gericht is op het ervaren en het doorvoelen van je Human Design, gaan we niet diep in op de theorie van Human design. Je hoeft dus zelf ook niet een human design expert te zijn om dit evenement optimaal te ervaren. Wel is het een plus als je jouw Human Design chart vooraf gedownload hebt en je weet wat je Human Design type is. Weet je jouw geboorteplaats, -tijd en -datum? Dan kun je je chart gratis online opzoeken, bijvoorbeeld hier: https://www.jovianarchive.com/get_your_chart

Wie zijn wij?
Claudia Sanna, ervaren therapeut gespecialiseerd in (familie)opstellingen-, trauma- en lichaamswerk (Praktijk Implicare) en Elsje de Jager, een Vitaalcoach, toegewijde Mindsetcoach en Human Design Practitioner, hebben onze krachten gebundeld uit een gedeelde passie voor persoonlijke groei. Samen brengen wij dit unieke evenement tot leven waarbij Human Design en Opstellingenwerk samenkomen. Want WETEN wat je Human Design is, is interessant en leuk, maar ERVAREN hoe het ís om je Design te (be)leven en te doorvoelen met behulp van het magische Opstellingenwerk, zorgt voor echt diepgaande inzichten en aardevolle ervaringen!

Wanneer en waar?
Datum: Zaterdag 25 mei 2024
Duur: Van 10.00 uur tot ca. 16.00 uur
Locatie: Witte Kerk, Heerenweg 32, Heiloo

Hoe meld je je aan?
Hieronder in de webshop kun je je ticket verkrijgen! Zodra je je ticket hebt, krijg je een automatische email om je deelname te bevestigen. Zo zorg je ervoor dat je plekje op dit geweldige evenement gegarandeerd is! Ongeveer twee weken voor 25 mei sturen we je nog een e-mail met meer details.

Wat neem je mee?
🪷Je eigen (yoga)kussentje of matje. Er zullen veel momenten zijn dat we staan maar ook een aantal momenten waarop we met elkaar op de grond zullen zitten. Neem daarom je eigen (yoga)kussentje, matje of kleedje mee om op te zitten.
🪷Een uitgeprinte versie van jouw Human Design. Op je mobiel meenemen is niet zo handig aangezien we je zullen vragen je mobiel op stil of geheel uit te zetten zodat je met jouw aandacht echt in het hier&nu bent.
🪷Voor koffie en thee, lekkernijen en een heerlijke lunch wordt gezorgd!

Heb je vragen?
Deze volledig verzorgde dag staat in het teken van JOU en daarom willen wij ervoor zorgen dat deze dag niet alleen inspirerend zal zijn maar ook voelt als een waar geschenk en kado aan jezelf. Mocht je vragen hebben of als er iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen: Claudia@implicare.nl / info@elsjedejager.nl

Samen gaan we een reis van zelfontdekking en transformatie aan en we kijken er enorm naar uit om jou te ontmoeten en deze bijzondere dag met elkaar te beleven!

Liefs van ons,
Claudia & Elsje 🌱🧠

Zaterdag 25 mei 2024 van 10:00 tot 16:00

Witte Kerk Heiloo, Heerenweg 32, 1851 KS Heiloo, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Zussen doen het SAMEN”

De Zussen Zolder is de helende plek voor verbinding en ontwikkeling.

In samenwerking met

Reviews

Rina Zandvliet

Presentatie Schumann Resonantie, Bea Hop

Ik vond het een interessante avond ,met name de meditatie welke diepgaand en krachtig was . Dankjewel.

Lees meer

Wil VdfSant

Presentatie Schumann Resonantie, Bea Hop

Interessant evenement, Aantal termen waren bekend, maar nu vielen alle stukken op hun plek. De oefening zette de theorie om in het voelen van de resonantie

Lees meer

1. Kies je tickets
Doorvoel je Human design met opstellingenwerk

Ticket Evenement 25 mei

€ 144,00
Inclusief servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Doorvoel jouw Human Design met Opstellingenwerk

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 09 mei. om 19:00
Puur Jij, opstellingavond! ⭐ Terug naar de oorsprong ⭐
Puur Tess ~ Leef Puur Jij!
Familieopstellingen Systemisch werk Opstellingen
Vrijdag, 28 jun. om 19:00
The Breathjourney
Healing 2 Remember
Ademwerk Sjamanisme Persoonlijke Ontwikkeling
Zaterdag, 06 jul. om 10:00
Navigating Intimacy
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Schaduwwerk Relaties
Zaterdag, 28 sep. om 10:00
Kinky Tantra
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Transformatieseksualiteit Tantra
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl