Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Implicare

Implicare organiseert evenementen en workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling en -groei met behulp van systemisch werk en (familie)opstellingen.

Volgen

06 418 331 90

Vreekesweid 1, 1721 PP Broek op Langedijk, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Implicare

Wednesday, 21 Jun. om 09:30
Opstellingen Workshop - Midzomer
Implicare
Familieopstellingen Systemisch werk Persoonlijke ontwikkeling
“Het pad ontstaat door erop te lopen, stap voor stap.”

Over de organisatie

Herken je dit?
Als kind kan ons van alles overkomen waardoor we afraken van wie we echt zijn. Maskers en overlevingsmechanismes hebben ons toen geholpen om zo goed mogelijk te kunnen (over)leven. Dit mechanisme wordt een patroon en draag je vaak zonder dat je er erg in hebt met je mee naar je volwassen leven. Daar heeft het echter geen functie meer, maar kan het je behoorlijk in de weg zitten.

Wat jou als kind is overkomen, daar heb je geen invloed op. Je kan de situatie van toen niet veranderen. Misschien heb je hier al veel over gesproken of naar gekeken. Misschien weet je niet of en wat er zich in jouw kindertijd heeft afgespeeld. In ieder geval lukt het je niet om vooruit te komen. Dezelfde thema's spelen steeds weer op. Je draait voor je gevoel in cirkels. Voelt je vast zitten. Er kan dan sprake zijn van een (onbewuste) dynamiek, die ooit ergens is ontstaan en van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Wanneer je hiernaar gaat kijken, heb ik ontdekt dat het niet gaat om het vinden van dé waarheid, maar om het vinden van je eigen waarheid. Dat je als het ware weer gaat voelen wat voor jou waar is en je je eigen verhaal hiervan maakt. Op deze manier neem je de verantwoording voor jouw leven en draag je je eigen lot.

Implicare begeleid je op een systemische wijze bij het onderzoeken en vinden van jouw eigen waarheid. Je zelfkennis en -inzicht wordt vergroot en je leert weer verantwoording te nemen voor jouw leven.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Implicare

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Stembevrijding
Praktijk voor Stembevrijding. Workshops & series stembevrijding, klank - meditatie - mantrazingen en samenzang seizoensvieringen, individuele sessies
Familieopstellingen Persoonlijk leiderschap Systemisch werk
Lichter en leuker leven, jezelf huizen en thuiskomen bij jezelf. Doormiddel van systemisch werk en opstellingen vind jij jouw plek en plezier.
Meerdaagse retraites
Vanuit Anahata Center, bieden wij spirituele retraites en trainingen in Spanje en Nederland.
Vrouwen Cirkels
The Happy Angel healing offers energy healing to help relieve pain, stress, anxiety and to bring your body, mind and soul back into balance.
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl