Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Retreat - Discover your inner magic

Zondag 09 juni 2024 van 9:30 tot 16:30

De Roudonck - Natuurhuisje, Bed & Breakfast, Trainingsruimte, Vergaderruimte, De Ruiting 3, 5296 KE Esch, Nederland

Over dit evenement

In de diepte van jou zijn is een wereld aanwezig van heelheid en onvoorwaardelijke liefde.
Het retreat staat in het teken van het ontdekken van jouw routekaart naar deze magische wereld.

De vraag die centraal staat tijdens het retreat is: ‘Wat als het echt anders kan?’ Wat als je vanuit een gevoel van innerlijke rust en liefde thuis kan zijn in jezelf.

Het retreat vindt plaats op een super fijne en bijzondere locatie: De Roudonck in Esch en wordt begeleid door Sevenja en Kyra. De reis zal plaatsvinden in een kleine groep, waardoor er alle ruimte is om je veilig te voelen en helemaal te kunnen zakken in jezelf.

Programma:
- Opening: je ontvangt jouw persoonlijke channeling/boodschap.
- Cacao-ceremonie: tijdens deze ceremonie open je je hart in liefde en zachtheid.
- Trancereis: in een diepe geleide meditatie word je meegenomen op een energetische reis naar jouw binnenwereld.
- Divine Human Being Transmission: liggend op een matje, ondersteund door muziek word je begeleid naar een staat van ontspanning. Vanuit deze staat maak je een innerlijke reis, waarbij jouw energiesysteem wordt geactiveerd. Via emoties, beelden, lichamelijke sensaties en inzichten maak je ruimte om los te laten wat jou niet langer dient. Denk hierbij aan overlevingsmechanismen, beperkende patronen, overtuigingen, conditioneringen, vastgezette emoties en trauma. Daarmee maak je ruimte voor het toelaten van zachtheid, gedragenheid, inzichten, wijsheden, meer ruimte en ontspanning in je mind en fysieke lichaam. Dit om jouw authentieke zielsenergie te belichamen en expressie te geven in je dagelijks leven.
- Pauze
- Teaching: zowel in woord als energie krijg je inzicht in jouw energiesysteem en ga je voelen hoe je de beweging naar jouw magische binnenwereld kunt maken.
- Verankering van de vernieuwende, magische energie in jou.
- Bewegen op jouw innerlijke magie.
- Gezamenlijke afsluiting van deze dag.

Deze innerlijke reis zal de weken na het retreat nog doorwerken in jouw systeem. Deze weken zullen we je blijven volgen in energie en daarin ondersteunen. Ook organiseren we als aanvulling en afsluiting nog een online samenkomen. We zullen dan met elkaar een magisch vervolg geven aan het retreat. Vanuit wat zichtbaar is geworden kunnen we je tijdens deze avond nog eens extra ondersteunen in het proces van intergratie in jouw dagelijks leven. Deze online avond zal plaatsvinden op woensdagavond 26 juni van 19.30 tot 21.00.

Klaar voor een nieuw begin en jezelf met een andere bril te kunnen (gaan) ervaren en zien?

Wij kijken er enorm naar uit om jou te ontmoeten. Mocht je het fijn vinden om even samen in te voelen of dit passend voor je is, we voelen en kijken met liefde met jou mee. Of heb je nog andere vragen, wees welkom.

Liefs Sevenja & Kyra

Zondag 09 juni 2024 van 9:30 tot 16:30

De Roudonck - Natuurhuisje, Bed & Breakfast, Trainingsruimte, Vergaderruimte, De Ruiting 3, 5296 KE Esch, Nederland

Over de organisatie

“Be your own guide”

Discover your path to unlock your authentic way of being.

Reviews

Hetty

Retreat - Discover your inner magic

Wauw….wat een prachtige ervaring! Ik voelde dat er meer ruimte mocht zijn voor mijn mooie sprankelende energie. Het retreat van Kyra en Sevenja kwam op mijn pad. Wat ben ik dankbaar dat ik dit retreat heb kunnen volgen. Ik mocht een mooie innerlijke reis maken. Ik vond het fijn dat Kyra en Sevenja met kleine groepen werken. Dit voelde heel veilig en zorgde voor een fijne sfeer. Kyra en Sevenja zijn echt toppers! Door de fijne, rustige begeleiding voelde ik me heel veilig en kon ik weer een stapje verder zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer

Janne Bierings

Retreat - Discover your inner magic

Jullie durven kwetsbaar te zijn, werken beiden vanuit je eigenheid. Jullie hebben de gave om intuïtief te werken en om te zien wat er nodig is in het moment en daarin mee te bewegen. Een hele fijne bedding van zorgzaamheid, zachtheid en oordeelloosheid. Nabijheid en afstand (de verantwoordelijkheid bij de deelnemers latende) Zien en oordeelloos zijn.. Een groot plezier en genoegen om onder jullie begeleiding te mogen duiken <3

Lees meer

Marieke Vd Braak

Retreat - Discover your inner magic

Hele bijzondere mooie fijne ervaring. Jullie zijn zo krachtig en fijn en investering dubbel en dwars waard voor mezelf 🙏😊 Een aanrader als je dichterbij jezelf wilt komen

Lees meer

Retreat - Discover your inner magic

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 21 sep. om 11:00
One Day Retreat - Inner Peace
Yoga met Passie
1-Dags retraite
Donderdag, 01 aug. om 09:00
Summer Morning Retreat • Millinger Theetuin
Sol & Salie
1-Dags retraite Yoga Reiki
Zondag, 08 sep. om 14:45
Sensual Play Party: The way of the heart
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Zaterdag, 07 dec. om 14:45
Sensual Play Party: Shibarifest
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl