Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ademcirkel ‘If U Want it Darker 2’ met Microdosing

Vrijdag 17 mei 2024 van 19:30 tot 22:30

Balans Oisterwijk, Terburghtweg 3, 5061 LA Oisterwijk, Nederland

Over dit evenement

!!!! UITVERKOCHT !!!

Mechana presenteert met trots een follow up op ons uniek en diepgaand evenement: “If U Want it Darker 2” Ademcirkel. Na de overweldigende positieve reacties en een uitverkochte 1e Event.

Deze bijzondere bijeenkomst nodigt je uit op een ontdekkingsreis naar de verborgen hoeken van je ziel, begeleid door de transformerende krachten van verbonden ademhaling, DMT, en microdosing truffels, aangeboden in de vorm van chocolade. Dit is een kans om het volledige spectrum van je bewustzijn te verkennen, waarbij licht en liefde pas echt kunnen schijnen als er ook ruimte is gemaakt voor de duisternis.

Een Reis Door Duisternis Naar Licht
Johannes en Tessa begeleiden je door deze intieme reis, waarin je wordt uitgenodigd om de diepere lagen van jezelf te verkennen. Het is een avontuur dat niet alleen gericht is op het ontdekken van innerlijke duisternis, maar ook op het erkennen en omarmen ervan, als een essentieel onderdeel van je wezen. Deze benadering biedt een uniek perspectief op persoonlijke groei en transformatie, door het erkennen van alle aspecten van het zelf.

Een Beperkte Gelegenheid
Let op, voor deze diepgaande ervaring zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar. Dit zorgt voor een veilige en ondersteunende omgeving waarin elke deelnemer persoonlijke aandacht en begeleiding kan ontvangen. We creëren een ruimte waarin je vrij bent om jezelf te verkennen en te transformeren, in een setting van vertrouwen en openheid.

Wanneer en Waar?
Deze speciale ademcirkel vindt plaats op 17 Mei, waarbij we om 19:30 uur beginnen en uiterlijk om 23:00 uur afronden. De locatie voor deze unieke ervaring is Balans Centrum, gelegen aan Terburghtweg 3 in Oisterwijk. Deze plek biedt de perfecte omgeving voor diepe introspectie en transformatie.

Belangrijke Informatie
Het is belangrijk om te weten dat de 5 rittenkaart van Mechana niet geldig is voor dit speciale evenement. Dit benadrukt de exclusiviteit en de unieke aard van de “If U Want it Darker 2” Ademcirkel, die een aparte investering vereist in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Een Uitnodiging Voor Diepgaande Transformatie
Als je klaar bent om de diepten van je bewustzijn te verkennen en de duisternis in jezelf te omarmen als een weg naar licht en liefde, dan is dit evenement voor jou. Ga deze bijzondere reis aan met Johannes en Tessa, en ervaar de kracht van een gemeenschap die samenkomt in kwetsbaarheid en moed.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan een ervaring die je perspectief op jezelf en het leven kan veranderen. Reserveer je plek nu en maak deel uit van een avontuur dat belooft niet alleen je hart en geest te openen, maar ook nieuwe paden van begrip en acceptatie te onthullen.

Vrijdag 17 mei 2024 van 19:30 tot 22:30

Balans Oisterwijk, Terburghtweg 3, 5061 LA Oisterwijk, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Vanuit Aanwezigheid in het hier en nu wordt jouw Waarheid helder.”

Mechana richt zich op het ontvouwen van jouw potentieel. Onze 3 methodes zijn Yin yoga, Adem en Hart- brein coherentie.

1. Kies je tickets
De organisator van dit evenement heeft nog geen tickets ingesteld.
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Ademcirkel ‘If U Want it Darker 2’ met Microdosing

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 08 jun. om 13:00
SYTYCA transformatie & adem event
EsEnergy
Adem Lichaamswerk Ademwerk
Zondag, 19 mei. om 10:30
Bevrijd Je Buik - Healing Cirkel
Courage Academy
Energiewerk Healing Spirituele ontwikkeling
Zondag, 16 jun. om 15:00
Vaderdag Ademcirkel • Verbonden Ademen met Niels & Tara
ADEM MET TARA
Ademwerk Ademcirkel Adem
Maandag, 13 mei. om 19:30
Reiki avond
Zensaties
Healing Meditatie Energiewerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl