Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ontdek de transformatieve kracht van mythes en vertellingen

Thursday 25 April 2024 van 20:00 tot 21:30

Online

Over dit evenement

Eeuwenoude vertellingen zijn essentieel om ons te verbinden met onze omgeving en identiteit. Ze helpen ons ego te begrijpen en te integreren in het grotere geheel. Ze bieden waardevolle lessen en waarschuwingen, via symbolen en beelden die diep geworteld zijn in ons collectieve bewustzijn.

Maak kennis met de kracht van een vertelling vanuit je huiskamer, onder begeleiding van facilitators Karin van Barneveld & Sanne Scheffer van Mythical Journeys Initiative.

Tijdens de workshop krijg je meer begrip van de diepere werking van vertellingen. We stellen daarbij telkens één thema centraal. Je krijgt passende reflectie aangeboden, om lessen uit de vertelling te integreren die voor jou relevant zijn.

Op 25 april zullen we stil staan bij de elementen die we in onszelf buiten sluiten. Betekent buiten sluiten ook dat ze er niet meer zijn? Of heeft dat wat we buiten sluiten juist grip op ons?


Over de organisatie

“Mythes en vertellingen geven nieuwe richting op basis van oude wijsheden.”

Mythical Journeys Initiative neemt je aan de hand van vertellingen mee op reis door door je innerlijk landschap om je eigen essentie te herontdekken.

Reviews

Paulien

Ontdek de transformatieve kracht van mythes en vertellingen

Bijzonder om zo met elkaar stil te staan bij de verschillende wijsheden die in een verhaal zitten. Het verhaal gonst nog na in mij. Waar sta ik in dit proces? Karin en Sanne nemen je op een hele open manier mee in het verhaal.

Lees meer

Lara

Ontdek de transformatieve kracht van mythes en vertellingen

Heel fijn om even online aan het kampvoor naar deze mythe te luisteren en vervolgens te kunnen reflecteren op mezelf en mijn ontwikkeling. Dank voor deze verwarmende avond!

Lees meer

Mieke Daane

Ontdek de transformatieve kracht van mythes en vertellingen

Afgelopen donderdag woonde ik een mythologische vertelling met nagesprek bij van Sanne Scheffers en Karin Barneveld. Je zult je misschien afvragen: "Lukt dat nou zo'n mythologisch verhaal beleven in je eentje achter een beeldscherm?" En daar hadden Sanne en Karin rekening mee gehouden. Iedereen werd gevraagd de camera uit te zetten. Met een mooi donker scherm met daarop een brandend kampvuur en op advies van hen een zelf aangestoken kaars kwam ik zeker in de juiste stemming. Het was een boeiend verhaal over onvruchtbaarheid, een agressieve slang en een moedige, maar liefdevolle vrouw. Dit verhaal liet ons onder begeleiding van Sanne en Karin nadenken over onze eigen blokkades en overwinningen in het leven. In een kleine setting van ongeveer 10 vrouwen verdeeld over het land, maar toch samen rond een "digitaal" kampvuurtje lukte het mij om een mooie avond te beleven. Bedankt Sanne en Karin en ook mede gespreksgenoten. 5 Juni komt er weer eentje. Ik ga weer meedoen.

Lees meer

Ontdek de transformatieve kracht van mythes en vertellingen

Dit vind je misschien ook interessant

Tuesday, 29 Oct. om 19:15
Play Utrecht: Basiscursus Tantra
De School voor Verwondering
Tantra Cursus Persoonlijke Ontwikkeling
Friday, 09 Aug. om 10:00
Leer werken met jouw Nervus Vagus zenuw en ontspan met helende klanken
Christel Bedeaux
Bewustzijnsontwikkeling Klankschalen Spirituele ontwikkeling
Sunday, 08 Sep. om 13:30
Opstellingenmiddag
Komma Coaching
Familieopstellingen Systemisch werk Bewustzijnsontwikkeling
Saturday, 12 Oct. om 10:00
Tantric Alchemy for Intimate Connections with prof Francesca Gentille
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Schaduwwerk Relaties
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl