Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Integratie coaching

Donderdag 09 mei 2024 van 12:00 tot 13:00

Online

Over dit evenement

Na een plant medicijn reis met bijvoorbeeld Aya, Psilohuasca, Truffels, chocobliss, of een ander psychedelisch medicijn, kan je je flink uit balans voelen. Een plant medicijn reis kan behoorlijk intens zijn. Meestal wordt het ervaren als een levens veranderende ervaring en dit heeft invloed op hoe je jezelf en je leven ziet. Door een radicaal ander inzicht, kan je hele realiteit ineens heel raar, of anders aanvoelen, of zelfs zijn.

Om de nieuwe inzichten en nieuwe perspectieven in te zetten in je dagelijks leven, is het nodig om deze te integreren. Het proces van integreren heeft tijd nodig. En je mag lief tegen jezelf zijn en blijven. Het is niet niks wat je allemaal hebt meegemaakt, zowel in je hele leven, als tijdens je psychedelische reis.

Wanneer je er echt even niet meer uit komt, kan je behoorlijk veel angst ervaren en zelfs paniek. Een psychedelische ervaring kan ontzettend veel impact hebben op je leven. Je kan van de ene emotie naar de andere schieten, of ineens entiteiten ervaren.

Zo had ik (Renate) bijvoorbeeld ineens overleden mensen aan het voeteneind van mijn bed staan na mijn eerste Aya reis.

Met onze eigen ervaringen met psychedelica, en de ervaringen die we hebben opgedaan als ceremonieleiders, kunnen we je helpen met je integratie. We kunnen je de juiste tips en hulpmiddelen bieden of aanraden, én we kijken met je mee naar jouw specifieke situatie en jouw specifieke hulpvraag.

De datum is een indicatie. We kunnen samen een geschikt moment zoeken wat past in onze beide agenda's. Je kan ook je voorkeur doorgeven of je graag integratie coaching wil van Martijn, of van Renate.

Over de organisatie

“Liefde is het antwoord”

Wij, Renate en Martijn van Truly Loving, geloven dat liefde het antwoord is. Vanuit Truly Loving organiseren we retraites en bieden we coaching aan.

Reviews

Anoniem

Individuele truffelceremonie (1-daagse retraite)

Waar veel mensen geen rekening mee houden als ze besluiten een reis met plantmedicijnen te ondernemen, is dat begeleiding het belangrijkste onderdeel is, omdat een Truly Loving gids er voor je zal zijn in je donkerste tijden, in ware Liefde. Zowel Martijn als Renate hebben zoveel Liefde en zoveel wijsheid om er voor je te zijn en je precies de juiste hoeveelheid hulp te geven om de diepere heling en inzichten te krijgen. Hun liedkeuze, hun zang en instrumenten zijn gewoon niet van deze wereld, dus als je dit leest en besluit met wie je deze levensveranderende ervaring wilt beleven, zoek dan niet verder. Je bent hier toch naartoe geleid ;) en er is geen betere optie als de optie Truly Loving er is.

Lees meer

Anoniem

Individuele truffelceremonie (1-daagse retraite)

Geweldige ervaring vanaf het eerste contact tot de nazorg! Een eerste ervaring met psilocybine was absoluut geweldig dankzij de zorg en begeleiding van Renate. Een eerste videogesprek bevatte informatie over wat ik op de dag van de ceremonie kon verwachten. De follow-up bevatte informatie over hoe ik de ervaring het beste kan integreren om het meeste uit de reis te halen. De sfeer zelf is stil, rustgevend, uitnodigend en comfortabel. Super fijn om in deze sfeer te landen en voor te bereiden op de reis zelf. Na de ceremonie was een smaakvolle soep met brood zo bevredigend - een perfecte manier om te ontspannen, een praatje te maken en te heroriënteren. Mijn eerste reis was vredig en verhelderend. Ik kan zeggen dat ik niet per se de antwoorden kreeg waar ik naar op zoek was, maar ik kreeg een paar antwoorden op vragen waarvan ik niet wist dat ik ze had. Zo dankbaar voor Renate's zorg en ervaring - het is zo gemakkelijk om haar en Truly Loving ten zeerste aan te bevelen!

Lees meer

Integratie coaching

Meer evenementen van Truly Loving

Zaterdag, 18 mei. om 10:00
Individuele truffelceremonie (1-daagse retraite)
Truly Loving
Plantmedicijn Truffel Ceremonie 1-Dags retraite
Zondag, 19 mei. om 10:00
Individuele truffelceremonie (1-daagse retraite)
Truly Loving
Plantmedicijn Truffel Ceremonie 1-Dags retraite
Maandag, 20 mei. om 12:00
Integratie coaching
Truly Loving
Plantmedicijn Therapie Zelfliefde
Dinsdag, 21 mei. om 10:00
Individuele truffelceremonie (1-daagse retraite)
Truly Loving
Plantmedicijn Truffel Ceremonie 1-Dags retraite

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 01 jun. om 10:00
Microdose Journey - 5 weeks of microdosing
Lonneke Aerts
Plantmedicijn
Zondag, 09 jun. om 10:00
Lazy Sunday Morning
Lonneke Aerts
Cacao ceremonie Yoga Plantmedicijn
Donderdag, 20 jun. om 18:30
Thai Massage ~ Melt upper body tension
The House of Maitri
Massage Healing Therapie
Zaterdag, 18 mei. om 18:30
Cacao ceremonie + Vrouwencirkel
andjula.nl
Cacao ceremonie Plantmedicijn Vrouwencirkels
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl