Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Individuele truffelceremonie (1-daagse retraite)

Dinsdag 02 juli 2024 van 10:00 tot 17:00

Lithoijen, Nederland

Over dit evenement

Je bent van harte welkom in ons kleine, huiselijke, plantmedicijn-centrum, waar onze maximale capaciteit 4 personen is. Wij, Martijn en Renate, houden heel erg van een persoonlijke aanpak en willen je heel graag leren kennen en je helpen en begeleiden tijdens je reis, maar ook in de levensfase waarin je je nu bevindt. Het maakt niet uit of je te maken hebt met een depressie of rouw van een dierbare en voor het eerst plantmedicijnen gebruikt, of dat je al tientallen jaren ervaring hebt met spirituele groei of een ervaren reiziger (met plantmedicijnen). Iedereen is welkom (behalve wanneer (geestelijke) gezondheidsklachten het gebruik van plantmedicijnen uitsluiten, daar zorgen wij voor tijdens onze intakeprocedure).

Wij zijn Renate en Martijn, en één van ons zal deze ceremonie voor jou verzorgen. We geloven in de kracht van Liefde en zullen dan ook vanuit liefde en dienstbaarheid deze dag voor jou verzorgen. Martijn is sterk in het ‘teachen’ van de mind met inzichtelijke concepten en perspectieven. Hij gelooft in de balans van liefde en wijsheid. Hij is zelf op zoek naar de echte, universele Waarheid. Renate is sterk in het liefdevol aanwezig zijn, vanuit verzorging en verzachting. Ze gebruikt vaak voorbeelden uit haar eigen leven om (spirituele) concepten uit te leggen. We werken beiden intuïtief, vanuit empathie en met ons hart. Wie jou begeleid is op basis van beschikbaarheid. Heb je een voorkeur voor één van ons, dan mag je dat laten weten.

Wat betreft de intakeprocedure: We hebben een intakeformulier en na beoordeling daarvan plannen we een intakegesprek in (online). Ik (degene die jou gaat begeleiden) wil je alvast leren kennen en mezelf aan je voorstellen voordat jouw ceremonie begint. Op deze manier kunnen we ons allemaal op ons gemak voelen en er zeker van zijn dat Truly Loving de juiste plek voor jou is en ik de juiste begeleider ben om aan je plantmedicijn reis te beginnen.

Daarna ronden we je boeking/reservering af en een paar dagen voor je ceremonie sturen we de laatste details over o.a. het laatste deel van je reis naar onze locatie (we hebben een ophaalservice van het dichtstbijzijnde treinstation), we informeren je over de ochtend van de ceremonie (en wat wel en niet te eten/doen) en geven advies over wat je mee kan nemen.

Dan is het zover: de dag van de ceremonie: we beginnen niet meteen met het drinken van de truffelthee. Ik zorg er eerst voor dat je even veilig kunt landen in de ruimte. We drinken een kopje kruidenthee en praten over hoe je je voelt. Daarnaast geef ik uitleg over hoe je het beste de reis in kunt gaan. Indien nodig kan ik ook ademhalingsoefeningen met je doen om je zenuwstelsel tot rust te brengen en een geleide meditatie met visualisatie en bodyscan, om zo ontspannen mogelijk de ceremonie te starten. Dit hoeft niet, het mag wel. Tijdens de ceremonie lig je op een matras met een oogmasker voor een optimale ervaring om naar binnen te gaan. Ik zorg voor muziek, een veilige ruimte, afstand als het nodig is, gefluisterd advies, of een troostende hand of schouder om op uit te huilen als dat nodig is. Ik ben met je Aanwezig.

Na de ceremonie hebben we samen een licht diner met soep en brood om veilig te landen. Tijdens het eten is er alle ruimte te delen wat je hebt meegemaakt, om alle vragen te stellen die je mogelijk nog hebt en deel ik over de integratieperiode. Hoe neem je deze ervaring mee naar huis? Indien nodig breng ik je terug naar het treinstation.

Nadat je ons centrum verlaat, sturen we je een e-mail met de muziek afspeellijsten, eventuele groepsfoto's die door ons zijn gemaakt en geven we je advies over de eerste paar dagen en weken van integratie van je truffelreis.

We weten hoe levensveranderend een truffelceremonie kan zijn (of beter gezegd: meestal is), dus we weten het belang van integratie. Na je truffelreis geef ik je inzichten en advies op basis van wat je vertelt over je leven en wat je deelt over je truffelreis. Dat is al een heel goed begin voor je integratie. Toch kan het best vreemd zijn om weer terug te gaan naar je normale dagelijkse leven. Daarom zijn we na je retraite beschikbaar voor kleine vragen over integratie en bieden we ook integratiecoaching aan als je het gevoel hebt dat je meer hulp nodig hebt bij het integreren van je ervaringen.

Dinsdag 02 juli 2024 van 10:00 tot 17:00

Lithoijen, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Liefde is het antwoord”

Wij, Renate en Martijn van Truly Loving, geloven dat liefde het antwoord is. Vanuit Truly Loving organiseren we retraites en bieden we coaching aan.

Reviews

Anoniem

Individuele truffelceremonie (1-daagse retraite)

Waar veel mensen geen rekening mee houden als ze besluiten een reis met plantmedicijnen te ondernemen, is dat begeleiding het belangrijkste onderdeel is, omdat een Truly Loving gids er voor je zal zijn in je donkerste tijden, in ware Liefde. Zowel Martijn als Renate hebben zoveel Liefde en zoveel wijsheid om er voor je te zijn en je precies de juiste hoeveelheid hulp te geven om de diepere heling en inzichten te krijgen. Hun liedkeuze, hun zang en instrumenten zijn gewoon niet van deze wereld, dus als je dit leest en besluit met wie je deze levensveranderende ervaring wilt beleven, zoek dan niet verder. Je bent hier toch naartoe geleid ;) en er is geen betere optie als de optie Truly Loving er is.

Lees meer

Anoniem

Individuele truffelceremonie (1-daagse retraite)

Geweldige ervaring vanaf het eerste contact tot de nazorg! Een eerste ervaring met psilocybine was absoluut geweldig dankzij de zorg en begeleiding van Renate. Een eerste videogesprek bevatte informatie over wat ik op de dag van de ceremonie kon verwachten. De follow-up bevatte informatie over hoe ik de ervaring het beste kan integreren om het meeste uit de reis te halen. De sfeer zelf is stil, rustgevend, uitnodigend en comfortabel. Super fijn om in deze sfeer te landen en voor te bereiden op de reis zelf. Na de ceremonie was een smaakvolle soep met brood zo bevredigend - een perfecte manier om te ontspannen, een praatje te maken en te heroriënteren. Mijn eerste reis was vredig en verhelderend. Ik kan zeggen dat ik niet per se de antwoorden kreeg waar ik naar op zoek was, maar ik kreeg een paar antwoorden op vragen waarvan ik niet wist dat ik ze had. Zo dankbaar voor Renate's zorg en ervaring - het is zo gemakkelijk om haar en Truly Loving ten zeerste aan te bevelen!

Lees meer

1. Kies je tickets
Individuele ceremonie Bijna uitverkocht

€ 450,00
Inclusief servicekosten
Duo of koppel Bijna uitverkocht

Je mag deze ceremonie ook boeken als koppel, of als 2 vrienden/kennissen. De prijs is voor 2 personen.

€ 700,00
Inclusief servicekosten
3 personen Bijna uitverkocht

Je kan deze ceremonie ook boeken voor 3 personen. De prijs is voor 3 personen (dus €300,- per persoon)

€ 900,00
Inclusief servicekosten
4 personen Bijna uitverkocht

Je kan deze ceremonie ook boeken voor 4 personen. De prijs is voor 4 personen (dus €275,- per persoon).

€ 1.100,00
Inclusief servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Individuele truffelceremonie (1-daagse retraite)

Meer evenementen van Truly Loving

Zaterdag, 18 mei. om 10:00
Individuele truffelceremonie (1-daagse retraite)
Truly Loving
Plantmedicijn Truffel Ceremonie 1-Dags retraite
Zondag, 19 mei. om 10:00
Individuele truffelceremonie (1-daagse retraite)
Truly Loving
Plantmedicijn Truffel Ceremonie 1-Dags retraite
Maandag, 20 mei. om 12:00
Integratie coaching
Truly Loving
Plantmedicijn Therapie Zelfliefde
Dinsdag, 21 mei. om 10:00
Individuele truffelceremonie (1-daagse retraite)
Truly Loving
Plantmedicijn Truffel Ceremonie 1-Dags retraite

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 07 jun. om 10:00
The Quiet Orgasm: Body, Energy & Expanded Consciousness Tantra Retreat
Paradigm Pills
Tantra Conscious Sexuality Plantmedicijn
Zondag, 26 mei. om 10:00
Familieopstellingen dag 26 mei (Omgeving Apeldoorn)
Lisa de Kruijf | Familieopstellingen, kampen & therapie
Familieopstellingen Persoonlijke Ontwikkeling 1-Dags retraite
Zondag, 19 mei. om 10:00
LIQUID | Principles of Pleasure | 1-day Retreat
KABIRA Retreats
1-Dags retraite Aanraking Tantra
Zaterdag, 08 jun. om 10:00
Songs of the Heart - One Day Yoga & Mantra Retreat
DoorYoga
Mantra zingen Yoga 1-Dags retraite
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl