Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Opleiding Verbonden Ademhaling voor Professionals

Tuesday 24 September 2024 om 9:30 tot Thursday 26 September 2024 om 16:30

Hotel Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn, Nederland

Over dit evenement

ADEM IS HÉT INSTRUMENT VOOR MEER ENERGIE, RUST EN GELUK!
Tijdens deze opleiding leer je hoe je als coach, arts, therapeut of psycholoog, verbonden ademhaling kunt inzetten om cliënten te helpen om onderdrukte emoties te doorvoelen en los te laten, waardoor zij meer innerlijke rust, energie en levensvreugde ervaren. Deze techniek, die doorgaans ’transformational breathing’ wordt genoemd, wordt op steeds grotere schaal toegepast, wat heel begrijpelijk is als je het effect ervan zelf hebt ervaren. Steeds meer mensen ontdekken ademwerk, als het instrument voor een betere gezondheid, stress- en emotieregulatie, persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling.

Als coach of therapeut ondersteun je je cliënt op verschillende manieren om een groeisprong in ontwikkeling of een doorbraak in de kwaliteit van leven te creëren. Een van de belangrijkste aandachtspunten daarbij is om een cliënt te begeleiden bij het loslaten van onderdrukte emoties om structureel meer energie, innerlijke rust, ruimte en levensvreugde te ervaren.

Onze adem is sterk verbonden met onze gevoelswereld en is van grote invloed op ons welzijn. In de loop van ons leven kunnen we adempatronen ontwikkelen waarmee we onze emoties controleren om niet te hoeven voelen wat er werkelijk in ons omgaat. Dat kan tot allerlei gevolgen en klachten leiden zoals een oppervlakkige, onregelmatige of hoge ademhaling, kortademigheid, (chronische) hyperventilatie, angsten, stress, hoofdpijn, spierspanning, vermoeidheid en talloze chronische fysieke klachten.

De ademhaling is de snelste weg naar binnen. Tijdens deze opleiding krijg je een heldere kijk op het belang van adem en ontdek, ervaar en leer je hoe je de techniek van transformationeel ademen kunt inzetten om anderen te begeleiden bij een proces van emotionele release en het verhogen van welzijn.

TRANSFORMATIONELE ADEMSESSIE
Tijdens deze opleiding leer je hoe je een cliënt kunt begeleiden bij een transformationele ademsessie met de verbonden ademhaling. Naast het feit dat een dergelijke sessie de client ondersteunt om emoties, spanningen en blokkades die in het lichaam zitten op een zachte maar diepgaande manier los te laten, heeft iedere sessie nog andere positieve voordelen voor je cliënt. Zo ondersteunt het om:
* beter te aarden en te gronden, waardoor hij of zij een stabiele basis en meer vertrouwen ervaart.
* belemmerende patronen te doorbreken, waardoor hij of zij meer vreugde ervaart.
* meer zuurstof in het lichaam op te nemen, waardoor hij of zij meer energie en helderheid ervaart.
* een sterkere verbondenheid met het innerlijke wezen creëert, waardoor hij of zij innerlijke rust en harmonie ervaart.
* het hart(centrum) verder te openen, waardoor hij of zij meer compassie en liefde voelt.

DE OPLEIDING
De opleiding bestaat uit 3 op elkaar aansluitende opleidingsdagen van 9.30-16.30u.

Ongeveer 1 maand voor aanvang, krijg je toegang tot een uitgebreide online leeromgeving. Dit online leertraject biedt jou de mogelijkheid om alle nodige achtergrond info die nodig is voor het effectief en veilig kunnen faciliteren van een transformationele ademsessie, op je eigen manier en tempo eigen te maken. Tijdens de live dagen zullen we ons dan vooral focussen op waar het écht om gaat: het ademen.

OPLEIDINGSMODULES
Module 1: Ademhaling
Deze module biedt je een belangrijke basis door je inzicht te geven in de fysiologie van de ademhaling. Je ontdekt hoe de adem kan worden gezien als een afstandsbediening van de gevoelswereld van jouw cliënt. Een goed begrip van de fysiologie en het effect dat de adem heeft op fysiek, emotioneel, metaal en spiritueel niveau vormt een belangrijke voorwaarde voor het kunnen faciliteren van een Transformationele Coachingsessie

Module 2: Ademanalyse
Tijdens deze module bekwaam je jezelf in het observeren van het adempatroon van je cliënt. De uitspraak ‘Zoals je ademt, zo leef je’, leer jij begrijpen en toepassen in de ademsessies met jouw cliënten. Je leert hoe je het lezen van het adempatroon kunt omzetten in ondersteuning in jouw werk als ademcoach.

Module 3: Transformationele ademcoaching
In deze module wordt duidelijk welke plek Transformationele Ademsessies hebben in het brede palet van ademtechnieken. Ook leer je in deze module wat de effecten kunnen zijn op je cliënt. We zetten kaders om te zorgen voor een krachtige én veilige sessie. Dat doen we door onder anderen aandacht te geven aan de opbouw en fasering van de ademsessie, de mogelijke effecten en de contra indicaties.

Module 4: Houding van de ademcoach
Het creëren van een veiligheid en ruimte voor je cliënt is van groot belang om processen die zich spontaan willen ontvouwen ook daadwerkelijk te kunnen laten ontvouwen. In deze module leer je hoe je jezelf grondt en tegelijkertijd openstelt voor je intuïtie. Je ontwikkelt een coach-houding die gaat over het juiste ‘niet-doen!’

Module 5: Acupressuurpunten
In deze module leer je wat je wel kunt ‘doen’ om je cliënt te ondersteunen in haar ademproces. Je ontdekt en leert hoe je met acupressuur punten de transformatie van energie tijdens een transformationele ademsessie kunt katalyseren en kanalyseren.

Module 6: Begeleiden van de effecten
Transformationele Ademcoaching zet energieën in beweging en geeft het onderbewuste de ruimte om boven te laten komen wat zich tijdens het proces wil aandienen. Tijdens dit onderdeel van de opleiding leer je omgaan met zowel de fysieke, emotionele, mentale als spirituele effecten van de ademsessie die je begeleidt.

Na het afronden van deze opleiding:
• Heb je een helder beeld van de specifieke invloed die adem(haling) heeft op ons geestelijk en lichamelijk welzijn
• Ben je je bewust van de verschillen tussen transformationeel ademen en andere ademhalingstechnieken
• Heb je zelf de impact ervaren van een transformationele ademsessie.
• Ben je in staat om cliënten op veilige en deskundige wijze te begeleiden bij transformationele ademsessies

VOOR WIE?
Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor iedereen die vanuit zijn of haar professie anderen ondersteunt in bewustzijnsontwikkeling en zich diepgaand in het transformationeel ademen wil verdiepen om deze techniek te kunnen gaan toepassen bij de begeleiding van anderen.
Deze opleiding is dan ook vooral van grote waarde voor:
• Coaches
• Psychologen
• Therapeuten
• Social workers
• (Huis)artsen

INVESTERING
De deelname fee voor de opleiding bedraagt €898 excl. btw. Hierin is inbegrepen locatie- en cateringkosten, lunch, opleidingsmaterialen en een jaar lang gebruik van de online leeromgeving.

CONTACT
Nieuwsgierig en nog vragen?
Neem gerust contact op via het contactknop op Hipsy. Bellen of appen op 0631955859 kan ook.

Kijk ernaar uit om samen met jou de kracht van de adem verder te verspreiden!

Let's spread the breath! Liefs Anouk


Kosteloos annuleren of verzetten (op basis van beschikbaarheid) van deelname is mogelijk tot 3 maanden voor aanvang van de opleiding. Bij annuleren/verzetten tussen 3 maanden en 1 maand voor aanvang, zijn 50% van de kosten voor jouw rekening. Binnen 1 maand voor aanvang, betaal je 100% van het deelname bedrag. Buiten deze annuleringsvoorwaarden, zijn op deze boeking de algemene voorwaarden van LifeBizz van toepassing (https://lifebizz.nl).

REVIEWS
Saar: "De opleiding in het kort: fantastisch! Deze drie dagen omvatte voor mij alles wat ik wilde weten en nodig heb om verder te gaan met verbonden ademhaling. De begeleiding en passie van Anouk werken aanstekelijk en geven me vertrouwen. Ze staat letterlijk en figuurlijk achter je om je te begeleiden in jouw proces"

Tuesday 24 September 2024 om 9:30 tot Thursday 26 September 2024 om 16:30

Hotel Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

Transformatie programma’s voor persoonlijke groei. Retraites, opleiding, dagen/avonden met ademwerk, familieopstellingen en lichaamswerk.

Reviews

Jeanette Prins

Adembevrijding Amsterdam - ademcirkel

Anouk, Dank voor de fijne ademmiddag, het gaf me ruimte en veel ontspanning. Ook genoten van de muziek en het lekkers op de bar ;-). Een kado aan mijzelf. Ik kom zeker nog eens terug.

Lees meer

Fieke

Adembevrijding - ademcirkel

Waardevolle sessie met goede begeleiding

Lees meer

Klaartje De Leeuw

Familieopstelling - uitverkocht

Wat een bijzondere avond. Anouk is zo rustig, warm en liefdevol. Tijdens mijn opstelling zei ik dingen waar ik me voor ‘schaamde’ maar Anouk wist deze angst met haar oprechte en liefdevolle aandacht snel weg te nemen. Alles mocht er zijn. Zo fijn! Dank je wel Anouk!

Lees meer

1. Choose your tickets
Opleiding Verbonden Ademhaling voor Professionals - € 898 excl. btw

Het tarief is inclusief: * 21% btw * servicekosten * locatie en cateringkosten * opleidingsprogramma tot transformationeel ademcoach * 1 jaar toegang tot de online leeromgeving.

€ 1.086,58
Including service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Opleiding Verbonden Ademhaling voor Professionals

Meer evenementen van LifeBizz

Friday, 30 Aug. om 19:00
Familieopstelling
LifeBizz
Familieopstellingen Systemisch werk
Sunday, 01 Sep. om 13:00
Ice challenge - adem & ijsbad
LifeBizz
Ademwerk Ademcirkel Ijsbad
Saturday, 14 Sep. om 15:00
Adembevrijding Amsterdam - Dimensional Breath special
LifeBizz
Adem Ademwerk Ademcirkel
Friday, 20 Sep. om 19:00
Adembevrijding - ademcirkel
LifeBizz
Adem Ademwerk Ademcirkel

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 13 Sep. om 09:30
TRAINING - LIFE IS NOW (Elke vrijdagochtend - 11 weken)
Ademwerk
Lichaamswerk Adem Ademwerk
Saturday, 31 Aug. om 15:00
SPECIAL: Red Play Party & Breathplay Workshop by Bas & Mim
Exploring Deeper
Tempel Conscious Sexuality Adem
Thursday, 05 Sep. om 19:15
Freedive: Meditative Breath Play
Freedive Community
Adem Sensualiteit Authentic Relating
Thursday, 01 Aug. om 19:30
Cacao & Breathwork
Leonie Emma Roxs
Ademwerk Cacao ceremonie Ademcirkel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl