Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Full Moon Healing Retreat -Volle maan lichaamswerk, rituelen

Zondag 21 april 2024 van 13:00 tot 17:00

De Verwondering.Earth, Lochemsestraat 7, 7396 PJ Terwolde, Nederland

Over dit evenement

Dit is hét cadeau aan jezelf, voor meer innerlijke rust, verbinding en persoonlijke groei.
Om regie te leren nemen over jezelf, je gedachten en jouw leven en je te verbinden met je lichaam, hart en gevoelens.

Stap in deze transformerende reis, tijdens volle maan, gehouden op een geweldige locatie in een yurt in Terwolde (nabij Apeldoorn en Deventer) omringt door de natuur. Hier nemen we een halve dag de tijd om jezelf te verwennen en je lichaam en brein te vertragen.

Samen gaan we terug naar de basis, de essentie van het leven.

Ik ga je leren om los te laten wat je niet meer dient ( release), je lichaam en brein in een diepe ontspanning weer op te laden ( recharge), om vervolgens in verbinding ( reconnect) te komen met jezelf, je hart, intuïtie en jouw lichaam .

Wat kun je verwachten?

START: We starten met een rustgevende rozenthee ceremonie om je zintuigen te openen en creëren een " Circle of Trust" voor verbinding, veiligheid en vertrouwen voor alle deelnemers

RELEASE: Door middel van lichaamswerk - Body Mind Release tapping/drum methodiek gaan we alle stress, negatieve gedachten, overtuigingen, angsten en onzekerheden loslaten

PAUZE: Vervolgens kun je gaan genieten van een pauze in een knusse buitenlocatie met glutenvrije wraps, verse groenten, fruit en andere lekkernijen, terwijl je in verbinding komt met andere vrouwen, rondom een warme vuurkachel.

VERVOLG: We gaan verder met een visualisatie om een diepe verbinding aan te gaan met je innerlijk kind en sluiten deze af met een persoonlijke brief aan je innerlijk kind, gevolgd door een een mooie persoonlijke healing.

RECHARGE: We gaan alle positieve gevoelens en gedachten die je wellicht gaandeweg in je leven bent verloren, weer terughalen. Dit doen we via lichaamswerk - Body Mind Recharge tapping/ drum methodiek.

RECONNECT: Je schrijft vervolgens een brief aan jezelf. Wie ben jij? Na het loslaten, helen, opladen en in verbinding met je ware zelf? Wie ben je dan?

AFSLUITING: We sluiten af met een ceremonie van openheid en dankbaarheid en vieren samen het leven.

Stel jezelf open en laat je verrassen tijdens deze healing retreat. Alle reviews kun je lezen op mijn google review pagina.

Wie ben ik?
Ik ben Carlijn, een integrale therapeut en holistisch life(style)coach met meer dan 8 jaar ervaring in het begeleiden van vrouwen naar meer innerlijke rust, geloof in zichzelf, emotionele vrijheid en levensgeluk. Ik bied een veilige en ondersteunende omgeving voor jou, waar je jezelf kunt zijn en kunt groeien in je vrouwelijke kracht.

Dit retreat biedt meer dan een fijne ontspannen middag.

Alle geleerde oefeningen kun je na afloop dagelijks thuis gaan toepassen. Daarnaast inspireer ik je te gaan leren leven volgens je bioritme, je menstruatiecyclus en de cyclus van de maan.

Hiervoor ontvang je van mij een waardevolle sheet met alle tips over voeding, beweging, ontspanning en mindset.

Kortom, een geweldig waardevolle ervaring om mee te maken.

SPECIALE AANBIEDING: voor iedere vrouw die zich nu aanmeld voor de Full Moon Healing Retreat op 21 april 2024 , is er een speciale actie.

Je ontvangt € 27 euro korting op je kaartje. Een ticket is i.p.v € 97,00 euro , nu speciaal voor jou € 70 euro.

Ik kijk enorm uit je te ontmoeten tijdens de Full Moon Healing Retreat op 21 april 2024 van 13.00 - 17.00 uur in TerWolde.

Voor vragen of reserveringen, neem contact met me op via 06-38420003 of info@cranescoaching.com. Meer informatie vind je op www.cranescoaching.com.

Veel Liefs,
Carlijn

Zondag 21 april 2024 van 13:00 tot 17:00

De Verwondering.Earth, Lochemsestraat 7, 7396 PJ Terwolde, Nederland

Over de organisatie

“Learn, Trust and Fly, you can do it”

Helpt vrouwen d.m.v. 1-1 coaching, retreats en online groups programma's terug te gaan naar de basis-in rust, in verbinding & met vertrouwen.

Full Moon Healing Retreat -Volle maan lichaamswerk, rituelen

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 24 mei. om 20:00
Zij Danst de Volle Maan
Wortels en wolken
Vrije Dans Ritueel Full Moon
Vrijdag, 06 sep. om 13:00
Praful & Vimal :: Shamanic Breath SoundJourney with Sacred Cacao
HeartFire.nl
Klankreis-Soundbath Cacao ceremonie Innerlijke Reis
Donderdag, 23 mei. om 19:00
VIDEO-SOUND Art BATH / Quantum MEDITATION / Evening RETREAT
Quantum Healing Institute
Healing Meditatie Soundhealing
Vrijdag, 07 jun. om 19:30
BREATHE INTO REST - Restorative & Yoga Nidra Tonic
Seema Vij Yoga
Yoga Healing Meditatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl