Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Wachuma ceremony met Peruaanse Maestro

Zaterdag 10 augustus 2024 om 9:00 tot zondag 11 augustus 2024 om 13:00

Utrechtse Heuvelrug, Países Bajos

Over dit evenement

🌵Maak diep contact met grootvader Wachuma (San Pedro) en je innerlijke natuur🍃

Normaal leven de Nederlandse Janneke en haar Peruaanse man Jhon in het Andesgebergte, waar ze een retraitecentrum hebben. Deze zomer komen ze voor de tweede keer samen naar Nederland met één van hun wijze Teacher Plants: de cactus Wachuma (ook wel San Pedro genoemd). Jij krijgt weer de kans om bij een van hun ceremonies te zijn. Een mogelijkheid om je ten diepste te verbinden met jezelf, anderen en de natuur.

‘Tijdens dit 2-daagse retreat gaan we samen de spirit van de teacher plant Wachuma ervaren”, vertelt Jhon. ‘Grootvader Wachuma is afkomstig uit de Andes-regio's van Zuid-Amerika. Het wordt daar gerespecteerd als een krachtig plant medicijn en al duizenden jaren door inheemse volkeren gebruikt in traditionele geneeswijzen en spirituele praktijken.’

🌵Wat is de kracht van Wachuma?

‘Wachuma` betekent in quechua (de lokale taal): Wachu: rij, Uma: hoofd. Het betekent de geest cultiveren, het bewustzijn verhogen. Wachuma is hart openend en helpt ons om af te stemmen, te integreren en te aarden. Het kan ons in verbinding brengen met de oerstaat van Zijn en diepgaande spirituele ervaringen opwekken’, aldus Jhon.

De effecten van Wachuma kunnen enkele uren aanhouden. Hoewel de ervaring van elk individu uniek is, wordt vaak ervaren dat de zintuigen zijn aangescherpt en je tot diepe spirituele en emotionele inzichten komt.
Wachuma kan heling ondersteunen in familiesystemen, depressie, angsten en diepgaande patronen. Wachuma heeft de gave om een ​​diepe verbinding met onze voorouders en ons innerlijk kind te openen.

🌵Dit retreat is voor jou als je:

🌀Vragen hebt over wie je ten diepste bent;
🌀Diepgaande patronen in jezelf en in je familielijn wilt helen;
🌀Jezelf wilt verbinden met je innerlijke natuur en de natuur om je heen
🌀Je hart nog meer wilt openen en je veerkracht wilt versterken
🌀Wilt groeien in bewustzijn en je jezelf wilt ont-wikkelen
🌀Een cleansing wilt, een ‘reset’
🌀Je wilt verbinden met traditionele rituelen en wijsheden
🌀Je de "calling" voelt om je met Wachuma te verbinden
🌀Ervaring hebt met enige vorm van zelfontwikkeling

🌵Programma

We delen de wachuma-ceremonie overdag, als het kan buiten; wachuma spirit heeft immers een prachtige verbinding met de natuur en de elementen. We openen de ceremonie traditiegetrouw met het aanroepen van de 4 windrichtingen en de Spirit van Wachuma. We bereiden je voor met een uitleg en zullen onze intenties met elkaar delen. Gedurende de ceremonie zullen momenten van stilte, muziek en sharings organisch in elkaar overlopen. Momenten met elkaar en momenten op jezelf.

In de namiddag eten we gezamenlijk een soep en met het sluiten van de ceremonie delen we als groep onze ervaringen. De effecten van het plant medicijn houden tot in de avond aan, dus na de ceremonie kun je met jezelf of met elkaar zijn, luister waar jij behoefte aan hebt. Wachuma kan nog doorwerken in je dromen.

De volgende ochtend hebben we na het ontbijt een integratie cirkel en een authentieke Peruaanse Despacho ceremonie, een offering van dankbaarheid. En we sluiten het retreat af met een gezonde en grondende lunch.


🌵Wat brengt het jou?

Deze mooie 2 -daagse zal je helpen om te groeien in bewustwording, zakken in je lijf, diep van binnen voelen wie je bent en waar je vandaan komt.

🌵Bij dit retreat ontvang je het volgende:

🌀Een Intake, 1:1 video call
🌀Ceremonie met Wachuma
🌀Begeleiding en support van een Maestro en twee ervaren ceremonie begeleiders / space holders met therapeutische achtergrond
🌀 1 Overnachting (gedeelde kamers)
🌀Gezonde en voedende vegetarische maaltijden
🌀 Muziek (Sikuri en drum)
🌀Integratie cirkel
🌀Despacho ceremony
🌀Tijdens deze 2 dagen integreren we ademwerk, lichaamswerk en innerlijk kind werk
🌀Integratie call

🌵 Investering voor dit retreat

🌀 Commitment en verantwoordelijkheid voor jouw innerlijke reis
🌀 Tijd en aandacht voor voorbereiding en integratie
🌀 Early bird t/m 21 mei 477 euro
Daarna 533 euro

Voel je diep van binnen dat je je wilt verbinden met Wachuma maar is het financieel een te grote drempel, neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

🌵Waar?

Deze retreat plek is een 200 jaar oude boerderij gelegen in het landelijk gebied ten zuiden van Utrecht.
Een ideale plek voor mensen die verlangen naar rust, heling, bezinning, inspiratie en inkeer.
Overnachting in gedeelde kamers. Heerlijk gezonde biologische Maaltijden worden met veel liefde en aandacht verzorgd door catering Amira!

🌵Het Peruaans, Nederland team

🌀Jhon Sikuri Loayza

Jhon is geboren in de gemeenschap van San Pedro de Kacha en is opgegroeid in de Andes van Peru. De bergachtige regio's rond Cusco en de Heilige Vallei is zijn thuisland. De voorouderlijke tradities resoneren al sinds zijn kindertijd en hij loopt al sinds jongs af aan samen met verschillende Maestros uit de Andes en daarna ook vanuit de Amazone en de Tao.
Jhon is een rustgevende en beschermende kracht, een "rots' in de ceremonies en heeft mooie traditionele wijsheden te delen. Jhon brengt humor, lichtheid en zachtheid in de ceremonies, met veel begrip voor het process waar je doorheen gaat. Hij deelt zijn offering aan de Spirit van Wachuma door middel van het spelen van zijn siku, traditionele panfluit. Dat deelt hij dan ook graag met jullie in de ceremonies!

🌀Janneke, KillAnka, Boeijen de Loayza

Janneke woont sinds 9 jaar in Peru, waar ze samen met Jhon, Willkamayu spirit opgezet heeft. Janneke's passie is het delen van innerlijk kind werk. Dat deelt ze in de vorm van een cursus online en tijdens de retreats van Willkamayu spirit in de Heilige Vallei van Peru.
Janneke heeft een natuurlijke gift in het begeleiden van ceremonies. Als feedback kreeg ze ooit; ‘verbinding met Spirit op een aardse manier’. Haar fijngevoeligheid en empathisch vermogen creëert een veilige ruimte waarin alles er mag en kan zijn. Ze combineert innerlijk kindwerk met intuïtieve coaching, sjamanistische rituelen, Reiki en geeft veel aandacht aan voorbereiding en integratie met plant medicijnen.

🌀Tessa Leonie Meijer

Tessa Leonie heeft een praktijk-aan-huis voor lichaamsgerichte coaching & traumatherapie, geeft rebirthing breathwork, warm water rebirthing, ademcirkels en sjamanistische ceremonies. Speciaal voor vrouwen ontwikkelde ze het populaire dagretreat Wombs of Wisdom. Tessa vormt een liefdevolle brug tussen het spirituele en het lijfelijke en is een ervaren spaceholder met rust, respect en humor.

Mocht je na de ceremonie nog ondersteuning nodig hebben voor de integratie, dan staat ons team uiteraard voor je klaar met verschillende opties voor innerlijk kindwerk, ademsessies of lichaamsgerichte coaching.

Ben je geïnteresseerd en voel je de “calling” of wil je meer weten? Stuur ons een berichtje. Dan plannen we een intake gesprek en sturen we je een vragenlijst en Gezondheidsverklaring toe!

We kijken ernaar uit je te ont-moeten

Liefs
Jhon, Janneke en Tessa


🌵Wat anderen delen over onze Wachuma retreats in Nederland.🙏

🌀Vorig jaar voor het eerst deelgenomen aan de Wachuma ceremonie,
Onder begeleiding van Jhon & Janneke en hun team. Dankbaar voor de ontmoeting en wat een ‘reis’. De begeleiding was zo als moet zijn: veiligheid, geborgenheid en proffesioneel op heel hoog niveau. Intenties en energy waren zuiver en het voelde heel natuurlijk Allles resoneerde zo goed met elkaar.

🙏🏾 Asha

🌀Een enorm warm en liefdevol bad waar ik in terecht kwam.
Een onwijs mooie reis gemaakt door de veilige en aanmoedigende begeleiding van John en Janneke.
Zachte en wijze begeleiding naar de diepere essentie van mezelf, het leven heb ik mogen ervaren.
Zeer dankbaar voor deze ervaring.
Een aanrader voor iedereen die voorbij de opgebouwde lagen van de mind, de essentie van het leven dieper wil ervaren.

Liefs,
Dio

🌀 Lang gewacht op de juiste mensen bij wie de wachuma ceremonie te doen. Bij Janneke en Jhon, komende uit Peru waar de Wachuma in rijke wijsheid groeit, ben ik helemaal op de juiste plek geland. Ik ervoer de ceremonie met het opdoen van diepe inzichten waar ik liefdevol bij kon blijven, een enorm eenheidsgevoel met de natuur om me heen en een fijne rust die erna nog lang heeft aangehouden. Zie uit naar volgend jaar om mijn hart weer helemaal open te zetten voor dit prachtige plant medicijn.

Lieve groetjes Wendy




Zaterdag 10 augustus 2024 om 9:00 tot zondag 11 augustus 2024 om 13:00

Utrechtse Heuvelrug, Países Bajos

Contact voor deelname

Neem contact op met de organisatie om deel te nemen aan dit evenement.

Over de organisatie

“Deze zomer komen ze samen voor de tweede keer naar Nederland met Wachuma! ”

Retreat centrum die ceremonies met de Grootmoeder plant en Grootvader Wachuma deelt in de Heilige Vallei van Peru.

In samenwerking met

Tessa Leonie - Lichaamswerk & bewustzijn

1. Kies je tickets
wachuma ceremony met peruaanse maestro

Early bird t/m 21 mei 666 euro Daarna 699 euro Aanbetaling 100 euro

€ 100,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Wachuma ceremony met Peruaanse Maestro

Meer evenementen van Willkamayuspirit

Vrijdag, 02 aug. om 14:30
Wachuma ceremony met Peruaanse Maestro
Willkamayuspirit
Plantmedicijn Innerlijke Reis Meerdaagse retraites
Woensdag, 21 aug. om 09:00
Wachuma ceremony met Peruaanse Maestro
Willkamayuspirit
Plantmedicijn Innerlijke Reis Meerdaagse retraites
Zaterdag, 31 aug. om 09:00
Wachuma ceremony met Peruaanse Maestro
Willkamayuspirit
Plantmedicijn Innerlijke Reis Meerdaagse retraites
Zaterdag, 07 sep. om 09:00
Wachuma ceremony met Peruaanse Maestro
Willkamayuspirit
Plantmedicijn Innerlijke Reis Meerdaagse retraites

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 06 sep. om 13:00
Praful & Vimal :: Shamanic Breath SoundJourney with Sacred Cacao
HeartFire.nl
Klankreis-Soundbath Cacao ceremonie Innerlijke Reis
Zaterdag, 01 jun. om 09:30
Tantric Awakening Festival - June 2024
Eigentijds Nederland
Tantra Festivals Meerdaagse retraites
Vrijdag, 17 mei. om 15:00
Ecstatic Vibrations Dans Weekend
Light Spirit Events
Ecstatic Dance Meerdaagse retraites Dansen in verbinding
Maandag, 10 jun. om 18:00
Play/Freedive - Lekkere lenteweekje
Play Community
Vakantie Meerdaagse retraites Leven vieren
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl