Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Willkamayuspirit

Retreat centrum die ceremonies met de Grootmoeder plant en Grootvader Wachuma deelt in de Heilige Vallei van Peru.

Volgen

+51962686823

Peru

Bezoek de website

Evenementen van Willkamayuspirit

Friday, 02 Aug. om 14:30
Wachuma ceremony met Peruaanse Maestro
Willkamayuspirit
Plantmedicijn Innerlijke Reis Meerdaagse retraites
Saturday, 10 Aug. om 09:00
Wachuma ceremony met Peruaanse Maestro
Willkamayuspirit
Plantmedicijn Innerlijke Reis Meerdaagse retraites
Wednesday, 21 Aug. om 09:00
Wachuma ceremony met Peruaanse Maestro
Willkamayuspirit
Plantmedicijn Innerlijke Reis Meerdaagse retraites
Uitverkocht
Saturday, 31 Aug. om 09:00
Wachuma ceremony met Peruaanse Maestro
Willkamayuspirit
Plantmedicijn Innerlijke Reis Meerdaagse retraites
Saturday, 07 Sep. om 09:00
Wachuma ceremony met Peruaanse Maestro
Willkamayuspirit
Plantmedicijn Innerlijke Reis Meerdaagse retraites
Thursday, 19 Sep. om 19:00
Ontdek je innerlijk kind- Een transformatieve workshop
Soul Touch Studio
Innerlijk Kind Ademwerk Ademcirkel
“Deze zomer komen ze samen voor de tweede keer naar Nederland met Wachuma! ”

Over de organisatie

Willkamayu Spirit biedt authentieke en intieme teacherplant retraites in de Heilige Vallei van Peru.

Willkamayu Spirit werkt de afgelopen acht jaar met entheogene planten uit de Andes en de Amazone: De Grootmoeder Plant Ayahuasca en Wachuma (San Pedro). Deze “teacher” planten zijn in staat om je energetisch, mentaal, fysiek en emotioneel te ondersteunen in heling en groei!
Al het werk met de plantmedicijnen wordt door Janneke en Jhon gekoppeld aan mooie tools zoals bijvoorbeeld innerlijk kind werk en “compassionate Inquiry”, om je zo voor te bereiden op je reis en de lessen en inzichten van je retraite te integreren.

‘Onze intentie met Willkamayu Spirit is om te verbinden, te helen en het bewustzijn te verhogen, om de verbinding met onszelf, anderen, de natuur te verdiepen’, zegt Jhon. Ceremonies geven we vorm in een intieme en authentieke setting.
Aandacht en respect voor de tradities van de inheemse volkeren staan bij ons hoog in het vaandel.

Deze zomer komen ze voor de tweede keer samen naar Nederland met één van hun wijze teacher plants: de cactus Wachuma (ook wel San Pedro genoemd). Jij krijgt de kans om bij een van hun ceremonies te zijn. Een mogelijkheid om je ten diepste te verbinden met jezelf, anderen en de natuur.

🍃Wie zijn Jhon en Janneke?

🌀Jhon Loayza

Jhon is geboren in de gemeenschap van San Pedro de Kacha en is opgegroeid in de Andes van Peru. De bergachtige regio's rond Cusco en de Heilige Vallei is zijn thuisland. De voorouderlijke tradities resoneren al sinds zijn kindertijd en hij loopt al sinds jongs af aan samen met verschillende Maestros uit de Andes en daarna ook vanuit de Amazone en de Tao. Jhon verdiept zijn practice in het begeleiden van ceremonies tijdens zijn dienst in een Integrative Medical Healing Clinic met De Grootmoeder Plant en koestert de intentie om anderen te ondersteunen door middel van deze diepgaande ervaringen. Door de traditionele waarden uit zijn kindertijd te combineren met respect voor de Andes- en Amazon tradities en zijn voortdurende toewijding om te leren en te evolueren, deelt Jhon met veel liefde en begrip ceremonies met de plant medicijnen.

Jhon is een rustgevende en beschermende kracht in de ceremonies en heeft mooie traditionele wijsheden te delen. Jhon brengt humor, lichtheid en zachtheid in de ceremonies, met veel begrip voor het process waar je doorheen gaat. Hij deelt zijn offering aan de Spirit van Wachuma door middel van het spelen van zijn siku, traditionele panfluit. Dat deelt hij dan ook graag met jullie in de ceremonies!

🌀Janneke Boeijen de Loayza

Janneke groeide op in Brabant in Nederland. Op jonge leeftijd was haar gevoelswereld al rijk en intens. Hierdoor begon ze haar eigen heling journey en raakte op 21-jarige leeftijd geïnteresseerd in spiritualiteit. Haar roeping werd langzaam duidelijk: anderen ondersteunen door middel van sociaal werk; maatschappelijk werk en dienstverlening. Door middel van introspectieve processen kwam Janneke negen jaar geleden in Peru terecht. Omhelsd in de liefdevolle armen van De Grootmoeder Plant en werd ze dieper geleid in haar proces van genezing en groei, het potentieel van plant medicijnen en het belang van verbinding met de natuur, the Spirits en traditionele wijsheden.

Janneke heeft een natuurlijke gift in het begeleiden van ceremonies. Als feedback kreeg ze ooit; ‘verbinding met Spirit op een aardse manier’. Haar fijngevoeligheid en empathisch vermogen creëert een veilige ruimte waarin alles er mag en kan zijn. Ze combineert innerlijk kindwerk met intuïtieve coaching, sjamanistische rituelen, Reiki en geeft veel aandacht aan voorbereiding en integratie met plant medicijnen.

🙏Wat anderen over Willkamayuspirit zeggen

🌀 Een prachtige ervaring gehad tijdens de Wachuma sessie. Zeer deskundige en liefdevolle begeleiding en zeker voor herhaling vatbaar om dichter bij mezelf te komen. Dankjewel, Jhon, Janneke en Theresia.

Tessa den Heijer

🌀 If there ever is a need or wish to heal your heart, body and/or soul, check out this website. Within the guidanced cyrcle from Jon & Janneke you will find safety and understanding for every healing.

Marieke Janssen

🌀“Mijn waardering voor Willkamayu Spirit in a nutshell: Jhon en Janneke bieden op een mooie plek in de natuur een veilige en liefdevolle bedding aan om jezelf echt te ontmoeten en te helen. Ik heb mij zeer welkom gevoeld. Als je wilt werken met het medicijn Wachuma - met liefdevolle ondersteuning van tabak - bieden zij een hele fijne en veilige setting. Aanrader! Mark”Lees meer

Dit zeggen anderen over
Willkamayuspirit

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Vlierhof is een ecologische woongemeenschap en holistisch gezondheidscentrum. We wonen en werken op deze prachtige plek, die we met liefde hoeden.
Mandira vormt een centrum voor bewustwording waar ruimte is voor community, verbinding, beoefening van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling
Stembevrijding Mantra zingen
Ontspanning & Bevrijding Via Klank & Muziek
Mannen Workshops
Firemakers is een stichting die zich inzet voor het leven en eren van broederschap. Op alle niveaus van de samenleving, wereldwijd.
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl