Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

(Your) nature is calling you

Zondag 26 mei 2024 van 9:30 tot 16:30

Oude Willem 10, 8426 SM Appelscha, Nederland

Over dit evenement

Wat is jouw innerlijke natuur? Het ongeconditioneerde deel in jou? Jouw zijn?

Deze diepe verbinding met wie we werkelijk zijn, zijn we een beetje kwijt geraakt. Zoals kleine kinderen de wereld om hen heen onderzoeken met al hun zintuigen, zich verwonderen en spelen. Volledig in het nu zijn... Zo zorgt het systeem waarin we leven dat we meer in ons hoofd leven en verwijderd zijn geraakt van wie we ten diepste zijn. De ziel blijft echter fluisteren, de ziel weet en wacht geduldig. Ze blijft zachtjes aan de deur kloppen en als je de stilte opzoekt en echt luistert, kun je haar horen. Ze vertelt je over jouw innerlijke natuur, over wie jij werkelijk bent.

Op deze dag beginnen we in het bos. Niet voor een wandeling, maar voor een helend bosbad. Een onderdompeling in de natuur waarbij ik je energetisch en met je zintuigen contact laat en leer maken met de bomen, het bos, de natuur. Zoals een klein kind dat van nature doet, ontdekken, spelen, verwonderen en ZIJN we in het bos. We aarden en landen in het nu. In deze staat van zijn word je uitgenodigd contact te maken met jouw innerlijke natuur en fluistering van jouw ziel.

Na de (gezonde vegetarische) lunch voegen we ons bij de kudde pony's. De kudde reageert haarfijn op (systemische) blokkades die jou belemmeren om jouw werkelijke natuur te leven: jouw eigen pad te gaan. We werken met wat op dat moment in essentie aan de orde is. Wat in jou wil gezien, gehoord of gevoeld worden? Je wordt uitgenodigd om het aan te kijken (in te sluiten) zodat het in jou kan transformeren.

We sluiten de dag af met een kleine vuurceremonie. We maken gebruik van de transformerende (mannelijke) kracht van het vuur en verbinden ons met dankbaarheid als krachtig medicijn. Wat heb je los te laten en wat neem je mee op je pad?

Bosbaden:
Het bosbaden (Shinrin-Yoku) is ontstaan in Japan, met als doel om mensen fit en gezond te houden. Naderhand zijn de effecten hiervan wetenschappelijk onderzocht en heeft een bosbad werkelijk invloed op onze gezondheid. Stresshormonen dalen, het energie- en concentratieniveau stijgt, bloedruk daalt, depressie en nervositeit wordt tegengegaan, je immuunsysteem wordt versterkt, je komt dichter bij jezelf en het geeft een algeheel gevoel van ontspanning en welzijn.

Paardencoaching
Paarden zijn meesters in het aanvoelen van de kleinste signalen in hun omgeving, hun veiligheid is hier immers van afhankelijk. Wanneer wij bij paarden zijn, zullen zij ons scannen. Is binnen en buiten in overeenstemming? Of houden we innerlijk nog iets verborgen waar we ons (nog) niet bewust van zijn? Paarden lezen geen gedachten, maar reageren alleen op informatie die het lichaam in het hier en nu uitzendt. Zij spiegelen wat nog binnen gehouden wordt. Wanneer er in het lichaam bewustzijn komt op een nog verborgen deel, kan het paard zich met ons verbinden. En dit is precies het moment waarop je dat deel in jezelf ontmoet.

Waarachtig en liefdevol begeleid door Gelland Kingma

Met een groep van maximaal 4 deelnemers, heeft deze dag een intiem karakter. Ik zorg voor een veilige bedding waarin jij je echt kan overgeven aan wie jij mag zijn en wat de natuur jou laat ervaren.

Voel je welkom, ik kijk ernaar uit je te ont-moeten!

Huize Oude Willem is lastig te bereiken met het OV. Maar laat je hier niet door weerhouden. We halen je graag op bij de bushalte in Appelscha.

Zondag 26 mei 2024 van 9:30 tot 16:30

Oude Willem 10, 8426 SM Appelscha, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Jouw buitenwereld is een reflectie van jouw binnenwereld: zo binnen, zo buiten”

Plessence werkt systemisch/sjamanistisch in de natuur en samen met een kleine kudde pony's. Plessence begeleidt groepen (ook teams) en individuen.

Reviews

Heleen

Zijn en verbinden met de helende kracht van het bos

Ik vond het bosbad een heerlijke, aardende en voedende ervaring. Heel fijn om vanuit vertraging ondergedompeld te worden in het prachtige gebied. Erna voelde ik me gevoed en opgeladen. Gelland heeft fijne energie en begeleidt het vanuit rust en met respect voor de natuur. Aanrader!

Lees meer

Patricia Oskam

Spiegeling

Een super fijne retraite. Ik heb er heel veel uitgehaald voor het proces waar ik doorheen ga. De pony's zijn zo fijn en hebben mij zoveel laten zien. De lunch was ook goed en de klankschalen meditatie was heerlijk.

Lees meer

1. Kies je tickets
nature is calling you

€ 133,00
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
(Your) nature is calling you

Meer evenementen van Plessence

Vrijdag, 03 mei. om 09:30
Zijn en verbinden met de helende kracht van het bos
Plessence
Bosbaden Natuur Verbinding
Zondag, 02 jun. om 09:30
Zijn en verbinden met de helende kracht van het bos
Plessence
Bosbaden Natuur Verbinding
Zaterdag, 22 jun. om 09:00
Eendaagse retreat Spiegeling
Holistisch Praktijk Judith Bouma
Klankreis-Soundbath Paarden 1-Dags retraite

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Maandag, 20 mei. om 10:00
ShinRin-Yoku NatuurKracht Wandeling
Natuurkrachtcoach
Medicijnwandeling Innerlijke Reis Bosbaden
Zaterdag, 01 jun. om 10:00
Juni Bosbad | Shinrin-yoku sessie in het Nationaal Bomenmuseum Doorn
Bosbaden in het Bomenmuseum
Bosbaden Natuur Bosbad -Shinrin Yoku
Dinsdag, 30 apr. om 19:00
Beltane Ceremony
Julia Fischer
Ritueel Vuur Ceremonie Equinox/Zonnewende
Vrijdag, 31 mei. om 18:30
Een Avond bij de Paarden
Zijn met Paard & Wolf
Paarden Systemisch werk Hartsverbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl