Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ohmpunctuur Healing Gong Cirkel (Golden Circles - Ruben Robyn)

Zaterdag 20 april 2024 van 14:00 tot 16:00

Dijkgraaf 28, 6921 RL Duiven, Nederland

Over dit evenement

Ohmpunctuur Healing Gong Cirkel

Een uniek gebeuren in de wereld van Sound Healing is de Ohmpunctuur Gong Cirkel, waar een grote groep ervaren Soundhealers samenkomt om transformatie te brengen voor de deelnemers en het collectief. Tijdens deze Healing Gong Cirkel word je omringd en meegenomen in een zee van klank die overal vandaan komt. Door de helende klanken van de gongen, (kristallen) klankschalen en etnische instrumenten, wordt je meegenomen voorbij gedachten, op reis door het universum en je eigen ‘Zijn’ en al je lichamen.

In deze roerige tijden ervaren velen van ons een overmaat aan stress en belasting, meer dan ons lichaam aankan, wat resulteert in het vasthouden van meer emotionele en fysieke ballast dan noodzakelijk. Dit gebeurt vaak omdat we ons simpelweg niet bewust zijn van deze last, of omdat we niet weten hoe we het kunnen loslaten. Het is van belang dat we leren ons lichaam te bevrijden van deze onnodige belasting en ons zelfhelend vermogen te bevorderen.
Voor wie?

De Gong Cirkel is voor een ieder die wilt ontspannen, loslaten, genieten, zichzelf wilt ervaren en dichter bij zichzelf wilt komen.
Wat kun je verwachten?

In een Gong Healing Cirkel wordt door de groep Soundhealers een omgeving van transformatie gecreëerd. Uniek door de ongekende resonanties van de speciale instrumenten waarmee wordt gewerkt en je precies daar raken waar nodig is.

Zo reizen we door onze chakra’s. We reizen door de verschillende lagen van onszelf en wat kom je daar tegen? Voor iedereen zal dat uniek zijn. Want niemand is hetzelfde en daardoor is geen Gong Cirkel hetzelfde. De Soundhealers stemmen altijd af op de groepsenergie. De afstemming op jou als persoon, als onderdeel van de groep maakt deze reis een bijzondere ervaring.

Wat je onderweg tegenkomt, mag je omarmen en weer loslaten zodat je lichter naar huis gaat. Dat wat mij niet meer dient laat ik los. De helende resonanties ondersteunen je om datgene wat je niet meer dient te transformeren. Mits jij dat toestaat natuurlijk. Want waar je voor vecht mag je houden, maar is het niet veel fijner om oud zeer los te laten?

Iedere reis eindigt natuurlijk weer in het hier en nu. Terug naar de aarde waar we ons leven mogen leven. Terug naar de plek waar de echte magie gebeurt.
Wie zijn wij?

De Gong Cirkel is een groep ervaren klankwerkers die samenkomen in klank en werken volgens de Ohmpunctuur methode. In dit samenkomen verbinden zij hun kwaliteiten om een unieke mogelijkheid te bieden voor alle deelnemers om los te laten en te transformeren.
Praktische informatie

Datum: 20 april
Tijd: 14:00-16:00 uur
Maximaal aantal deelnemers: 25
Prijs: 45 euro
Locatie: Dijkgraaf 28 in Duiven
Extra informatie: Je ligt 2 uur op een yogamatje op de grond. Eventueel zelf meenemen: Slaapzak of dekentje en warme sokken.

Zaterdag 20 april 2024 van 14:00 tot 16:00

Dijkgraaf 28, 6921 RL Duiven, Nederland

Over de organisatie

De Ohmpunctuur Gong Cirkel bestaat een groep ervaren Soundhealers die samen klankbaden faciliteert

Ohmpunctuur Gong Cirkel

Reviews

Wenneke Ong

Ohmpunctuur Healing Gong Cirkel (Golden Circles - Ruben Robyn)

Prachtige energie voelbaar. Wat een mooi rijk klankbad ontstond er.

Lees meer

Angelita

Ohmpunctuur Healing Gong Cirkel (Golden Circles - Ruben Robyn)

Wat een ontzettend mooie en bijzondere ervaring. Voor mij een kleuren reis door mijn lijf met een overvloed aan hart energie. Dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken. Het team van Ohmpunctuur heb ik als zeer professioneel ervaren. Er is aandacht en zorg voor iedereen. Dank jullie wel.

Lees meer

Dominique Fainelli

Ohmpunctuur Healing Gong Cirkel (Golden Circles - Ruben Robyn)

Het was zo fijn. Een veilige warme energie. Een mooie reis met fantastische klanken. Dankbaar

Lees meer

Ohmpunctuur Healing Gong Cirkel (Golden Circles - Ruben Robyn)

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 05 mei. om 14:00
Laad Ons lente & zomer sessies - "Unieke live piano & yin beleving"
Nelleke Nijhuis
Lichaamswerk Klankreis Community-building
Zondag, 19 mei. om 15:00
Sound healing Concert
Sound Healing Concerts
Ligconcert Klankreis-Soundbath Klankbad
Zaterdag, 11 mei. om 14:00
Gouda: Introductie Workshop Handpan
Handpan Studio
Muziekles Handpan Klankreis
Vrijdag, 06 sep. om 19:30
Praful :: Ceremonial Concert
HeartFire.nl
Live muziek Optreden Klankreis
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl