Rapé ceremonie

Donderdag 18 augustus 2022 van 19:00 tot 22:30

Nieuw-Vennep, Nederland

Over dit evenement

Maak kennis met het heilige plantmedicijn rapé (spreek uit Ha-Pee). Rapé betekend ook wel “stof van de Ouden”. Dit geneesmiddel wordt bij diverse inheemse stammen al meer dan duizenden jaren gebruikt.

Vanuit inheems opzicht is Rapé een heilig, sjamanistisch medicijn met diepgaande genezende effecten. Rapé is gemaakt van verschillende geneeskrachtige planten voor verschillende doeleinden; om visioenen te induceren, om energie te geven, en om de zintuigen met de aromatische geur van de planten die in het mengsel worden gebruikt te openen. Aangezien er talloze medicinale planten zijn die je kunt versmelten tot rapé, bestaan er veel verschillende rapé-recepten. De rapé wordt toegediend in de neus door middel van een blaaspijp “tepi”. Het wordt gezien als een heilig ritueel tussen gever en ontvanger.

Rapé wordt door de gever ingeblazen met een intentie heeft een diep helend effect op de ontvanger, die dit tevens met intentie ontvangt.

Sjamanen gebruiken rapé om opnieuw in lijn te komen met hun energiekanalen, om verbinding te maken met hun hogere zelf en om hun verbinding met de natuurlijke wereld te verdiepen. Bovendien maakt Rapé de weg vrij om het lichaam te ontgiften en overtollig slijm, gifstoffen en bacteriën op te ruimen.
De rape helpt je verbinding te maken met je hart, opent je derde oog en reinigt de verschillende energie velden. Rapé helpt bij het loslaten van emotionele, fysieke en spirituele ziekten, negativiteit en verwarring, het verlicht en geeft gronding(aarding). Rapé wordt ook gebruikt als een remedie voor bepaalde ziekten, zweren, wonden en als verdediging tegen insecten. Het wordt ook gebruikt als een pijnstillende en verdovende stof die vermoeidheid, pijn, honger en dorst verlicht. Er zijn zelfs speciale rapé-melanges die worden gemaakt om griep en andere ziekten tegen te gaan.

Omdat rapé op basis van (pure)tabak nicotine bevat, verhoogt het de bloedtoevoer naar de hersenen en stimuleert het de afgifte van verschillende neurotransmitters die de alertheid verhoogt en je humeur verhoogt. De inheemse bevolking gelooft dat rapé je focus, aanwezigheid en intuïtie kan vergroten, waardoor je lichaam en geest worden opengesteld voor een hogere communicatie en holistisch denken.
Je hebt onmiddellijk het gevoel hebt dat je met alles wat zich om je heen bevindt in verbinding staat, inclusief mensen en uw geest. Wanneer je door de eerste ‘prikkel’ heen bent volgt de zogenaamde ‘grounding’. Je wordt direct geaard, het is daarom ook dat dit medicijn tijdens Ayahuasca ceremonies wordt toegepast om door een bepaalde fase heen- of uit te komen.

Deze ceremonie vindt plaats in een kleine groep van maximaal 10 personen en zal worden verzorgd door Kelvin Welling en Nathalia Carrasco Ruiter. Wij nemen je mee op reis door jezelf met de klanken uit de jungle. We zetten een krachtig veld neer, waarin alles wordt aangereikt om tot een diepere laag in jezelf te komen. Opschoning en verbinden met je innerlijk licht zodat je verder kan op het pad van jouw allerhoogste potentieel. Tijdens de ceremonies werken we met verschillende soorten Rapé welke afkomstig zijn van diverse stammen. Er worden verschillende rondes gedaan, waarbij de rapé ingeblazen wordt. Alles mag er zijn en alles go with the flow…zoals het zich aandient.
Het kan voorkomen dat er iets uit moet in de zin van overgeven , zie dit dan als een blokkade welke los gelaten mag worden, als dit zo is, zal dit passend zijn in jouw proces van dat moment.

Als de ceremonie ten einde komt, zal er een soep zijn en zullen er versnaperingen zijn.

De prijs voor de Rapé ceremonie is €75,- je doet een aanbetaling van €25,- en neemt €50,- contant mee.
Er vind geen restitutie plaats.

Donderdag 18 augustus 2022 van 19:00 tot 22:30

Nieuw-Vennep, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Alles is verbonden en voor elke uitdaging is een oplossing!”

Nathalia helpt moeders weer in eigen authentieke kracht te komen en draagt bij aan het positief samenzijn binnen het gezin.

NathaliaCarrascoRuiter- 19xandersopvoeden

Reviews

Sandra Zuiderduin

Volle Maan Cacao Ceremonie

Was erg fijne setting, knus en veilig, waardoor ik dicht bij mezelf kwam

Lees meer

Nathalia C

7 Chakra's Activatie op 7-7

Was krachtig om te ervaren, ik kwam heel diep in de activatie en voel dit nu nog door bewegen in mijn lichaam en energie. Bedankt!

Lees meer

1. Kies je tickets
Rape ceremonie 18 augustus

Dit is een aanbetaling

€ 25,55
Inclusief € 0,55 servicekosten
Niet beschikbaar
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Rapé ceremonie

Meer evenementen van NathaliaCarrascoRuiter- 19xandersopvoeden

Zaterdag, 24 sep. om 10:00
Moederkracht Retreat
NathaliaCarrascoRuiter- 19xandersopvoeden
Persoonlijk leiderschap Plantmedicijn
Donderdag, 06 okt. om 19:00
Volle maan Cacao sistercirkel 7 samenkomsten
NathaliaCarrascoRuiter- 19xandersopvoeden
Cacao ceremonie Full Moon Vrouwen Cirkels

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Dinsdag, 06 sep. om 19:30
PLAY Utrecht - Drieluik Massage & Aandacht
Play! Community
Massage Healing Meditatie
Donderdag, 25 aug. om 13:00
Workshop - Let's talk money!
Holistic Finance
Healing Persoonlijk leiderschap
Zaterdag, 24 sep. om 10:00
Reis door je emoties - dagworkshop
Bliss Your Body
Lichaamswerk Healing Tantra
Donderdag, 08 sep. om 19:00
Volle Maan Ademsessie
van Binnen naar Buiten
Healing Ademcirkel Full Moon
Made with ♥ Copyright 2022 hipsy.nl