Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

7 Chakra's Activatie op 7-7

Donderdag 07 juli 2022 van 20:30 tot 22:00

Online

Over dit evenement

Hey mooi mens,

De maand juli, 7, is een maand om daadwerkelijk in je kracht te staan en je verlangens in je veld te manifesteren. Wanneer je energetisch op een juiste frequentie vibreert, zal alles je makkelijker afgaan.

Een belangrijk onderdeel hierin zijn je 7 basis chakra's. Deze zorgen voor actie, voor gezondheid, voor energie, voor een meer vervuld leven. Om meer bevrijding en vrijheid te ervaren. Voelen dat onze lichaam, geest en ziel daadwerkelijk kan bereiken wat je wilt bereiken.

Het is belangrijk om je chakra systeem te openen.
Wij zijn een spiritueel wezen in deze tijdelijke vorm en onze spirit probeert zichzelf uit te drukken, met onvoorwaardelijke downloads en flow van het universum om onze oneindige intelligentie te manifesteren in dit leven, in ons veld. En tegelijkertijd kun je je gevangen voelen omdat je bron van energie, beginnend bij de basischakra, geblokkeerd zijn. Waardoor het niet in staat is door je lichaam te vibreren.

Wanneer je jezelf opent sta je toe om de energie door je heen te laten stromen, vanaf je basis chakra helemaal tot aan je kruin chakra. Je zult opmerken dat je meer intuïtief wordt, je zal meer downloads ontvangen, je staat meer open voor begeleiding, je krijgt meer helderheid en zal je niet meer afvragen of je iets wel moet doen. Je leven wordt makkelijker omdat je voelt, je stroomt, je toestaat dat de universele energie door je heen stroomt. Dat deze goddelijke creatie door je heen creëert, om wonderen te creëren in je leven.

Doe mee met deze online activatie op 7-7 om je 7 chakra's te kalibreren op een hogere frequentie.
De aartsengelen Michael, Metatron, Uriel, Rafael, Gabriel, de godin Shekhinah en het licht van Christus zullen ons ondersteunen in dit proces.

Schikt de tijd en dag je niet? Schrijf je dan alsnog in! Je ontvangt de activatie naderhand in je mail, zodat je die in alle rust en zo vaak als je wilt kunt doen.

Liefs Nathalia

Over de organisatie

“Alles is verbonden en voor elke uitdaging is een oplossing!”

Nathalia helpt moeders weer in eigen authentieke kracht te komen en draagt bij aan het positief samenzijn binnen het gezin.

NathaliaCarrascoRuiter- 19xandersopvoeden

Reviews

Wieteke Dekker

Cacao Cirkel ♂ ♀ (optioneel) Microdosis Psylocibine

Superfijne ervaring. De setting is intiem, Nathalia zingt prachtige liederen en de meditaties nemen je helemaal mee... Ik haal er echt elke keer weer iets uit. Heel dankbaar voor deze ceremonie. XXX

Lees meer

Sandra Zuiderduin

Volle Maan Cacao Ceremonie

Was erg fijne setting, knus en veilig, waardoor ik dicht bij mezelf kwam

Lees meer

Nathalia C

7 Chakra's Activatie op 7-7

Was krachtig om te ervaren, ik kwam heel diep in de activatie en voel dit nu nog door bewegen in mijn lichaam en energie. Bedankt!

Lees meer

7 Chakra's Activatie op 7-7

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 25 mei. om 20:00
TransformatieTheater Voorstelling met Camie Bonger
TransformatieTheater
Theater Live muziek Lichtwerk
Zondag, 26 mei. om 10:00
Workshop The Light within the Human Heart
Puresta
Healing Energiewerk Bewustzijnsontwikkeling
Vrijdag, 17 mei. om 19:00
Kundalini NRGY Awakening XL met Microdose
Lonneke Aerts
Kundalini Kundalini activatie Energiewerk
Zondag, 28 apr. om 14:00
multidimensional energy healing maastricht
Esther Ausems
Energiewerk Multidimensional Embodiment Transmission Healing
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl