Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Liefdesopstelling (in Eindhoven)

Saturday 06 April 2024 van 13:30 tot 17:00

Stay Sane Club, Marconilaan 2d, 5621 AA Eindhoven, Netherlands

Over dit evenement

De Liefde is pure eenvoud en extreme complexiteit. Het is onze Bron. It's all the things en het is overal. Het is Alles en tegelijkertijd (of juist daarom) zo ongrijpbaar. En toch zo ontzettend voelbaar, of we nu ingetuned zijn of niet. Het schudt ons wakker, het laat de grond onder ons beven, het brengt ons hoofd in de wolken en het verbindt ons met alles om ons heen, heel dichtbij en veraf.

Tijdens deze opstellingsmiddag kijken we naar wat zich aandient in het moment, met de hele groep. We laten ons leiden door onze ziel. Je mag daarin ontdekken hoe jij je verhoudt ten opzichte van de liefde, welke eigen thema's kom je tegen en wat vraagt nog om gezien, gehoord en gevoeld te worden?

Het is fijn als je al ervaring hebt met opstellingen, maar niet per se nodig.

Ik heb plek voor 8 mensen. Het deelnamebedrag is lekker laag, omdat ik experimenteer met een nieuwe opstellingsvorm. Maak er gebruik van ;)

PRAKTISCH

13:00 - Inloop
13:30 - Start
17:00 - Einde

Bij deze opstellingsmiddag is géén lunch inbegrepen. Je kunt hiervoor wel vooraf terecht bij superfijne plekken in de buurt (Jungle Café of VanAlles & Co zijn aanraders) of je eet iets onderweg. Ik heb wel thee en lekkers voor je. :)

WIE BEN IK ALS MENS EN ALS BEGELEIDER?

Ik - Patty Golsteijn - begon als ondernemer in 2010. Ik heb talloze ondernemers, virtual assistants en online business managers gecoacht. In 2015 werd ik 'wakker' (met als kickstart mijn allereerste opstelling als vraagsteller in New York). Ik verbrak mijn relatie, verhuisde vanuit New York terug naar Nederland met 1,5 koffer aan bezit en zo begon mijn pad van diep innerlijk werk.

Ik begeleid opstellingen sinds 2021 en verdiep me met veel liefde en enthousiasme in verschillende stromingen, vormen en thema's. Op dit moment richt ik me voornamelijk op zelfliefde & samenliefde in daten en relaties, met online coaching, live opstellingen (als individu of als koppel) in Sittard en groepsopstellingen in Limburg en Noord-Brabant.

Ik werk met wat zich aandient in het moment, intuïtief en daarmee vrij snel naar de kern. Miss Cut The Crap style 🤘🏻 Altijd vanuit veiligheid.

Meer weten? http://pattygolsteijn.nl + http://instagram.com/pattygolsteijn

TESTIMONIALS

“Dank je wel voor je veilige space, dat we samen onze liefde voor onszelf en elkaar mochten opstellen. Wat was het fijn, verhelderend, duidelijk in al zijn eenvoud. We hebben mooie inzichten mogen ontvangen en een mooie verschuiving mogen maken. Dank je wel voor je open hart, je duidelijke en liefdevolle taal. Iedere dag en speciaal vandaag zien we elkaar weer door nieuwe ogen.” — Jerom en Joep

“Je hebt me zoiets waardevols gegeven ❤️ en je bent een leuk mens 😁 Dankjewel dat je zo’n veilige setting hebt geschapen dat ik meteen helemaal de diepte in kon duiken.”

“De opstelling heeft veel impact gehad. Zoveel is op z’n plek gevallen. Ik voel me letterlijk lichter, alsof er ergens een lamp is aan gegaan.”

“Jij bent teringgoed.” — Joyce Scheijen

“Dankjewel voor het creëren van de safe space. Ik denk dat ik niemand ken die dat zó goed kan als jij.” — Marina Curvers

TICKET GEKOCHT EN KUN JE ER TOCH NIET BIJ ZIJN?

Je krijgt geen geld terug. Je kunt wel iemand anders in jouw plaats laten gaan. Stuur me in dat geval een mail of appje.

Saturday 06 April 2024 van 13:30 tot 17:00

Stay Sane Club, Marconilaan 2d, 5621 AA Eindhoven, Netherlands

Over de organisatie

Bewustzijnsontwikkeling gericht op Liefde, diepere zelfliefde & samenliefde in daten en relaties.

Reviews

Shari

Liefdesopstelling (in Eindhoven)

Patty zorgt voor een heel fijne sfeer en veilige setting tijdens een opstelling. Ze weet de juiste vragen te stellen en voelt situaties goed aan. De opstelling heeft me mooie inzichten gegeven en het was zeker niet m'n laatste opstelling bij Patty.

Lees meer

Liefdesopstelling (in Eindhoven)

Meer evenementen van Patty Golsteijn

Uitverkocht
Saturday, 10 Aug. om 10:00
Opstellingsdag
Patty Golsteijn
Opstellingen Bewustzijnsontwikkeling
Saturday, 21 Sep. om 10:00
Opstellingsdag (in Eindhoven)
Patty Golsteijn
Bewustzijnsontwikkeling Opstellingen Familieopstellingen
Friday, 18 Oct. om 10:30
LIP-opstellingsdag (in Eindhoven) (innerlijk kind)
Patty Golsteijn
Bewustzijnsontwikkeling Opstellingen Familieopstellingen

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 29 Aug. om 11:00
Familieopstellingen dag 29 augustus Arnhem
Ruby en Pervin
Familieopstellingen Opstellingen Systemisch werk
Saturday, 10 Aug. om 09:45
Familieopstellingen Augustus 2024
Leefgierig
Familieopstellingen Systemisch werk Opstellingen
Friday, 16 Aug. om 16:00
Mellowfest 2024
BasBuitenCoach
Festivals Cacao ceremonie Liefde
Saturday, 03 Aug. om 13:30
Familieopstellingen Nijmegen
Coaching met Kompassie
Familieopstellingen Verbinding Opstellingen
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl