Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Feminine Touch verdieping Theater & Lichaamswerk

Sunday 14 April 2024 van 13:00 tot 17:00

Dansplein Roosendaal, Oliemolen 124a, 4701 KM Roosendaal, Nederland

Over dit evenement

Kun je kwetsbaar zijn en een stukje meer van jezelf laten zien? Ik daag je liefdevol uit om dat te doen en ik zie ook waar je dat nog niet doet. Shine babe!

Wegens het succes van mijn eerdere theater events voor vrouwen volgt hier een verdiepingstraject van 5 zondagen(waarvan 1 zaterdag) om de 3 weken tot aan de zomer. Theater in combinatie met lichaamswerk en werken met hoger bewustzijn. Je kan ook aan de verdieping meedoen zonder een eerste workshop te hebben gedaan maar dan wil ik eerst een telefoon gesprek met je om te kijken of het past.

In de verdieping komt stem(bevrijding), solo stukjes, zintuiglijkheid & gevoeligheid. werken met tekst, feedback geven & ontvangen, beweging(mime), improvisatie samen, komische personages, en zelf schrijven & maken aanbod. Het is heel afwisselend en tussendoor zal ik je altijd weer in je lichaam en hart brengen. Ik daag je ook elke keer weer uit om dichtbij je authentieke zelf en je creativiteit te komen. Dit doen we o.a. door middel van contact oefeningen en het activeren van je levens(seksuele) en creatieve energie. Het is geen therapie maar er is absoluut ruimte voor jou en jouw emoties.

Niks is gek, uit je comfort, fantasie en verhalen, emoties. Express it!

Ook de kwaliteiten van performen komen aanbod. Wat voor iedere performer goed is. Kun je echt naar jezelf laten kijken? Of is het een kunstje wat je laat zien? Hoe kom je over en hoe sta je voor een groep? Wat doet dat met je? Ook al doe je hier niets mee op een podium, je zult zien dat je hier in het dagelijks leven ook wat aan zult hebben. Een stuk bewustzijn. Je leert jezelf kennen en er is sowieso knetter veel plezier. Ik zal iets directer en concreter worden in mijn feedback over wat ik zie. Het is dus veel doen met theorie en technische aspecten van het performen.

Dat is een traject van ongeveer elke 3 weken 5 zondagen(waarvan 1 zaterdag) met een vaste groep. 14 april, 5 mei, 26 mei, 15 juni en 30 juni.

Mijn naam is Laura Woord, 33 jaar en ik heb 4 jaar gestudeerd aan Toneelschool de Trap in Amsterdam. Mijn passie voor theater is ongekend. Ik werk full time als actrice op veel verschillende plekken. Theater, film, commercials en als trainingsactrice. Ik dans al 20 jaar en ik ben mezelf de afgelopen 10 jaar gaan verdiepen lichaamswerk, alles voorbij de mind (intuïtie, hoger bewustzijn en de scheppingskracht). Met lichaamswerk en persoonlijke ontwikkeling ben ik al vroeg begonnen door mijn levenspad. Als je het mij vraagt zijn die dingen erg belangrijk als je theater maakt en speelt. 

Veiligheid en plezier staan altijd centraal bij mij want vanuit deze plek kun je jezelf echt ontwikkelen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je grenzen. Je lichaam is super intelligent en een prachtig kompas. Intuïtie uit zich via het lijf en via gedachtes en toch weet het lichaam het vaak eerder en zuiverder. Ons lichaam is ons instrument.

Waarom alleen vrouwen? Omdat die energie ontzettend krachtig is en het een andere veiligheid zal geven. In de toekomst zal ik ze ook met mannen geven want ik ben dol op mannen en er is vraag naar.

Prijs is 420 euro inclusief BTW water, thee, snacks en cacao voor 5 zondagen. Je mag dit ook in termijnen betalen of later. Stuur mij dan een bericht.
.Locatie is in Roosendaal en makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer(naast station) en makkelijk parkeren in de buurt. Na aanmelding krijg je altijd nog een app of mail met praktische informatie.

Annuleren kan tot 48 uur van te voren kosteloos.

Lees ook zeker de reviews.

Bij vragen kun je altijd contact met mij opnemen en dit is mijn Instagram https://www.instagram.com/laurawoord/

Wil je liever een basis workshop? Die geef ik waarschijnlijk nog 1 in juli maar verder niet meer tot aan september.

Sunday 14 April 2024 van 13:00 tot 17:00

Dansplein Roosendaal, Oliemolen 124a, 4701 KM Roosendaal, Nederland

Over de organisatie

“Fuck it en geniet tot de max!”

Ik ben actrice & danser. En ik organiseer evenementen waar ik theater & performen combineer met lichaamswerk & spiritualiteit. Ik kijk naar je uit!

Reviews

Femke

Feminine Touch. Theater & Lichaamswerk.

Laura, dankjewel voor deze inspirerende middag! Was onwijs gaaf! Ik kan het iedereen aanraden deze kennismaking van Theater in combinatie met verdieping. Wauw!

Lees meer

Milou-Anne

Feminine Touch. Theater & Lichaamswerk.

Wat een inspirerende middag om binnen een veilige omgeving uit je comfort zone te stappen. De confrontatie aan gaan met het uiten van diverse emoties… het improviseren met deze emoties in spelvorm en nog veel meer kwam voorbij. Iets wat voor mij heel ongemakkelijk en spannend was. Onder begeleiding van Laura is het gelukt en heb ik mezelf weer van een andere kant leren kennen. Zo tof en interresant! Dankjewel Laura. 🙏

Lees meer

Marcella Derkx

Feminine Touch. Theater & Lichaamswerk.

Het was een onwijs fijne, open, leuke en verrassende workshop! Plezier maken, verbinding met jezelf en je lichaam voelen, plezier maken met elkaar. Ook was het uitnodigend om uit mijn comfortzone te stappen. Ik werd geconfronteerd met het gevoel van schaamte en onzekerheid, wat ik heel herken uit mijn dagelijks leven. Dat gevoel is compleet gelinkt aan belemmerende overtuigingen, dus het was heel erg fijn om dit op deze dag eens bij z'n lurven te pakken. Op een hele fijne gezellige leuke manier. Dat mogen we in ons leven vaker doen! Genieten, spelen en je hart volgen. Dankjewel lieve Laura voor jouw mooie begeleiding. Het voelde heel fijn!

Lees meer

Feminine Touch verdieping Theater & Lichaamswerk

Meer evenementen van Laura Woord

Saturday, 24 Aug. om 13:00
Zomer Weekend Theater & Bodywork. Feminine Touch
Laura Woord
Theater Cacao ceremonie Lichaamswerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 26 May. om 10:00
Workshop The Light within the Human Heart
Puresta
Healing Energiewerk Bewustzijnsontwikkeling
Sunday, 19 May. om 13:30
Mushrooms for Metacrisis
Psychedelic Maastricht
Natuur Collectieve Evolutie Bewustzijnsontwikkeling
Friday, 24 May. om 10:00
Unlock the power of Tantric Dance
Sandy en Volker
Tantric Dance Bewustzijnsontwikkeling Persoonlijk Leiderschap
Wednesday, 29 May. om 18:30
PILOT: Emotions Unmasked
CONNECT | Yoga & Music
Mindfulness Bewustzijnsontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl