Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Feminine Touch. Theater & Lichaamswerk.

Sunday 24 March 2024 van 13:00 tot 17:00

Roosendaal, Nederland

Over dit evenement

Ik nodig je uit om meer van jezelf te laten zien.

Wegens het succes van mijn eerste theater events in combinatie met lichaamswerk voor vrouwen volgt er nog 1 basis theater workshop op zondag middag 24 maart voordat de verdieping start.

Aller eerst. Veiligheid voorop. Ik zal soms ook direct en concreet teruggeven wat ik zie en daar kun je van groeien. Kun je soms kwetsbaar zijn en durf je te shinen? Het is geweldig en krachtig. Ik weet wat ik wil met jullie en binnen die kaders voel ik precies wat een ieder van jullie nodig heeft.

Plezier staat centraal. Ik zal altijd beginnen met zakken in je goddelijke lijf en je hart. Het activeren van je creatieve en levens(seksuele energie). Een krachtige basis vanuit waar je kunt werken. Kun je daarbij? En wat leeft er in je? Je lichaam is super intelligent en een prachtig kompas. Intuïtie uit zich via het lijf en via gedachtes maar toch weet het lichaam het vaak eerder en zuiverder. Wat is jouw duidelijke ja of nee?

We gaan aan de slag met beweging & dans en met stem & theatrale oefeningen. En nee je hoeft niet te zingen. In de verdieping kan dat wel en je mag van mij natuurlijk altijd zingen. Hier en daar theorie en reflecteren. We kijken naar van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. Balans. We gaan ook bezig met performen, hoe kom je over en daar zul je in je dagelijks leven ook veel aan hebben.

Niks is gek, het is onderzoek en ik daag je uit om lekker out your comfortzone te stappen. Je authentieke zelf, je fantasie, jouw verhalen, jouw emoties kun je uiten in een vorm. Heerlijke kans. Hoe zou je willen expressen?

Aan het einde van de middag wil ik je de gelegenheid bieden om jouw binnenwereld een podium te geven. Stukje poëzie voordragen? Stukje zingen? Het maakt eigenlijk niet uit wat het is. Je krijgt de kans om iets te laten zien op een podium en de rest gaat kijken en luisteren. Alles kan en je hoeft dit niet te doen. Het is een extra verdieping en het kan veel opleveren.

Mijn naam is Laura Woord, 33 jaar en ik heb 4 jaar gestudeerd aan Toneelschool de Trap in Amsterdam. Mijn passie voor theater is ongekend. Ik werk full time als actrice, danser en theatermaker op veel verschillende plekken. Theater, film, commercials en als trainingsactrice. Ik dans al 20 jaar en ik ben mezelf de afgelopen 10 jaar gaan verdiepen lichaamswerk, alles voorbij de mind (intuïtie, hoger bewustzijn en de scheppingskracht). Met lichaamswerk en persoonlijke ontwikkeling ben ik al vroeg begonnen door mijn levenspad. Als je het mij vraagt zijn die dingen erg belangrijk als je theater maakt en speelt.

Waarom alleen vrouwen? Omdat die energie ontzettend krachtig is en het een andere veiligheid zal geven. In de toekomst zal ik ze ook met mannen geven want ik ben dol op mannen en er is vraag naar.

Wil je meer na aanleiding van de kennismaking en denk ik dat het bij je past dan start de verdieping op 26 maart. Dat is een traject van ongeveer elke 3 weken 5 zondagen(1 zaterdag). 14 april, 5 mei, 26 mei, 15 juni en 30 juni. We kijken dan even samen of dit bij je past.

In de verdieping komt stembevrijding, solo stukjes, werken met tekst, feedback geven, beweging en improvisatie met elkaar en scenes voor. Het is heel afwisselend en tussendoor zal ik je altijd weer in je lichaam brengen. Er is ruimte voor jouw creativiteit en emoties. Ook de kwaliteiten van performen komen aanbod. Ook al doe je hier niets mee, je zult zien dat je ze in het dagelijks leven ook toe zult passen. Een stuk bewustzijn. Je leert jezelf kennen en er is sowieso knetter veel plezier.

Prijs is 70 euro inclusief water, thee, snacks en cacao. Je kan me altijd een berichtje doen als je in delen wilt betalen of na afloop.
Locatie is in Roosendaal en makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer(naast station) en makkelijk parkeren in de buurt.
Bij aanmelding krijg je meer details over de locatie.

Voel je welkom voor een van de workshops. Van te voren kennismaken of vragen stellen kan altijd. https://www.instagram.com/laurawoord/

Link 3 maart:
https://hipsy.nl/event/42738-feminine-touch-theater-lichaamswerk

Link 14 april verdieping:
https://hipsy.nl/event/42790-feminine-touch-verdieping-theater-lichaamswerk

Sunday 24 March 2024 van 13:00 tot 17:00

Roosendaal, Nederland

Over de organisatie

“Fuck it en geniet tot de max!”

Ik ben actrice & danser. En ik organiseer evenementen waar ik theater & performen combineer met lichaamswerk & spiritualiteit. Ik kijk naar je uit!

Reviews

Femke

Feminine Touch. Theater & Lichaamswerk.

Laura, dankjewel voor deze inspirerende middag! Was onwijs gaaf! Ik kan het iedereen aanraden deze kennismaking van Theater in combinatie met verdieping. Wauw!

Lees meer

Milou-Anne

Feminine Touch. Theater & Lichaamswerk.

Wat een inspirerende middag om binnen een veilige omgeving uit je comfort zone te stappen. De confrontatie aan gaan met het uiten van diverse emoties… het improviseren met deze emoties in spelvorm en nog veel meer kwam voorbij. Iets wat voor mij heel ongemakkelijk en spannend was. Onder begeleiding van Laura is het gelukt en heb ik mezelf weer van een andere kant leren kennen. Zo tof en interresant! Dankjewel Laura. 🙏

Lees meer

Marcella Derkx

Feminine Touch. Theater & Lichaamswerk.

Het was een onwijs fijne, open, leuke en verrassende workshop! Plezier maken, verbinding met jezelf en je lichaam voelen, plezier maken met elkaar. Ook was het uitnodigend om uit mijn comfortzone te stappen. Ik werd geconfronteerd met het gevoel van schaamte en onzekerheid, wat ik heel herken uit mijn dagelijks leven. Dat gevoel is compleet gelinkt aan belemmerende overtuigingen, dus het was heel erg fijn om dit op deze dag eens bij z'n lurven te pakken. Op een hele fijne gezellige leuke manier. Dat mogen we in ons leven vaker doen! Genieten, spelen en je hart volgen. Dankjewel lieve Laura voor jouw mooie begeleiding. Het voelde heel fijn!

Lees meer

Feminine Touch. Theater & Lichaamswerk.

Meer evenementen van Laura Woord

Saturday, 24 Aug. om 13:00
Zomer editie Theater & Bodywork
Laura Woord
Theater Lichaamswerk Dansimprovisatie
Sunday, 25 Aug. om 13:00
Zomer editie Theater & Bodywork
Laura Woord
Theater Cacao ceremonie Lichaamswerk
Saturday, 31 Aug. om 13:00
Zomer editie Theater & Bodywork
Laura Woord
Theater Lichaamswerk Dansimprovisatie
Sunday, 01 Sep. om 13:00
Zomer editie Theater & Bodywork
Laura Woord
Theater Lichaamswerk Dansimprovisatie

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 08 Jun. om 12:00
Cacao en ecstatic dance met Pete en Pan in Ranst
https://www.kamboinconditional.com/
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Dansmeditatie
Saturday, 01 Jun. om 19:50
DansJeVrij - Amersfoort
DansJeVrij - Amersfoort
Vrije Dans Intuitive Dance Contact Improvisatie
Saturday, 15 Jun. om 20:00
De kunst van het liefhebben Theaterlezing
Veroniquekilian.nl & Trainjegelukscompetenties.nl
Theater
Friday, 21 Jun. om 20:00
Ecstatic Dance Nijmegen │ DJ KAREEM RAÏHANI │ Cacao Ceremonie
NijmegenDanst.NL
Ecstatic Dance Dansen in verbinding Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl