Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

LIP-opstellingsdag (innerlijk kind/tiener) in Eindhoven

Woensdag 17 april 2024 van 10:30 tot 17:00

Stay Sane Club, Marconilaan 2d, 5621 AA Eindhoven, Netherlands

Over dit evenement

Hoe verhoud jij je tot jezelf? Dit staat centraal tijdens een LIP-opstelling. We werken daarin met je ontstaan vanuit de Bron, de periode dat je in de buik van je moeder zat, je innerlijk kind en je innerlijke tiener. We ontdekken samen wat je hierin nog te verwerken of integreren hebt. Zo kun je nog steviger staan als je volwassen zelf, met meer zelfliefde en daarmee nog diepere verbinding met jezelf en in relaties met anderen.

De LIP-opstellingen zijn ontwikkeld door Wilfried Nelles. In zijn boek 'Het leven kent geen weg terug' beschrijft hij op een hele heldere manier de 7 stadia van de mens, gekoppeld aan de 7 bewustzijnsniveaus. Het heerlijke aan zijn opstellingen vind ik de vaste structuur (die we ook weer loslaten als het nodig is).

Dit werk is fenomenologisch. Oftewel, het gaat om de directe ervaring in het nu. We kijken naar de werkelijkheid, precies zoals deze is. Niets meer, niets minder. We kunnen het verleden niet veranderen, dus onze enige optie is ermee instemmen zoals het was en zoals het leven is.

Het is fijn als je al ervaring hebt met opstellingen, maar niet per se nodig.

PRAKTISCH

10:15 - Inloop
10:30 - Start
17:00 - Einde

Bij deze opstellingsdag is géén lunch inbegrepen. Je kunt hiervoor wel terecht bij superfijne plekken in de buurt (Jungle Café of VanAlles & Co zijn aanraders) of je neemt zelf iets mee. Ik heb wel koffie, thee en lekkers voor je. :)

TICKETS + PRIJZEN

Ik heb plek voor 7 mensen met een eigen opstelling. Je kunt ook inschrijven als representant (2 plekken). Hiermee krijg je mogelijk een plek in een van de opstellingen (je mag altijd nee zeggen op een uitnodiging). Mijn eigen ervaring (en ik weet van vele anderen) dat hiervan altijd iets mee-resoneert op je eigen thema's. Dus in welke vorm je dan ook deelneemt, een opstellingsdag levert altijd bijzondere inzichten op.

De genoemde prijzen zijn een introductieprijs, omdat dit een nieuwe werkvorm is voor me. Maak er gebruik van ;)

WIE BEN IK ALS MENS EN ALS BEGELEIDER?

Ik - Patty Golsteijn - begon als ondernemer in 2010. Ik heb talloze ondernemers, virtual assistants en online business managers gecoacht. In 2015 werd ik 'wakker' (met als kickstart mijn allereerste opstelling als vraagsteller in New York). Ik verbrak mijn relatie, verhuisde vanuit New York terug naar Nederland met 1,5 koffer aan bezit en zo begon mijn pad van diep innerlijk werk.

Ik begeleid opstellingen sinds 2021 en verdiep me met veel liefde en enthousiasme in verschillende stromingen, vormen en thema's. Op dit moment richt ik me voornamelijk op zelfliefde & samenliefde in daten en relaties, met online coaching, live opstellingen (als individu of als koppel) in Sittard en groepsopstellingen in Limburg en Noord-Brabant.

Ik werk met wat zich aandient in het moment, intuïtief en daarmee vrij snel naar de kern. Miss Cut The Crap style 🤘🏻 Altijd vanuit veiligheid.

Meer weten? http://pattygolsteijn.nl + http://instagram.com/pattygolsteijn

TESTIMONIALS

“Dank je wel voor je veilige space, dat we samen onze liefde voor onszelf en elkaar mochten opstellen. Wat was het fijn, verhelderend, duidelijk in al zijn eenvoud. We hebben mooie inzichten mogen ontvangen en een mooie verschuiving mogen maken. Dank je wel voor je open hart, je duidelijke en liefdevolle taal. Iedere dag en speciaal vandaag zien we elkaar weer door nieuwe ogen.” — Jerom en Joep

“Je hebt me zoiets waardevols gegeven ❤️ en je bent een leuk mens 😁 Dankjewel dat je zo’n veilige setting hebt geschapen dat ik meteen helemaal de diepte in kon duiken.”

“De opstelling heeft veel impact gehad. Zoveel is op z’n plek gevallen. Ik voel me letterlijk lichter, alsof er ergens een lamp is aan gegaan.”

“Jij bent teringgoed.” — Joyce Scheijen

“Dankjewel voor het creëren van de safe space. Ik denk dat ik niemand ken die dat zó goed kan als jij.” — Marina Curvers

TICKET GEKOCHT EN KUN JE ER TOCH NIET BIJ ZIJN?

Je krijgt geen geld terug. Je kunt wel iemand anders in jouw plaats laten gaan. Stuur me in dat geval een mail of appje.

Woensdag 17 april 2024 van 10:30 tot 17:00

Stay Sane Club, Marconilaan 2d, 5621 AA Eindhoven, Netherlands

Over de organisatie

Bewustzijnsontwikkeling gericht op Liefde, diepere zelfliefde & samenliefde in daten en relaties.

Reviews

Shari

Liefdesopstelling (in Eindhoven)

Patty zorgt voor een heel fijne sfeer en veilige setting tijdens een opstelling. Ze weet de juiste vragen te stellen en voelt situaties goed aan. De opstelling heeft me mooie inzichten gegeven en het was zeker niet m'n laatste opstelling bij Patty.

Lees meer

LIP-opstellingsdag (innerlijk kind/tiener) in Eindhoven

Meer evenementen van Patty Golsteijn

Vrijdag, 31 mei. om 10:30
Opstellingsdag over zelfliefde & samenliefde (in Eindhoven)
Patty Golsteijn
Bewustzijnsontwikkeling Opstellingen Relaties
Woensdag, 26 jun. om 10:30
LIP-opstellingsdag (innerlijk kind/tiener) in Eindhoven
Patty Golsteijn
Innerlijk Kind Bewustzijnsontwikkeling Opstellingen

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 26 mei. om 10:00
Workshop The Light within the Human Heart
Puresta
Healing Energiewerk Bewustzijnsontwikkeling
Vrijdag, 03 mei. om 19:00
The Heart of Men - Mannencirkel Zeist - Thema Kracht en Kwetsbaarheid
Reuzehulp
Mannencirkels Mannen Workshops Bewustzijnsontwikkeling
Dinsdag, 07 mei. om 19:30
Online workshop: Contact maken met je ziel, je missie en je passie
Rob Derksen door 'Vraag het aan Pam'
Persoonlijke Ontwikkeling Zielsverbinding Bewustzijnsontwikkeling
Vrijdag, 17 mei. om 19:15
Play & Freedive Utrecht: Open Play!ground
Freedive Community
Playfulness Authentic Relating Innerlijk Kind
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl