Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Mantras & Meditatie 2.0

Woensdag 21 september 2022 om 19:30 tot donderdag 22 september 2022 om 21:30

De Oude Jan, Kerkstraat 56, 6883 HV Velp, Nederland

Over dit evenement

mantra's - adem werk - meditatie - zelfkennis

2 dagen, 2 uur per dag workshop met Swami Purnachaitanya, senior Art of Living faculteitslid, gevorderd meditatie-, mantra- en yogaleraar

In deze tweedaagse workshop op woensdagavond én donderdagavond van 19:30-21:30, zal je leren om mantra's voor verschillende doeleinden te gebruiken en toe te passen in het dagelijks leven. Je zult eeuwenoude yogatechnieken relateren aan het dagelijks leven om te begrijpen hoe de geest werkt, leren om ademwerk (Pranyama's) te gebruiken om met het leven om te gaan, en deelnemen aan geleide meditaties.

In de Oude Jan te Velp met zijn geweldige akoestiek, zullen de klanken van de mantra's nog meer indruk op je maken als we samen zingen. De betekenis van elke mantra is oneindig. Het is een geluidstrilling die het verstand te boven gaat, maar wel een positief effect op het zenuwstelsel heeft. Wanneer de geest niet in staat is te begrijpen, lost hij eenvoudig op en gaat hij naar een meditatieve ruimte.

* Ontvang meer dan 4 verschillende mantra's om studies te verbeteren, obstakels te verwijderen, overvloed te vergroten, gezondheid te verbeteren en meer....
* Ervaar ademwerk en meditatie om gifstoffen vrij te maken en lichaam en geest te kalmeren van stress
* Leer fundamentele principes over hoe de geest werkt en hoe je deze kunt beheren vanuit de oude geschriften over yoga


Swami Purnachaitanya, geboren en getogen in Nederland, had al op jonge leeftijd grote interesse in spiritualiteit, culturen en filosofieën uit het oosten.
Na jarenlange beoefening van verschillende oosterse vechtkunsten ontmoette hij op 16 jarige leeftijd zijn spirituele Meester, Gurudev Sri Sri Ravi Shankar. Na het afronden van zijn studie Indologie aan de Universiteit Leiden vertrok hij naar India waar hij zijn ontdekkingsreis naar de tradities van yoga, mediatie, mantra’s en oude Vedische kennis voortzette.
Nu is hij een publiek figuur geworden die veel reist in Azië, Afrika en Europa, waar hij een breed scala aan zelfontwikkelingsprogramma's uitvoert.


Kosten: € 75,- Registreer in Augustus met Early Bird en betaal € 60,-!
Meld je aan via de site van Art of Living Nederland https://artoflivingnederland.nl/nl/swamipurnachaitanya?Id=M000J8qEbv1HoC980000
Of informeer bij Ellen of Orana via info@aofl.nl

We begroeten je graag bij Mantras & Meditatie 2.0 in de Oude Jan te Velp!

De locatie ligt op loopafstand van station Velp alsook van een bushalte. De kerk ligt nabij verkeersplein Velperbroek en is dus met de auto gemakkelijk te bereiken vanuit alle windrichtingen. Parkeren is er gratis.

Woensdag 21 september 2022 om 19:30 tot donderdag 22 september 2022 om 21:30

De Oude Jan, Kerkstraat 56, 6883 HV Velp, Nederland

Over de organisatie

Art of Living biedt programma’s aan waarin ademhalingstechnieken, yoga, meditatie en eeuwenoude kennis centraal staan. Is wereldwijd vertegenwoordigd.

Art of Living

Mantras & Meditatie 2.0

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 01 mei. om 19:00
BREATH ECSTATIC
Natural High
Adem Ecstatic Dance Spirituele ontwikkeling
Maandag, 13 mei. om 19:00
Play Utrecht - Verbonden ademen
Play Utrecht
Adem Lichaamswerk Healing
Donderdag, 23 mei. om 19:00
MAANKARAVAAN - Ecstatic Full Moon Cacao Ceremony-DJ Caroline S’Jegers
Moonfool
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Mantra zingen
Vrijdag, 17 mei. om 19:30
Mantra avond in Nijmegen
Rachel Weijman Coaching
Mantra zingen Kirtan Stembevrijding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl