Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Workshop Familieopstellingen

Zaterdag 04 mei 2024 van 9:00 tot 13:00

B-Balanced Edam, Oosthuizerweg 13, 1135 GH Edam, Nederland

Over dit evenement

Wat is een familieopstelling?

(Familie)systemen omringen ons voortdurend en beïnvloeden ons op een onbewust niveau. Iedereen maakt deel uit van systemen, maar weinig mensen zijn zich bewust van de impact van deze systemen op gedrag, emoties en relaties. Bepaalde patronen en dynamieken worden generatie op generatie doorgegeven totdat iemand zich ervan bewust wordt. Met systemisch werk maken we patronen, dynamieken en verstrikkingen zichtbaar in de ruimte.

Bij een familieopstelling kiest de opsteller intuïtief deelnemers uit de groep en plaatst hen zonder voorafgaande informatie in de ruimte. Dit vormt de opstelling waarbij elke representant een specifieke persoon of element vertegenwoordigt. De representanten beginnen te voelen en ervaren, zonder voorkennis over de situatie. Opmerkelijk is dat zij vaak de gevoelens en relaties van de personen die zij representeren, intuïtief oppikken. De opstelling onthult verborgen dynamieken en onderliggende patronen binnen het systeem. Het kan diepe inzichten opleveren.

Het doel van deze dag is niet alleen om je de praktische kant van familieopstellingen te laten ervaren, maar ook om je begrip van systemisch werk bij te brengen. Je zal niet alleen naar huis gaan met de ervaring, maar ook met een verruimd systemisch bewustzijn dat je kunt toepassen en herkennen in jouw dagelijkse omgeving. Door middel van de praktische oefeningen en natuurlijk familieopstellingen, ga je de kracht van deze aanpak echt beleven.

Vraaginbrenger of representant

Bij deze workshop heb je de mogelijkheid om deel te nemen als vraaginbrenger of representant. Als vraaginbrenger staat jouw hulpvraag centraal, terwijl je als representant gekozen kunt worden om een rol te vertegenwoordigen in de opstelling van de vraaginbrenger. Deze dag is er ruimte voor 8 deelnemers.

Ook deelnemen als representant is zeer waardevol. Je vervult niet alleen een rol in de familieopstelling van een vraaginbrenger, maar wordt altijd gekozen voor een rol die ook iets weerspiegelt van jouw eigen situatie. Het komt vaak voor dat er tijdens een familieopstelling ook voor jou als representant iets wordt getransformeerd.

Als je nieuw bent in de wereld van familieopstellingen, is de rol van representant een waardevolle eerste stap. Het geeft je de kans om de essentie van een familieopstelling te ervaren en vertrouwd te raken met de setting.

voorbeelden hulpvragen:

Heb je het gevoel lasten te dragen die niet bij jou horen?
Heb je onverklaarbare emotionele of lichamelijke klachten?
Loop je steeds in dezelfde relatiepatronen vast?
Neem je veel verantwoordelijkheid over van andere mensen?
of andere vragen zijn natuurlijk van harte welkom!

Laat deze workshop een inspirerende stap zijn op jouw reis naar een dieper begrip van jezelf en de wereld om je heen. Tijdens de workshop serveren we gezonde, voedzame snacks, thee, koffie en andere gezonde dranken. Er zijn beperkt plekken beschikbaar. Ik werk bij dit soort trainingen met kleine groepen om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen en iedereen de nodige aandacht te kunnen geven.

graag tot dan! Voor vragen mag je altijd Appen!

Warme groet,

Steff Runderkamp
IANLP trainer & (lichaamsgericht) Coach
+31 630498899

Zaterdag 04 mei 2024 van 9:00 tot 13:00

B-Balanced Edam, Oosthuizerweg 13, 1135 GH Edam, Nederland

Over de organisatie

“Leef of word geleefd”

Conscious events focused on self-development and awareness. Are you ready for REAL transformation?

Reviews

Liz Runderkamp

Meditatie & verbonden ademcirkel

Wat een indrukwekkende ervaring was dit! We begonnen met de meditatie, ik voelde een kleine spanning voor de sessie begon, maar tijdens de meditatie verdween dit volledig. Daarna de verbonden ademcirkel, waarbij je snel door je mond ademt en in een diepere staat van zijn komt. Er staat harde muziek aan waardoor je de rest van de groep niet kunt horen. Tijdens de ademcirkel ben ik ongeveer 10 emoties doorgegaan en heb ik dingen op kunnen verwerken en verschillende inzichten gekregen. Na de sessie voelde ik me als herboren, met een dieper begrip van mezelf en nieuwe tools om mijn emotionele welzijn te cultiveren. Een must try voor iedereen die op zoek is naar een diepgaande reis naar innerlijke rust en verbondenheid! Ik kom zeker nog een keer!!

Lees meer

Cindy Kes

KINGSNIGHT SPECIAL Cacao, Meditatie & verbonden ademcirkel

Dit moet je een keer gedaan hebben! Ongelooflijk wat je eigen ademhaling kan doen. Hele bijzondere en indrukwekkende ervaring! Na drie 1 op 1 sessies bij Ellen, waar ik al veel had losgelaten, kon ik nu door de energie van de groep zoveel meer loslaten. Ontzettend fijn en liefdevol. Met een fijne groep mensen en hele goede en liefdevolle begeleiding van Ellen en Steff. Ik ga het zeker nog een keer doen.

Lees meer

Anoniem

Meditatie & verbonden ademcirkel

Het was bijzonder om mee te maken. Ik ga het zeker nog een keer doen ! Goed verzorgt

Lees meer

Workshop Familieopstellingen

Meer evenementen van Steff Runderkamp

Vrijdag, 17 mei. om 19:30
Cacao, Meditatie & verbonden ademcirkel
Steff Runderkamp
Cacao ceremonie Ademcirkel Ademwerk
Zaterdag, 29 jun. om 10:00
Workshop Familieopstellingen
Steff Runderkamp
Familieopstellingen Systemisch werk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 09 mei. om 10:00
Familieopstellingen dag 9 mei (Omgeving Apeldoorn)
Lisa de Kruijf | Familieopstellingen, kampen & therapie
Familieopstellingen Persoonlijke Ontwikkeling 1-Dags retraite
Donderdag, 27 jun. om 13:45
Familie-opstelling 'bij Anne'
Bewustzijnsontwikkeling 'bij Anne'
Familieopstellingen Lichaamswerk Energiewerk
Donderdag, 09 mei. om 19:00
Puur Jij, opstellingavond! ⭐ Terug naar de oorsprong ⭐
Puur Tess ~ Leef Puur Jij!
Familieopstellingen Systemisch werk Opstellingen
Zondag, 26 mei. om 13:30
Familieopstelling Schiedam
Mindful Motion
Familieopstellingen Systemisch werk Persoonlijk Leiderschap
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl