Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

De belofte aan Maria Magdalena. Door Geert Kimpen en Michelle Shanti S

Vrijdag 14 juni 2024 van 20:00 tot 22:30

De Nieuwe Vrede, Vredestraat 16/22, 2600 Antwerpen, België

Over dit evenement

Een krachtig eerbetoon aan het vrouwelijke
“Ik ben de vrouw die uitgegumd werd, maar niet werd vergeten. Door alle eeuwen heen hebben vrouwen mij gehoord. Vrouwen hebben zich met mij verbonden en hebben zich met mij geïdentificeerd. Omdat ze wisten waar ik voor stond. Omdat ze wisten dat er zoveel meer was dan wat de mannen hun vertelden, dan wat zelfs hun eigen moeders hun vertelden, omdat ze erin waren gaan geloven, tot ze voelden dat het anders zat.”

Dit prachtige citaat is afkomstig uit het laatste boek van Geert Kimpen. In dit boek laat hij Maria Magdalena aan het woord, die na diens kruisiging aanvankelijk vastbesloten is om Jezus’ boodschap uit te dragen in de wereld, totdat ze ontdekt dat haar eigen boodschap minstens zo belangrijk is. Haar boodschap van vrouwelijke wijsheid, die Jezus zo in zijn kracht had gezet.

Het vrouwelijke
Juist in deze tijd, waarin mannelijke en vrouwelijke energie eindelijk weer in evenwicht mogen komen, zijn de vragen die beantwoord worden in ‘Ik, Maria Magdalena’ heel relevant. Zoals: hoe laat je als vrouw je stem duidelijk horen in een wereld waar het mannelijk nog altijd domineert? Durf je als vrouw werkelijk te gaan staan voor de kracht van je seksualiteit? Hoe kun je je man, of mannen in het algemeen, blijven liefhebben zonder jezelf te verloochenen?

Het mannelijke
Maar ook voor mannen zit er heel veel waardevols in Geerts boek, waarvan hij niet voor niets zelf zegt dat het schrijven hiervan hem tot het uiterste uitdaagde in zijn man-zijn. Tijdens dit proces ontdekte hij namelijk dat ook in hemzelf de reflexen aanwezig waren waardoor niet alleen Maria Magdalena, maar ‘het vrouwelijke’ als geheel duizenden jaren lang onderdrukt is. Hoe leer je als man te buigen voor dit vrouwelijke, het eer te betonen, en tegelijkertijd stevig verankerd te blijven in je eigen mannelijkheid?

Vrijdag 14 juni 2024 van 20:00 tot 22:30

De Nieuwe Vrede, Vredestraat 16/22, 2600 Antwerpen, België

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Samen reizen naar de Ziel”

Onder de vlag van London Books organiseren schrijvers Geert Kimpen (bekend van o.m. De Kabbalist) en Michelle Shanti inspirerende activiteiten.

Reviews

Helena

De belofte aan Maria Magdalena; lezing door Geert Kimpen en MIchelle

Het was een zeer aangename ervaring. Met veel goesting en bijna ongeduldig, hoopvol, verlangend, hunkerend aan het boek begonnen met lezen. Het leest heel vlot en is voor mij boeiend. Wat mij betreft een 'must have'.

Lees meer

Bieke

De belofte aan Maria Magdalena; lezing door Geert Kimpen en MIchelle

Warme ontvangst en inspirerende lezing, fijn ook dat er uitgebreid ruimte was om boeken te laten signeren en een persoonlijke babbel. Dankjewel voor jullie mooie, verbindende, liefdevolle boodschap

Lees meer

Alfred De Vos

De belofte aan Maria Magdalena; lezing door Geert Kimpen en MIchelle

een mooie ervaring, die met de nodige luister werd bijgezet. een gezellig gelijkgestemde gevulde zaal, maakt het altijd superieur, enkel jammer dat Michelle heel moeilijk te verstaan was, dat is jammer daar ik me te hard diende te concentreren op wat ze zei en dat mis je de finesse, voor de rest is dit voor herhaling vatbaar

Lees meer

1. Kies je tickets
De belofte aan Maria Magdalena door Geert Kimpen en MIchelle Shanti

Een avond als eerherstel en eerbetoon van het mannelijke aan het vrouwelijke. Met natuurlijk ook een stem door het vrouwelijke zélf van Michelle Shanti, die afstemt op een boodschap van Maria Magdalena en dan het publiek meeneemt op een inspirerende meditatie-reis, zoals alleen Michelle dat kan. Omdat elke vrouw een godin is

€ 23,30
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
De belofte aan Maria Magdalena. Door Geert Kimpen en Michelle Shanti S

Meer evenementen van London Books

Vrijdag, 31 mei. om 20:00
De belofte aan Maria Magdalena. Door Geert Kimpen en Michelle Shanti S
London Books
Presentatie Lezing Boekpresentatie

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Dinsdag, 30 apr. om 09:30
Human Design class: Live Your Truth (NL editie)
Lisa Jane
Human design Persoonlijke Ontwikkeling Presentatie
Vrijdag, 03 mei. om 19:30
Kortfilm Het Veld
Yana Gommers
Film Presentatie Familieopstellingen
Zondag, 02 jun. om 14:00
Introductie Afrikaanse Healing
Blessing Amsterdam
Presentatie Healing Sjamanisme
Dinsdag, 11 jun. om 19:00
LIGHTHOUSE LECTURES PRESENTS: "UNF*CK YOURSELF"
BackToYourNature Coaching
Lezing Persoonlijk Leiderschap Persoonlijke Ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl