Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vrijheid en verbiding in je relatie

Zaterdag 20 april 2024 van 10:00 tot 17:00

Piramide aan de Waal - yogacentrum en vergaderlocatie, Munnikhofsestraat 28, 6691 HH Gendt, Nederland

Over dit evenement

Iedere relatie kan mooier, beter en leuker. Wat je situatie op dit moment ook is, op elk moment kun je kiezen om met meer aandacht en toewijding het contact met jezelf en je partner aan te gaan.

Tijdens 'Vrijheid en verbinding in je relatie’ staan we stil bij hoe je in een relatie stevig op je eigen benen staat en hoe je vanuit die autonomie de verbinding met je partner maakt. En andersom: hoe kun je vanuit de verbinding tussen jullie zelf meer vrijheid gaan ervaren. Want die twee dingen zijn dé basis voor een goede relatie. Maar in de drukte van alledag en met je eigen blinde vlekken, ervaar je die basis waarschijnlijk vaker niet dan wel.

We gaan voorbij aan het oplossen van dagelijkse irritaties, maar pakken meteen de kern van de patronen die er in liefdesrelaties spelen. Geen trucjes, maar heldere inzichten die jou het inzicht geven in hoe het beter kan.

En natuurlijk maken we het praktisch. ‘Vrijheid en verbinding in je relatie’ gaat niet zozeer over terugkijken naar alles wat er niet goed ging in je relatie, maar vooral naar hoe je nu zelf de volgende stap kunt zetten naar een relatie waarin wel volop plezier, ontspanning, verbinding en stromende liefde is.

Tijdens de dag zul je je eigen gedrag en patronen beter herkennen en snappen waarom je doet zoals je doet. Ook zul je meer inzicht krijgen in het gedrag en de patronen van je partner. Door je partner en jezelf beter te begrijpen, zul je jezelf meer op je gemak voelen in je relatie. Veel irritaties en gedoe kunnen verdwijnen.

Kortom, er zal zowel meer vrijheid als verbinding ontstaan in jullie relatie. En wel op zo’n manier dat niemand het gevoel heeft dat hij/zij iets inlevert en jullie je er allebei prettiger bij voelen.

‘Vrijheid en verbinding in je relatie’ is een dag die je alleen, met je partner of met een vriend, vriendin, collega, broer, zus kunt doen. De dag is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in de liefde, relaties en alles wat daarbij komt kijken. Het maakt ook niet uit of je tevreden bent met je relatie, juist niet of dat je op dit moment geen relatie hebt.

Lees verder over deze mooie dag op: www.lieverdeliefde.nl/trainingen/vrijheid-verbinding-in-je-relatie

Wij zijn Jeroen de Jong en Wendy van Dam. We zijn meer dan 25 jaar samen en zijn de ouders van drie opgroeiende kinderen. Sinds 2015 geven we samen met veel plezier de Liever de Liefde!-relatietrainingen. Inmiddels hebben we in onze trainingen honderden stellen geholpen met het terugvinden en vergroten van het plezier in hun relatie. En dat gunnen we iedereen.

We weten zelf heel goed hoe lastig het is om de liefde in je relatie te laten stromen als er kinderen komen en je leven steeds drukker wordt. Tegelijkertijd weten we ook dat het probleem meestal niet is dat er niet genoeg liefde is of dat de liefde verdwenen is. De liefde is er nog wel, de vraag is alleen hoe je hem weer kunt laten stromen.

Wij willen dat er ook bij jullie meer liefde, verbinding en plezier terugkomt in jullie relatie. Want die is vaak niet zo heel ver weg. In onze trainingen combineren we onze expertise als begeleiders en trainers met de ervaringen uit onze eigen relatie. Deze combinatie maakt de trainingen tegelijkertijd verdiepend en herkenbaar. En dat wordt door veel deelnemers als de grote kracht van Liever de Liefde! genoemd. We horen dan ook vaak: 'Jullie zijn zo echt!'

Zaterdag 20 april 2024 van 10:00 tot 17:00

Piramide aan de Waal - yogacentrum en vergaderlocatie, Munnikhofsestraat 28, 6691 HH Gendt, Nederland

Over de organisatie

“Geluk vind je niet bij elkaar, maar mét elkaar.”

Samen op weg naar meer verbinding en verdieping in je relatie. Sinds 2015 verzorgen Jeroen en Wendy relatietrainingen, zweethut-dagen en meer...

Vrijheid en verbiding in je relatie

Meer evenementen van Liever de Liefde!

Zaterdag, 25 mei. om 10:00
Zweethut-dag voor iedereen
Liever de Liefde!
Zweethut Zelfliefde
Zondag, 26 mei. om 10:00
Zweethut-dag, helen van je seksualiteit, gemengd
Liever de Liefde!
Zweethut Liefde Seksualiteit
Zaterdag, 06 jul. om 10:00
Zweethut-dag voor stellen
Liever de Liefde!
Zweethut Liefde Relaties
Vrijdag, 11 okt. om 10:00
Terug naar het plezier in je relatie
Liever de Liefde!
Persoonlijke Ontwikkeling Liefde Relaties

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 28 sep. om 10:00
Kinky Tantra
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Transformatieseksualiteit Tantra
Woensdag, 15 mei. om 19:15
Tantracursus voor stellen
De School voor Verwondering
Tantra Relaties Cursus
Zaterdag, 14 sep. om 10:00
Exploring Kink Step 1: The Intensive
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Schaduwwerk Transformatieseksualiteit
Vrijdag, 28 jun. om 19:00
The Breathjourney
Healing 2 Remember
Ademwerk Sjamanisme Persoonlijke Ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl