Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Adem & Mantra's

Zaterdag 20 april 2024 van 19:00 tot 21:30

Pr. Beatrixlaan 23, 2595 AK Den Haag, Nederland

Over dit evenement

'Adem jezelf vrij' tijdens deze verbonden ademcirkel met de helende klanken van Mantra's.

We beginnen de avond met een kort welkomsdelen waarna Marlies je meeneemt in een klankreis van mantra's die ze begeleidt met haar Indiase harmonium. Om vanuit daar de ademreis in te gaan.

MANTRA'S
Ervaar de kracht van mantra. Het zingen van mantra’s is een eeuwen oude traditie. Een mantra is een klank, woord of meerdere woorden samen die we herhalen. Een active meditatie, waarbij de betekenis en intentie van de mantra van belang zijn en doorwerken in de vibratie van de klanken. Deze vibraties van de mantra's helpen je lichaam te openen. Daarbij is mantra een vorm van pranayama (ademhalingsoefening). Een mooie voorbereiding op je ademreis!

Samen met de vibratie van de stem en het harmonium heeft deze practice invloed op ons bewustzijn. 
Beleef meer innerlijke rust, focus en connectie met zelf en anderen door mantra. 
Je hoeft niet te kunnen zingen om mee te doen. 
Marlies Westra, ervaren yoga docent en mantra zangeres, begeleid jullie in deze practice met het Indiaas harmonium. Laat je verrassen! 

VERBONDEN ADEMEN
Bij verbonden ademen (VA) ga je naar je binnenwereld en weer terug naar de pure ademhaling, zonder pauzes. VA helpt je uit je hoofd in je lijf, voorbij de verhalen en analyses. Je komt op een andere laag van bewustzijn en in contact met je gevoelswereld. Je komt bij de lichamelijke en emotionele blokkades die je vaak al langer in de weg zitten om je leven vol te leven. Deze kan je los laten, wat door het ademen als vanzelf gaat. Er komt ruimte. Oude niet meer dienende patronen en overtuigingen worden gevoeld en losgelaten. Je levensenergie gaat weer stromen. Je ademt jezelf letterlijk vrij!

Wij creëren de sacred space, verzorgen de begeleidende muziek en faciliteren voor je je ademreis zodat je weer een laag mag helen. Kleinschalig (max. 12 deelnemers), mantra zingen, uitleg over het verbonden ademen, goede begeleiding tijdens je ademreis. Achteraf is er ruimte voor sharing, is er thee en iets lekkers voor aarding.

Praktisch:
🌀 Zaterdag 20 april 2024, van 19.00 tot 21.30.
🌀 Prinses Beatrixlaan 23 in Den Haag.
🌀 Investering €39 pp (bring a friend ticket / €78 voor 2 personen) of €44 (regulier ticket).

Aanmelden kan via Hipsy. Heb je vragen? Neem gerust contact op met Evelien via 0624575248 (whatsapp, signal of bellen) of via veerkrachtig@yahoo.com.

Wat heb je nodig?
🔹Neem je eigen yoga-of ademmatje en/of vachtje mee. Dekentjes en kussentjes zijn aanwezig.
🔹Als je nog andere props fijn vindt, zoals bv. een meditatiekussen, bolster of oogmasker, neem dit dan ook mee.
🔹Om vrij te kunnen ademen, raden we je aan loszittende kleding te dragen, geen riemen en liever geen broeken met knopen.
🔹Tijdens het ademen kan je flink afkoelen. Zorg dat je jezelf warm kan houden. Verschillende laagjes zijn daarvoor perfect.
🔹Hoewel we thee en water serveren tijdens deze avond, is het fijn je waterfles bij je te hebben.
🔹Na de ademreis en bij het sluiten van de avond is er thee en iets lekkers te eten. Eten na een ademreis werkt grondend en is een mooi afsluitend ritueel.

Wat is fijn rekening mee te houden?
Ademen met een volle maag is niet prettig. Eet niet te zwaar voorafgaand aan de cirkel. Verder adviseren we je genotsmiddelen te minimaliseren (inclusief koffie) in aanloop van de ademcirkel (in ieder geval vanaf 15 april), om dichterbij je pure gevoel te komen.

Ademwerk is proceswerk en heeft integratietijd nodig. Gun jezelf deze integratietijd door niet teveel voor en na de ademcirkel te plannen. We nodigen je uit om hierin zacht voor jezelf te zijn. Koester de liefde en verbinding met jezelf, gun jezelf de tijd en ruimte.

Wat wij graag vooraf weten:
Ademen is volkomen veilig, de adem brengt wat je op dat moment aankan en wat jou dient. Herken je je in een van onderstaande punten of heb je hier vragen over, neem dan contact op met Evelien (via 0624575248 of veerkrachtig@yahoo.com), zodat we hier tijdens je ademreis rekening mee kunnen houden:
zware psychische klachten, zwangerschap, epilepsie, glaucoom, hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk of recente operaties.

We kijken er naar uit je te ont-moeten!

Zaterdag 20 april 2024 van 19:00 tot 21:30

Pr. Beatrixlaan 23, 2595 AK Den Haag, Nederland

Over de organisatie

“Breathwork truly allows you to become your own healer.”

Veerkrachtig helpt je te verbinden met je eigen helende vermogen, vanuit je zachte kracht van aanwezigheid. Via Ademwerk, Reiki en Yin Yoga.

In samenwerking met

Reviews

Patrick Teulings

Adem & Mantra's

Wat een mooie ervaring! Mooi opgezet met eerst het zingen van Mantra's om alvast wat dichter bij jezelf, maar ook je mede-ademers te komen, in een ruimte van rust en waar alles veilig voelt. Om daarna onder hele fijne en professionele begeleiding de ademreis te starten. En afsluitend, na het sharen, genoten van allerhande vers fruit, dadels, chocolade en heerlijke thee om te beginnen alles een plekje te geven. De volgende cirkel staat al in mijn agenda...

Lees meer

Adem & Mantra's

Meer evenementen van Veerkrachtig

Zaterdag, 18 mei. om 10:00
Verbonden Ademcirkel & Cacao
Veerkrachtig
Cacao ceremonie Ademcirkel Ademwerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 09 mei. om 19:00
9D ademwerk - Breathwork - Shanti
Shanti
Adem Ademwerk Lichaamswerk
Zaterdag, 25 mei. om 13:30
Ademcirkel Hendrik Ido Ambacht
Pepijn van de Peppel
Adem Ademwerk Ademcirkel
Dinsdag, 18 jun. om 19:00
Ademwerk 18 juni 2024 (all genders)
Club Dogma
Ademwerk Ademcirkel
Vrijdag, 10 mei. om 19:30
Ademcirkel Schipluiden
Pepijn van de Peppel
Adem Ademwerk Ademcirkel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl