Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Opleiding: Familieopstellingen en systemisch ondernemerschap

Thursday 19 September 2024 van 10:00 tot 17:00

Centrum Osher, Poortstraat 32, 3572 HJ Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Leer in 5 maanden Familieopstellingen begeleiden en ontdek de kunst van het Systemisch Ondernemerschap.

๐‰๐ž ๐ฅ๐ž๐ž๐ซ๐ญ:

- Je (verder) ontwikkelen als ๐จ๐ฉ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ž๐ซ, ๐œ๐จ๐š๐œ๐ก ๐จ๐Ÿ ๐ญ๐ก๐ž๐ซ๐š๐ฉ๐ž๐ฎ๐ญ.

- Je specialiseren in het geven van ๐ข๐ง๐๐ข๐ฏ๐ข๐๐ฎ๐ž๐ฅ๐ž ๐ž๐ง ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ฉ๐ฌ๐จ๐ฉ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง.

- Hoe je op een vernieuwende en ๐ข๐ง๐ญ๐ฎรฏ๐ญ๐ข๐ž๐ฏ๐ž ๐ฆ๐š๐ง๐ข๐ž๐ซ een praktijk op zet, of je ๐ก๐ฎ๐ข๐๐ข๐ ๐ž ๐ฉ๐ซ๐š๐ค๐ญ๐ข๐ฃ๐ค een boost kunt geven.

- Niet alleen anderen maar ook ๐ฃ๐ž๐ณ๐ž๐ฅ๐Ÿ ๐œ๐จ๐š๐œ๐ก๐ž๐ง met behulp van het veld.

Tijdens deze unieke opleiding ๐ข๐ง ๐ž๐ž๐ง ๐ค๐ฅ๐ž๐ข๐ง๐ž ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ฉ leer je stap voor stap hoe je opstellingen kunt begeleiden. Je zult systemische theorie tot je nemen en ruimschoots de mogelijkheid krijgen om (onder mijn supervisie) aan de slag te gaan. Gedurende de opleiding is er een ๐ค๐จ๐ซ๐ญ ๐ฅ๐ข๐ฃ๐ง๐ญ๐ฃ๐ž als begeleider en neem ik je mee in de wereld van het opstellingenwerk, begeleiderschap en ondernemerschap.

๐๐š ๐š๐Ÿ๐ฅ๐จ๐จ๐ฉ ๐ก๐ž๐› ๐ฃ๐ข๐ฃ:

- Een eigen stijl van ๐Ÿ๐š๐ฆ๐ข๐ฅ๐ข๐ž๐จ๐ฉ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง ๐›๐ž๐ ๐ž๐ฅ๐ž๐ข๐๐ž๐ง ontdekt.

- Je uitgebreid verdiept in ๐ฌ๐ฒ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฆ๐ข๐ฌ๐œ๐ก๐ž ๐ญ๐ก๐ž๐จ๐ซ๐ข๐ž (o.a. Bert Hellinger evenals meer nieuwetijdse elementen).

- Opstellingen op een creatieve manier in je leven leren toepassen ter ondersteuning van je persoonlijke ontwikkeling, onderneming en relaties.

- Een grote ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฌ๐จ๐จ๐ง๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ž ๐ญ๐ซ๐š๐ง๐ฌ๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐š๐ญ๐ข๐ž ondergaan (je eigen innerlijke werk doen blijft je grootste leerschool als begeleider).

- Een ๐ ๐ซ๐จ๐จ๐ญ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ญ๐ซ๐จ๐ฎ๐ฐ๐ž๐ง in de natuurlijke stroom van het leven.

โ€œDe ziel/kern van dit programma is dat het een mentorschaps-traject is waarbij je een persoonlijke overdracht krijgt van een ambachtelijk vak. Daarnaast zal ik je uitdagen om dit direct op een bij jou passende manier in de praktijk te brengen.โ€

๐ƒ๐ž ๐ข๐ง๐ก๐จ๐ฎ๐ (8lesdagen, 3 opstellingen/sessies plus deelname aan verdiepingsdagen)

๐Ÿ– ๐ฅ๐ž๐ฌ๐๐š๐ ๐ž๐ง:

๐ƒ๐š๐  ๐Ÿ: ๐ƒ๐ž ๐›๐š๐ฌ๐ข๐ฌ๐ก๐จ๐ฎ๐๐ข๐ง๐  ๐š๐ฅ๐ฌ ๐›๐ž๐ ๐ž๐ฅ๐ž๐ข๐๐ž๐ซ ๐ž๐ง ๐๐ž ๐ค๐ฎ๐ง๐ฌ๐ญ ๐ฏ๐š๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐ ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ฐ๐š๐š๐ซ๐๐ข๐ ๐ž ๐ฅ๐ž๐ข๐๐ž๐ซ๐ฌ๐œ๐ก๐š๐ฉ. (losse dag๐ŸŒณ)
- Ontdek het lege midden, leer jezelf kennen als Bewustzijn.
-Als begeleider de juiste plek innemen binnen de visie van het gelijkwaardige leiderschap.
- Hoe autoriteit werkt binnen een gelijkwaardige setting.
- Hoe gelijkwaardig leiderschap bijdraagt aan een klimaat van veiligheid, openheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.
- Lichaamsbewustzijn vergroten en blokkades opruimen.
- Het verschil tussen een opsteller, coach en therapeut.
- Inzicht in de patronen waardoor je nog in de redder/fixer of belerende positie stapt.

๐ƒ๐š๐  ๐Ÿ & ๐Ÿ‘: ๐Œ๐ž๐ž๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ ๐ฐ๐จ๐ซ๐๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐ ๐ž๐ฌ๐ฉ๐ซ๐ž๐ค & ๐š๐š๐ง ๐๐ž ๐ฌ๐ฅ๐š๐  ๐ฆ๐ž๐ญ ๐ข๐ง๐๐ข๐ฏ๐ข๐๐ฎ๐ž๐ฅ๐ž ๐จ๐ฉ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง. (2daags blok๐ŸŒณ)
- De zin (en onzin) van een creatie/toekomstgerichte aanpak.
- Verschillende stijlen van aanpak in het voorgesprek.
- Weten wanneer een opstelling bekrachtigend of juist verzwakkend werkt.
- Verantwoordelijkheid bij de cliรซnt laten, spelen met perspectieven.
- Werken met ouders vs. verdekt werken via actuele levenssituaties.
- De blaadjes methode en verschillende varianten verkennen.
- Interventies verkennen en weten wanneer terughoudend te zijn.

๐ƒ๐š๐  ๐Ÿ’ & ๐Ÿ“: ๐–๐ž๐ซ๐ค๐ž๐ง ๐ฆ๐ž๐ญ ๐ซ๐ž๐ฉ๐ซ๐ž๐ฌ๐ž๐ง๐ญ๐š๐ง๐ญ๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ฉ๐ฌ๐จ๐ฉ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง ๐ฅ๐ž๐ซ๐ž๐ง ๐›๐ž๐ ๐ž๐ฅ๐ž๐ข๐๐ž๐ง. (2daags blok๐ŸŒณ)
- Verschillende perspectieven binnen het werken met representanten.
- Verschillende soorten representanten inzetten.
- Bewustzijn van de groepsenergie.
- De systemische wetmatigheden.
- De werking van de verschillende gewetens binnen het systemisch werk.

-๐ƒ๐š๐  ๐Ÿ” & ๐Ÿ•: ๐Ž๐ž๐Ÿ๐ž๐ง๐๐š๐ ๐ž๐ง (2daags blok๐ŸŒณ)
- Onder begeleiding/supervisie oefenen.
- Feedback van mij en vanuit de groep.
- Op een speelse manier jouw eigen stijl ontdekken.
- Je kracht en leerpunt helder krijgen.
- Eerste kennismaking met authentiek systemisch ondernemerschap.

๐ƒ๐š๐  ๐Ÿ–: ๐ƒ๐ž ๐ฐ๐ž๐ซ๐ž๐ฅ๐ ๐ข๐ง; ๐š๐ฎ๐ญ๐ก๐ž๐ง๐ญ๐ข๐ž๐ค ๐ฌ๐ฒ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฆ๐ข๐ฌ๐œ๐ก ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ง๐ž๐ฆ๐ž๐ซ๐ฌ๐œ๐ก๐š๐ฉ. (Losse dag๐ŸŒณ)
- Inzicht in jouw doelgroep.
- Ondernemen vanuit een grotere flow.
- Maatschappelijke conditioneringen omtrent ondernemerschap ontstijgen.
- Praktische tips en tools; hoe begin je? of wat is jouw volgende stap nu?
- De blaadjes opstelling leren inzetten als supertool voor ondernemers.
- Jouw unieke manifestatie en creatiekracht bevrijden.

๐—›๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ถ๐˜€ ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ท๐—ถ๐—ท๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ (๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ผ๐—ฝ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„) ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐˜€ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ผ๐—ฒ ๐˜‡๐˜‚๐—น๐˜ ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—ป; ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐˜‡๐˜‚๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ต๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ฑ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป.

3 ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฌ๐จ๐จ๐ง๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ž ๐จ๐ฉ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง ๐จ๐Ÿ ๐ฌ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ข๐ž๐ฌ: Gedurende de opleiding kun je 3 keer een eigen opstellingen of coaching-sessie doen (door mij begeleid). De sessies zijn bedoeld ter ondersteuning van het proces wat via de opleidingsdagen in gang gezet wordt en om de persoonlijke aandacht binnen het concept van de opleiding te waarborgen. Het is overigens lang niet altijd nodig om 3 sessies te doen, รฉรฉn opstelling en alles wat er tijdens de lesdagen gebeurt kan al enorm veel in beweging zetten.

๐•๐ž๐ซ๐๐ข๐ž๐ฉ๐ข๐ง๐ :
- ๐•๐ž๐ซ๐๐ข๐ž๐ฉ๐ข๐ง๐ ๐ฌ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ฉ: gedurende de opleiding mag je 3x gratis deelnemen aan de systemische verdiepingsdag.
- 1x gratis deelname aan een LIP (life Integration proces) opstellingendag.

Beide dagen sluiten naadloos aan bij de opleiding en geven een mooie verdieping op de lesdagen. Tevens kun je zo als deelnemer zelf invulling geven aan de intensiteit en snelheid van de opleiding en daarmee trouw blijven aan je eigen natuurlijke leerproces.

๐“๐ก๐ฎ๐ข๐ฌ๐ฌ๐ญ๐ฎ๐๐ข๐ž:
- ๐”๐ข๐ญ๐ ๐ž๐›๐ซ๐ž๐ข๐ ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐›๐จ๐ž๐ค vol verdieping, oefeningen en (systemische) citaten als aanvulling op de lesdagen.
- ๐ˆ๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ฏ๐ข๐ฌ๐ข๐ž๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ฉ de ervaring leert dat deelnemers ook vaak buiten de lesdagen met elkaar oefenen. Het is geen vast onderdeel van de opleiding (optioneel).

๐„๐ฑ๐ญ๐ซ๐š:
- Toegang tot online omgeving met enkele fragmenten uit opnames van eerdere lesdagen.
- Mooie foto van jezelf die je mogelijk ook professioneel kunt gebruiken.

๐–๐š๐ญ ๐ฆ๐š๐š๐ค๐ญ ๐๐ž๐ณ๐ž ๐จ๐ฉ๐ฅ๐ž๐ข๐๐ข๐ง๐  ๐ฎ๐ง๐ข๐ž๐ค?

Uniek aan deze opleiding is dat jij een hele eigen stijl van familieopstellingen begeleiden zult gaan ontdekken. Het uitgangspunt daarbij is een ๐ ๐ซ๐จ๐จ๐ญ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ญ๐ซ๐จ๐ฎ๐ฐ๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐ฃ๐จ๐ฎ๐ฐ (๐ž๐ข๐ ๐ž๐ง)๐ฐ๐ข๐ฃ๐ฌ๐ก๐ž๐ข๐, ๐ฅ๐ž๐ฏ๐ž๐ง๐ฌ๐ž๐ซ๐ฏ๐š๐ซ๐ข๐ง๐  ๐ž๐ง ๐ข๐ง๐ญ๐ฎรฏ๐ญ๐ข๐ž. Daarnaast heb je als deelnemer zelf ook enige invloed op de inhoud van de lesdagen. Je krijgt van mij basistheorie mee vanuit verschillende invalshoeken zodat je kunt onderzoeken welke stijl bij jou past. Vervolgens is er veel ruimte voor jouw eigen vragen, casussen en levensvraagstukken. Op deze manier zijn de lesdagen dynamisch en blijft jouw ๐ฅ๐ž๐ž๐ซ๐ฉ๐ซ๐จ๐œ๐ž๐ฌ ๐จ๐ซ๐ ๐š๐ง๐ข๐ฌ๐œ๐ก (op jouw tempo). Via deze werkwijze zul je leren om รฉcht vanuit doorvoelde en belichaamde kennis aan het werk te gaan. Daar ligt mogelijk tijdens deze opleiding een mooie mogelijkheid voor je; het aan het werk gaan, stappen durven zetten ๐๐ž ๐ฐ๐ž๐ซ๐ž๐ฅ๐ ๐ข๐ง. Het maakt daarbij overigens niet uit hoe groot of klein die stappen zijn, we zoeken de beweging die nu voor jou klopt. De relatief kleine groep en het korte lijntje met mij als opleider ondersteunen deze werkwijze doordat je jouw uitdagingen telkens zult kunnen onderzoeken; zowel klassikaal, individueel als via opstellingen.

De ervaring leert dat deze manier van werken goed aansluit bij mensen die al enige ervaring hebben met persoonlijke ontwikkeling of innerlijk werk. Dit hoeft geen systemisch werk te zijn maar lichaamsbewustzijn en enige verbinding met je intuรฏtieve antennes is wel behulpzaam. Als deze tekst tot je spreekt zit dat waarschijnlijk wel goed, maar bij twijfel neem gerust even contact met me op.

๐๐ซ๐š๐ค๐ญ๐ข๐ฌ๐œ๐ก:
- ๐†๐ซ๐จ๐ž๐ฉ๐ฌ๐ ๐ซ๐จ๐จ๐ญ๐ญ๐ž: maximaal 16 deelnemers per groep (incl begeleiding, team en assistenten)
- 8 ๐ฅ๐ž๐ฌ๐๐š๐ ๐ž๐ง: van 10 tot 17
- ๐ƒ๐š๐ญ๐š: 19 September, 9 & 10 Oktober, 3 & 4 December, 29/30 Januari en 11 Februari. Voor data verdiepingsdagen zie www.veldvanwaarheid.nl/agenda je kunt zelf je data uitkiezen die jij mee wilt doen.
- ๐‹๐จ๐œ๐š๐ญ๐ข๐ž:: Alle lesdagen vinden plaats op de Bronhoeve in Cothen, de verdiepingsdagen en LIP dagen zijn bij Centrum Osher in Utrecht.
- ๐Ž๐ฏ๐ž๐ซ๐ง๐š๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ง: Het is mogelijk om zelf een overnachting op de Bronhoeve te boeken. Dit kost 30,- p.p per nacht en is geen vast onderdeel van het programma. Meer details over deze mogelijkheid ontvang je na je aanmelding.
-๐‹๐ฎ๐ง๐œ๐ก: zelf meenemen, je kunt gebruik maken van de keuken, koelkast, gasfornuis en oven op locatie. Blijf je slapen dan is er een mogelijkheid savonds met wie wil gezamenlijk uit eten te gaan. Het is ook mogelijk savonds zelf op locatie te koken, iets op te warmen of ergens zelfstandig iets te eten in de omgeving
-๐ˆ๐ง๐ฏ๐ž๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐ง๐ : 1645,- (vrijgesteld van btw ivm crkbo registratie) Opleidingskosten zijn incl. reader, intake, 3 opstellingen, 3x gratis deelname aan de verdiepingsgroep en een LIP bijeenkomst naar keuze. Gespreide betaling is mogelijk in overleg. Herhalersprijs 25% korting.

Vroegboek๐ค๐จ๐ซ๐ญ๐ข๐ง๐ : tot 30 Juni, gratis deelname aan de tweedaagse ยดde stroom van het levenยด op 6 en 7 Juli.

๐•๐จ๐จ๐ซ ๐ฐ๐ข๐ž? Mensen die graag hands-on willen leren en zich prettig voelen bij een traditionele manier van kennisoverdracht. Mensen met een diepgaande interesse of passie voor het opstellingenwerk. Coaches/therapeuten/bewustzijnswerkers die hun kennis willen verbreden of aspiranten die een nieuw vak willen leren.

โ€œAls deelnemer van dit traject kun je gratis bij mijn opstellingen representeren en achteraf geef ik toelichting over waarom ik wat doe. Een aantal van de oud deelnemers volgen nog steeds sessies bij me en zijn regelmatig aanwezig als representant bij mijn opstellingen.

Spreekt deze manier van leren jou aan?โ€

๐Ž๐ฉ๐ฅ๐ž๐ข๐๐ž๐ซ/๐“๐ซ๐š๐ข๐ง๐ž๐ซ: Merijn Boulogne

Sinds ik in 2016 met Familieopstellingen in aanraking ben gekomen heb ik dit werk nooit meer losgelaten. In 2018 ben ik mijn eigen praktijk gestart en inmiddels heb ik honderden zeer verschillende soorten mensen via sessies, trainingen en een vakgerichte opleiding mogen begeleiden. Oorspronkelijk opgeleid tot Familie en Organisatie opsteller, hierna ben ik mij voortdurend blijven bijscholen binnen verschillende stromingen binnen dit werkveld.

Deelnemers omschrijven mijn stijl van werken als authentiek, intuรฏtief, scherp en met humor.
๐ฐ๐ฐ๐ฐ.๐ฏ๐ž๐ฅ๐๐ฏ๐š๐ง๐ฐ๐š๐š๐ซ๐ก๐ž๐ข๐.๐ง๐ฅ

ยดยด Deze opleiding heeft me enorm veel gebracht qua innerlijk werk, wat ik weer meeneem in vele andere facetten van het leven. Dankbaar voor deze reis en een dikke aanrader voor iedereen die m overweegt! ยดยด Amber Meester - opleidingsgroep #4

Thursday 19 September 2024 van 10:00 tot 17:00

Centrum Osher, Poortstraat 32, 3572 HJ Utrecht, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Loop je eigen pad en kom in flow!”

Familie en Organisatie Opstellingen in Utrecht. Individuele sessies, trainingen en een vakgerichte opleiding.

Reviews

Corrine Jonges

Familieopstellingen middag met 4 vraagstellers

Al eerder had ik familieopstellingen gedaan, maar de opsteller in kwestie was overleden. Zo kwam ik intuรฏtief uit bij Merijn. Vooral bijzonder is zijn insteek van dingen er "gewoon laten zijn", ookal is het ongemakkelijk en vooral bij jezelf blijven. Een hele bijzondere ervaring en ik kom snel terug?

Lees meer

Tess

Familieopstellingen middag met 4 vraagstellers

Hele bijzondere en mooie middag gehad die zijn indruk heeft achtergelaten. De familieopstellingen werden erg goed en intuรฏtief begeleid door Merijn. Heel erg bedankt hiervoor! ๐Ÿงก

Lees meer

Patty Golsteijn

LIP Opstellingen (life Integration Process) met 5 vraagstellers

Merijn weet precies in te spelen op wat er nodig is in het moment. Zijn begeleiding is lekker vlot, helder en duidelijk. Superfijn ๐Ÿ™Œ๐Ÿป

Lees meer

1. Choose your tickets
Opleiding familieopstellingen en systemisch ondernemerschap

Wil je een factuur op bedrijfsnaam vergeet dan niet je zakelijke gegevens in te vullen. Annuleringsregeling en algemene voorwaarden op mijn website.

โ‚ฌ 1.645,00
Including service fee
Herhalersprijs

Oud deelnemers aan de opleiding familieopstellingen en systemisch ondernemerschap kunnen een ticket kopen voor een gereduceerd tarief (25% korting herhalersprijs).

โ‚ฌ 1.233,75
Including service fee
Transaction costs :
โ‚ฌ 0,00
Total:
โ‚ฌ 0,00
Opleiding: Familieopstellingen en systemisch ondernemerschap

Meer evenementen van Veld van Waarheid

Sunday, 01 Sep. om 10:00
Familieopstellingen verdiepingssessie
Veld van Waarheid
Familieopstellingen Healing Spirituele ontwikkeling
Sunday, 01 Sep. om 14:00
Familieopstellingen middag met 4 vraagstellers
Veld van Waarheid
Familieopstellingen Healing Energiewerk
Thursday, 05 Sep. om 13:00
LIP Opstellingen (life Integration Process) met 5 vraagstellers
Veld van Waarheid
Familieopstellingen Healing Energiewerk
Sunday, 15 Sep. om 10:00
De reis van de held - Familieopstellingen 4-delige innerlijke reis.
Veld van Waarheid
Familieopstellingen Meerdaagse retraites Systemic Dance

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 20 Sep. om 10:30
Transformatieweekend Hechting&Verbinding
Sterk in je Basis
Meerdaagse retraites Familieopstellingen Lichaamswerk
Friday, 26 Jul. om 14:00
Familieopstelling
Familieopstelling Nijmegen
Familieopstellingen
Friday, 11 Oct. om 18:00
Mannen Initiatie training: Initiatie Avontuur van de Nieuwe Krijger
Stichting Mankind Project Nederland
Mannen Workshops Persoonlijk Leiderschap Inwijdingen
Wednesday, 17 Jul. om 19:30
Opstellingenworkshop - Extra bijeenkomst
Komma Coaching
Familieopstellingen Systemisch werk Bewustzijnsontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl