Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Opleiding: Familieopstellingen en Systemisch ondernemerschap

Zaterdag 16 maart 2024 van 10:00 tot 17:00

Centrum Osher, Poortstraat 32, 3572 HJ Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Leer in 4 maanden Familieopstellingen begeleiden en ontdek de kunst van het Systemisch Ondernemerschap.

๐‰๐ž ๐ฅ๐ž๐ž๐ซ๐ญ:

- Je (verder) ontwikkelen als ๐จ๐ฉ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ž๐ซ, ๐œ๐จ๐š๐œ๐ก ๐จ๐Ÿ ๐ญ๐ก๐ž๐ซ๐š๐ฉ๐ž๐ฎ๐ญ.

- Je specialiseren in het geven van ๐ข๐ง๐๐ข๐ฏ๐ข๐๐ฎ๐ž๐ฅ๐ž ๐ž๐ง ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ฉ๐ฌ๐จ๐ฉ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง.

- Hoe je op een vernieuwende en ๐ข๐ง๐ญ๐ฎรฏ๐ญ๐ข๐ž๐ฏ๐ž ๐ฆ๐š๐ง๐ข๐ž๐ซ een praktijk op zet, of je ๐ก๐ฎ๐ข๐๐ข๐ ๐ž ๐ฉ๐ซ๐š๐ค๐ญ๐ข๐ฃ๐ค een boost kunt geven.

- Niet alleen anderen maar ook ๐ฃ๐ž๐ณ๐ž๐ฅ๐Ÿ ๐œ๐จ๐š๐œ๐ก๐ž๐ง met behulp van het veld.

Tijdens deze unieke opleiding ๐ข๐ง ๐ž๐ž๐ง ๐ค๐ฅ๐ž๐ข๐ง๐ž ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ฉ leer je stap voor stap hoe je opstellingen kunt begeleiden. Je zult systemische theorie tot je nemen en ruimschoots de mogelijkheid krijgen om (onder mijn supervisie) aan de slag te gaan. Gedurende de opleiding is er een ๐ค๐จ๐ซ๐ญ ๐ฅ๐ข๐ฃ๐ง๐ญ๐ฃ๐ž als begeleider en neem ik je mee in de wereld van het opstellingenwerk, begeleiderschap en ondernemerschap.

๐๐š ๐š๐Ÿ๐ฅ๐จ๐จ๐ฉ ๐ก๐ž๐› ๐ฃ๐ข๐ฃ:

- Een eigen stijl van ๐Ÿ๐š๐ฆ๐ข๐ฅ๐ข๐ž๐จ๐ฉ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง ๐›๐ž๐ ๐ž๐ฅ๐ž๐ข๐๐ž๐ง ontdekt.

- Je uitgebreid verdiept in ๐ฌ๐ฒ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฆ๐ข๐ฌ๐œ๐ก๐ž ๐ญ๐ก๐ž๐จ๐ซ๐ข๐ž (o.a. Bert Hellinger evenals meer nieuwetijdse elementen).

- Opstellingen op een ๐๐š๐ ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ฌ๐ž ๐›๐š๐ฌ๐ข๐ฌ in je leven leren toepassen ter ondersteuning van je persoonlijke ontwikkeling, onderneming en relaties.

- Een grote ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฌ๐จ๐จ๐ง๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ž ๐ญ๐ซ๐š๐ง๐ฌ๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐š๐ญ๐ข๐ž ondergaan (je eigen innerlijke werk doen blijft je grootste leerschool als begeleider).

- Een ๐ ๐ซ๐จ๐จ๐ญ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ญ๐ซ๐จ๐ฎ๐ฐ๐ž๐ง in de natuurlijke beweging van het leven zodat je helemaal voor het pad van je bestemming durft te gaan.

โ€œDe ziel/kern van dit programma is dat het een mentorschaps-traject is waarbij je een persoonlijke overdracht krijgt van een ambachtelijk vak. Daarnaast zal ik je uitdagen om dit direct op een bij jou passende manier in de praktijk te brengen.โ€

๐ƒ๐ž ๐ฅ๐ž๐ฌ๐๐š๐ ๐ž๐ง:

๐ƒ๐š๐  ๐Ÿ: De basishouding als begeleider en de kunst van het ๐ ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ฐ๐š๐š๐ซ๐๐ข๐ ๐ž ๐ฅ๐ž๐ข๐๐ž๐ซ๐ฌ๐œ๐ก๐š๐ฉ.
๐ƒ๐š๐  ๐Ÿ: Meester worden in het ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐ ๐ž๐ฌ๐ฉ๐ซ๐ž๐ค
๐ƒ๐š๐  ๐Ÿ‘: ๐ˆ๐ง๐๐ข๐ฏ๐ข๐๐ฎ๐ž๐ฅ๐ž ๐จ๐ฉ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง leren begeleiden.
๐ƒ๐š๐  ๐Ÿ’ Werken met ๐ซ๐ž๐ฉ๐ซ๐ž๐ฌ๐ž๐ง๐ญ๐š๐ง๐ญ๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ฉ๐ฌ๐จ๐ฉ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง leren begeleiden.
๐ƒ๐š๐  ๐Ÿ“: ๐Ž๐ž๐Ÿ๐ž๐ง๐๐š๐ , onder supervisie aan de slag.
๐ƒ๐š๐  ๐Ÿ”: ๐ƒ๐ž ๐ฐ๐ž๐ซ๐ž๐ฅ๐ ๐ข๐ง; authentiek systemisch ondernemen.

๐„๐ฑ๐ญ๐ซ๐š ๐ฏ๐ž๐ซ๐๐ข๐ž๐ฉ๐ข๐ง๐ :

- ๐Ÿ‘ ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฌ๐จ๐จ๐ง๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ž ๐จ๐ฉ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง (door mij begeleid): individueel of als vraagsteller tijdens de verschillende (les)-dagen. Tijdens deze sessies werken we aan jouw persoonlijke vraagstuk en levensuitdagingen die tijdens de opleiding naar voren komen.

- ๐”๐ข๐ญ๐ ๐ž๐›๐ซ๐ž๐ข๐ ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐›๐จ๐ž๐ค vol verdieping, oefeningen en (systemische) citaten als aanvulling op de lesdagen.

๐’๐ฉ๐ž๐œ๐ข๐š๐ฅ๐ž ๐›๐จ๐ง๐ฎ๐ฌ ๐๐ข๐ญ ๐ฃ๐š๐š๐ซ:

- ๐•๐ž๐ซ๐๐ข๐ž๐ฉ๐ข๐ง๐ ๐ฌ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ฉ: gedurende de opleiding mag je 4x gratis deelnemen aan de systemische verdiepingsdag.

- ๐‹๐ˆ๐ (๐ฅ๐ข๐Ÿ๐ž ๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ ๐ซ๐š๐ญ๐ข๐จ๐ง ๐ฉ๐ซ๐จ๐œ๐ž๐ฌ). Je kunt 1x gratis deelnemen aan een LIP opstellingendag.

Beide dagen sluiten naadloos aan bij de opleiding en geven een mooie verdieping op de lesdagen. Tevens kun je zo als deelnemer zelf invulling geven aan de intensiteit en snelheid van de opleiding en daarmee trouw blijven aan je eigen natuurlijke leerproces.

๐–๐š๐ญ ๐ฆ๐š๐š๐ค๐ญ ๐๐ž๐ณ๐ž ๐จ๐ฉ๐ฅ๐ž๐ข๐๐ข๐ง๐  ๐ฎ๐ง๐ข๐ž๐ค?

Uniek aan deze opleiding is dat jij een hele eigen stijl van familieopstellingen begeleiden zult gaan ontdekken. Het uitgangspunt daarbij is een ๐ ๐ซ๐จ๐จ๐ญ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ญ๐ซ๐จ๐ฎ๐ฐ๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐ฃ๐จ๐ฎ๐ฐ (๐ž๐ข๐ ๐ž๐ง)๐ฐ๐ข๐ฃ๐ฌ๐ก๐ž๐ข๐, ๐ฅ๐ž๐ฏ๐ž๐ง๐ฌ๐ž๐ซ๐ฏ๐š๐ซ๐ข๐ง๐  ๐ž๐ง ๐ข๐ง๐ญ๐ฎรฏ๐ญ๐ข๐ž. Daarnaast heb je als deelnemer zelf ook enige invloed op de inhoud van de lesdagen. Je krijgt van mij basistheorie mee vanuit verschillende invalshoeken zodat je kunt onderzoeken welke stijl bij jou past. Vervolgens is er veel ruimte voor jouw eigen vragen, casussen en levensvraagstukken. Op deze manier zijn de lesdagen dynamisch en blijft jouw ๐ฅ๐ž๐ž๐ซ๐ฉ๐ซ๐จ๐œ๐ž๐ฌ ๐จ๐ซ๐ ๐š๐ง๐ข๐ฌ๐œ๐ก (op jouw tempo). Je voorkomt zo dat je een soort systemische bibliotheek wordt en je zult echt vanuit doorvoelde en belichaamde kennis gaan werken. Daar ligt mogelijk tijdens deze opleiding een mooie mogelijkheid voor je; het aan het werk gaan, stappen durven zetten ๐๐ž ๐ฐ๐ž๐ซ๐ž๐ฅ๐ ๐ข๐ง. Het maakt daarbij overigens niet uit hoe groot of klein die stappen zijn, we zoeken de beweging die nu voor jou klopt. ๐ƒ๐ž ๐ค๐ฅ๐ž๐ข๐ง๐ž ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ฉ en het korte lijntje met mij als opleider ondersteunen deze werkwijze doordat je jouw uitdagingen telkens zult kunnen onderzoeken; zowel klassikaal, individueel als via opstellingen.

De ervaring leert dat deze manier van werken goed aansluit bij mensen die al enige ervaring hebben met persoonlijke ontwikkeling of innerlijk werk. Dit hoeft geen systemisch werk te zijn maar lichaamsbewustzijn en enige verbinding met je intuรฏtieve antennes is wel behulpzaam. Als deze tekst tot je spreekt zit dat waarschijnlijk wel goed, maar bij twijfel neem gerust even contact met me op.

๐๐ซ๐š๐ค๐ญ๐ข๐ฌ๐œ๐ก:
- ๐†๐ซ๐จ๐ž๐ฉ๐ฌ๐ ๐ซ๐จ๐จ๐ญ๐ญ๐ž: maximaal 10 deelnemers per groep.
- ๐Ÿ” ๐ฅ๐ž๐ฌ๐๐š๐ ๐ž๐ง: van 10 tot 17 (in het weekend) of van 11 tot 18 (doordeweeks)
16 Maart, 20 & 21 April, 25 Mei, 2 en 23 Juni
- ๐‹๐จ๐œ๐š๐ญ๐ข๐ž: Centrum Osher, Utrecht (poortstraat 32).

๐ˆ๐ง๐ฏ๐ž๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐ง๐ : 1475,- Opleidingskosten zijn incl btw, intake, 3 eigen opstellingen, 4 maanden gratis deelname aan de verdiepingsgroep en een LIP bijeenkomst naar keuze. Gespreide betaling is mogelijk. Herhalers krijgen 25% korting.

๐•๐จ๐จ๐ซ ๐ฐ๐ข๐ž? Mensen die graag hands-on willen leren en zich prettig voelen bij een traditionele manier van kennisoverdracht. Mensen met een diepgaande interesse of passie voor het opstellingenwerk. Coaches/therapeuten/bewustzijnswerkers die hun kennis willen verbreden of aspiranten die een nieuw vak willen leren.

โ€œAls deelnemer van dit traject kun je gratis bij mijn opstellingen representeren en achteraf geef ik toelichting over waarom ik wat doe. Een aantal van de oud deelnemers volgen nog steeds sessies bij me en zijn regelmatig aanwezig als representant bij mijn opstellingen.

Spreekt deze manier van leren jou aan?โ€

๐Ž๐ฉ๐ฅ๐ž๐ข๐๐ž๐ซ/๐“๐ซ๐š๐ข๐ง๐ž๐ซ: Merijn Boulogne

Sinds ik in 2016 met Familieopstellingen in aanraking ben gekomen heb ik dit werk nooit meer losgelaten. In 2018 ben ik mijn eigen praktijk gestart en inmiddels heb ik honderden zeer verschillende soorten mensen via sessies, trainingen en een vakgerichte opleiding mogen begeleiden. Oorspronkelijk opgeleid tot Familie en Organisatie opsteller, hierna ben ik mij voortdurend blijven bijscholen binnen verschillende stromingen binnen dit werkveld.

Deelnemers omschrijven mijn stijl van werken als authentiek, intuรฏtief, scherp en met humor.

Meer informatie over mij en mijn organisatie op ๐ฐ๐ฐ๐ฐ.๐ฏ๐ž๐ฅ๐๐ฏ๐š๐ง๐ฐ๐š๐š๐ซ๐ก๐ž๐ข๐.๐ง๐ฅ

Zaterdag 16 maart 2024 van 10:00 tot 17:00

Centrum Osher, Poortstraat 32, 3572 HJ Utrecht, Nederland

Over de organisatie

“Loop je eigen pad en kom in flow!”

Familie en Organisatie Opstellingen in Utrecht. Individuele sessies, trainingen en een vakgerichte opleiding.

Reviews

Amber

Opleiding: Familieopstellingen en Systemisch ondernemerschap

Deze opleiding heeft me enorm veel gebracht qua innerlijk werk, wat ik weer meeneem in vele andere facetten van het leven. Dankbaar voor deze reis en een dikke aanrader voor iedereen die m overweegt!

Lees meer

Claudia

Familieopstellingen middag met 4 vraagstellers

Het was een mooie en leerzame middag met 4 verschillende familie opstellingen. Bijzonder om dit zo te hebben mogen ervaren en Merijn begeleide het voor mij op een zeer aangename manier. Een aanrader

Lees meer

Anita

LIP Opstellingen (life Integration Process) met 5 vraagstellers

Merijn creรซerde een fijne bedding en open en eerlijk opstellen

Lees meer

Opleiding: Familieopstellingen en Systemisch ondernemerschap

Meer evenementen van Veld van Waarheid

Donderdag, 02 mei. om 13:00
LIP Opstellingen (life Integration Process) met 5 vraagstellers
Veld van Waarheid
Familieopstellingen Healing Energiewerk
Vrijdag, 10 mei. om 10:00
Meebewegen met de stroom van het leven - Familieopstellingen 2-Daagse
Veld van Waarheid
Familieopstellingen Meerdaagse retraites Non-dualiteit
Zaterdag, 18 mei. om 10:00
Familieopstellingen verdiepingssessie
Veld van Waarheid
Familieopstellingen Healing Spirituele ontwikkeling
Zaterdag, 18 mei. om 14:00
Familieopstellingen middag met 4 vraagstellers
Veld van Waarheid
Familieopstellingen Healing Energiewerk

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 18 mei. om 10:30
De beweging van de ziel volgen met familieopstellingen
Praktijk de Chrysalis
Familieopstellingen
Vrijdag, 26 jul. om 09:00
Living the Change Workshop (Over de Streep - bekend van tv)
The Soul Healer
Persoonlijk Leiderschap Bewustzijnsontwikkeling Persoonlijke Ontwikkeling
Vrijdag, 24 mei. om 19:30
Opstellingenavond
Komma Coaching
Familieopstellingen Systemisch werk Bewustzijnsontwikkeling
Donderdag, 27 jun. om 13:45
Familie-opstelling 'bij Anne'
Bewustzijnsontwikkeling 'bij Anne'
Familieopstellingen Lichaamswerk Energiewerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl