Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

2-daagse voor partners: In verbinding jezelf zijn

Vrijdag 12 april 2024 om 10:00 tot zaterdag 13 april 2024 om 17:00

EdanZ - Zaalverhuur, Van Oldenbarneveltlaan 6, 9716 EJ Groningen, Nederland

Over dit evenement

Willen jullie graag werken aan een intieme verbinding met jezelf én met elkaar? Zijn jullie bereid om in alle openheid het contact met elkaar aan te gaan? Willen jullie graag meer zicht op waarom het soms niet lukt om in verbinding te zijn en wat er bij jullie in de weg staat?

In deze 2-daagse voor partners bied ik een oefenplek voor stellen om in contact te zijn met elkaar, zonder het contact met jezelf te verliezen. We gaan het hebben over behoeften en grenzen. Ook gaat het over openhartige, eerlijke communicatie. Dat kan soms spannend zijn, maar wanneer het er is, geeft het juist ont-spanning. We onderzoeken in deze 2-daagse de balans tussen symbiose (het vermogen om te verbinden, nabij te zijn) en autonomie (het vermogen om op eigen benen te staan, je eigenheid te behouden) in jullie relatie.

We doen ervaringsgerichte oefeningen die jullie ook thuis kunnen doen. Je krijgt de nodige kennis/theorie over hechting, trauma en de invloed hiervan op partnerrelaties. Er is ruimte voor delen met elkaar in een vertrouwelijke sfeer. Ook gaan we een aantal opstellingen doen. Wie de opstelling doet, bepalen we tijdens de dagen middels loting. Het idee is dat de opstellingen bijdragen aan het krijgen van inzichten voor alle deelnemers. Ook resoneren in een opstelling kan al heel veel brengen. We bespreken de opstellingen ook na, zodat een ieder van ons daar iets uit kan halen. Het programma is zo opgebouwd dat het toegankelijk is voor iedereen, je hoeft geen bepaalde achtergrond te hebben.

Het is voor stellen die deze onderwerpen met elkaar willen verkennen en willen leren van en met elkaar en anderen. Deze 2 dagen zijn voor partners die graag willen werken aan de verbinding met elkaar en met zichzelf. Het maakt niet uit hoe lang jullie een relatie hebben. Het maakt ook niet of je op dit moment tegen dingen aanloopt in je relatie of niet.

Er kunnen maximaal 6 stellen deelnemen. Het kan misschien kwetsbaar voelen om als partners in een groep met elkaar aan de slag te zijn met moeilijke thema’s. Maar mijn ervaring is juist dat het heel helend werkt. Er is vaak veel herkenning en erkenning voor bepaalde patronen in relaties. Ook is het zo dat in deze openheid je veel van anderen kunt leren.

Data: vrijdag 12 april en zaterdag 13 april 2024
Tijd: 10.00 – 17.00 uur (inloop vanaf 9.45 uur)
Locatie: Edanz, Van Oldenbarneveltlaan 6 in Groningen (gratis parkeergelegenheid)
Kosten: 450 euro per stel (inclusief koffie, thee, lekkers en lunches)

Vrijdag 12 april 2024 om 10:00 tot zaterdag 13 april 2024 om 17:00

EdanZ - Zaalverhuur, Van Oldenbarneveltlaan 6, 9716 EJ Groningen, Nederland

Over de organisatie

De Liefdespraktijk is de plek waar het over liefde gaat. Waar jij de ruimte krijgt om te bewegen naar meer liefde in je leven.

2-daagse voor partners: In verbinding jezelf zijn

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 24 mei. om 19:30
Opstellingenavond
Komma Coaching
Familieopstellingen Systemisch werk Bewustzijnsontwikkeling
Zondag, 05 mei. om 10:00
Opstellingsdag rond Intimiteit & Seksualiteit
Wim Vandenbergh
Familieopstellingen Systemisch werk Opstellingen
Zondag, 12 mei. om 12:00
Intimacy of Harm
carson and ella
Relaties Persoonlijke Ontwikkeling Grenzen
Zaterdag, 06 jul. om 10:00
Navigating Intimacy
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Schaduwwerk Relaties
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl