Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Magic Truffel Day Retreat

Vrijdag 29 maart 2024 van 10:00 tot 19:00

Ransdorp, 1028 BL Ransdorp, Nederland

Over dit evenement

Al duizenden jaren worden Magic Truffels ingezet om de diepere lagen in onszelf te leren kennen. Als een wegwijzer op ons pad naar zelfliefde, zelfkennis en zelfbewustzijn. De Magic Truffel als gids die je meeneemt naar de diepere lagen in jezelf. Een ceremonie met inzet van Magic Truffel geeft je inzichten, ondersteunt je met jouw levensvragen en zorgt er voor om vaste denkpatronen te doorbreken. Het heeft een sterk reinigende en helende werking.

Een ceremoniële reis met de Magic Truffel is diep innerlijk werk dat je ondersteund bij jouw spirituele ontwikkeling, bewustwording en levensvraagstukken door de confrontatie aan te gaan met de diepere lagen in jezelf.
Op de dag van de ceremonie creëren we een veilige omgeving, waarin je in alle rust jouw innerlijke wereld kunt ontdekken. De Magic Truffel neemt je mee op reis en je mag erop vertrouwen dat je ontvangt wat op dat moment goed voor jou is en precies past bij wat jij aankunt.

'Iedereen heeft een andere en persoonlijke reden om een Magic Truffel ceremonie ervaring aan te gaan'

Misschien ben je nieuwsgierig of heb je van anderen mooie ervaringen gehoord. Heb je levensvragen, loop je vast met bepaalde zaken in je leven? Of heb je al ervaring met het plant medicijn en wil je een laagje dieper. Je zult voelen wanneer je klaar bent om je reis te maken.

Waar kan Magic Truffel bij helpen ?

- Uit je hoofd, in je hart waardoor je inzichten en/of antwoorden kan krijgen
- Connectie met je wijsheid, vinden van je waarheid
- Meer zelfvertrouwen
- Zinvoller leven, diepere purpose
- Verwerken van miskraam, abortus, overledenen
- Persoonlijke en spirituele groei
- Dichter bij jezelf komen, herinneren wie je bent Innerlijke rust
- Blokkades oplossen
- Burn out
- Helen van trauma

Persoonlijke aandacht

De ceremonies worden begeleid door Kimm Bakkers (rePOSE-healing) en Lisette Laurens (inn.contact) We hebben een waardevolle wijsheid om te delen. We zijn ervaren in het werken met mensen op psychologisch, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau. Persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk.
Daarom bestaat deze ceremonie uit maximaal 4 deelnemers.

De ceremonie start om 10:00 en eindigt ongeveer om 19:00 en vind plaats in een sfeervolle ruimte in Ransdorp (naast Amsterdam) tussen de weilanden. We beginnen met het openen van de sacred space, kennismaking en delen van intenties. Vervolgens maakt iedereen zich klaar voor de reis. (Optioneel) is er een Rapéh ritueel en begeleid ik je met een meditatie zodat je ontspannen je innerlijke reis kan beginnen. Ieder zijn reis is anders en zal tussen de 5 á 6 uur duren. Tijdens de ceremonie nemen we je mee met muziek (Sound Healing) en etherische oliën. Na afloop eten we een veganistische maaltijd. Na het diner is er een afsluitende deelronde. Dan sluiten we de cirkel en gaat iedereen zijn weg naar huis.

De investering voor deze groepsceremonie is €333,-

Nadat jij je ticket hebt gekocht, zenden we jou een intake formulier op. Ook sturen we jou nog meer gedetailleerde informatie over de locatie, het dieet voor aanvang van de ceremonie ect. Wanneer je het intake formulier ingevuld naar mij terug stuurt, maken we een telefonische afspraak om elkaar alvast te leren kennen en jouw doel voor deze reis te bespreken. Ook bespreken we eventuele fysieke & psychische aandoeningen en eventuele medicatie die jij neemt, zodat we zeker weten dat jij deze reis veilig kunt aangaan.

Wanneer je interesse hebt in deze ceremonie of graag op onze mailing-list zou willen zodat je op de hoogte gehouden wordt over volgende ceremonies die in de planning staan, stuur mij dan een mail naar info@repose-healing.com of check www.repose-healing.com
Je kunt ons ook volgen op Instagram

Kimm Bakkers @repose.healing
Lisette Laurens @inn.contact

P.S. Wanneer je toch niet aanwezig kunt zijn op de ceremonie, om wat voor een reden dan ook, dan is terugbetaling alleen mogelijk mits ik jouw plek nog aan iemand anders kwijt kunnen. Als dit niet lukt dan zijn de kosten van jouw plek alsnog voor jouw rekening.

Let op: voor de ceremonie mag geen medicatie en/of drugs gebruiken. Je moet goed gezond zijn dwz geen aandoeningen zoals hartziektes, nierproblemen, pacemaker, psychoses, epilepsie hebben. Bij twijfel met medicatie en medische toestand altijd overleg met een arts. Ook wanneer je zwanger bent kan je niet mee doen.
Je tekent hiervoor een verklaring van te voren.

Vrijdag 29 maart 2024 van 10:00 tot 19:00

Ransdorp, 1028 BL Ransdorp, Nederland

Over de organisatie

“See the magic of your light”

Wil jij ervaren hoe het is om je vrij en gelukkiger te voelen? Kom inn.contact voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Reviews

Anna

CacaoBliss retreat & Systemisch werk

Wat een prachtige en waardevolle ervaring. Het voelde met Lisette en Laurens zo veilig dat ik me er helemaal aan over kon geven. Het proces is nog steeds op gang en ik ben heel benieuwd welke nieuwe inzichten er nog meer zullen komen.

Lees meer

Johan

CacaoBliss retreat & Systemisch werk

Een vakkundige begeleiding die al begon met een zorgvuldige voorbereiding voor een veilige en effectieve reis. Tijdens de retraite en de ceremonie was de begeleiding liefdevol, licht en zorgzaam. Ik heb een prachtige reis mogen maken die me mooie inzichten heeft gegeven, antwoord gaf op mijn vragen en me vrijheid heeft gegeven om nieuwe stappen te zetten op mijn pad. Bedankt lieve Lisette & lieve Laurens. ❤✨❤✨❤

Lees meer

Minette Kuiper

CacaoBliss retreat & Systemisch werk

Prachtige zachte begeleiding met lichte energie, helemaal in tune :)

Lees meer

Magic Truffel Day Retreat

Meer evenementen van inn.contact

Zaterdag, 11 mei. om 10:00
Privé Cacao & Magic Truffel retreat
inn.contact
Plantmedicijn Truffel Ceremonie Cacao ceremonie
Zaterdag, 25 mei. om 10:00
Privé Cacao & Magic Truffel retreat
inn.contact
Plantmedicijn Truffel Ceremonie Cacao ceremonie
Zaterdag, 08 jun. om 10:00
Privé Cacao & Magic Truffel retreat
inn.contact
Plantmedicijn Truffel Ceremonie Cacao ceremonie
Zaterdag, 21 sep. om 13:00
Women's Retreat | SacredPlant | Cacao | Breath-energy work
inn.contact
Plantmedicijn Cacao ceremonie Kundalini

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 18 mei. om 10:00
A Feast for the Senses
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Tantra Mindfulness
Donderdag, 02 mei. om 10:00
Truffel Spirit Workshop & het nieuwe Ademwerk ®
Anouk Bindels - Hart & Brein
Truffel Ceremonie Ademwerk Meerdaagse retraites
Dinsdag, 07 mei. om 19:30
Online workshop: Contact maken met je ziel, je missie en je passie
Rob Derksen door 'Vraag het aan Pam'
Persoonlijke Ontwikkeling Zielsverbinding Bewustzijnsontwikkeling
Zaterdag, 14 sep. om 10:00
Exploring Kink Step 1: The Intensive
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Schaduwwerk Transformatieseksualiteit
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl