Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

KUNDALINI bodywork en dearmouring EDUCATIEDAG. Groningen

Zondag 14 april 2024 van 10:00 tot 18:00

Groningen, Nederland

Over dit evenement

KUNDALINI bodywork en dearmouring EDUCATIEDAG.
4 tot 8 deelnemers, semi-private session space!
Nieuwsgierig naar Kundalini Bodywork? https://kundalinibodywork.com/
Wil je een sessie in energetisch lichaamswerk geven en ontvangen ervaren?

Deze dag is een krachtige activatie en ervaringsdag. Een educatiedag die zeer geschikt is als een opstapje als je een opleiding in Kundalinibodywork overweegt. Maar ook absoluut een aanrader ter verdieping van je proceswerk.

Herken je een van deze punten? Dan is deze dag voor jou!

- Je bent opgeleid in lichaamswerk en wil graag eens aan energetisch lichaamswerk proeven en een sessie uitwisseling ervaren onder leiding.
- Je hebt ervaring in energetisch werk en wil eens proeven aan bodywork gecombineerd met jouw energiewerk kunde.
- Je hebt een opleiding dearmouring gedaan en wil vanuit het perspectief van mijn opleidingen er ervaringen in sessies geven nieuwe technieken ervaren.
- Je bent geïnteresseerd in een kundalini opleiding en wil in deze ervaringsdag eens proeven aan elementen uit een kundalini opleiding om te weten of het echt iets voor je is.
- Je hebt een actieve kundalini flow (veel ervaring in tantra bv) en wil graag leren hoe je voor jezelf en anderen elkaar bij kan staan in energetische processen.
- Je bent opgeleid als facilitator bij LEAP, KAP, Kundalini Nederland, KES of een andere vorm van kundalini activatie en bent benieuwd naar de verschillen met kundalini bodywork

Deze dag is in de eerste plaats een krachtige en gezellige ervaringsdag. Je kunt daarnaast veel nieuws leren en je bent gedragen om daarbij in spaceholding aanwezig te zijn bij een ander. Je komt thuis met een verdieping en verrijking op Kundalini en persoonlijke transformaties en heling op je eigen proces.

Deze dag starten we met een kundalini activatie in een groepssessie. Hierdoor gaat je eigen kundalini stromen of wordt nog krachtiger. In dit veld gaan we na de lunch het begin van de middag een instructie en demo en wisselen we daarna een sessie uit van een uur.

10:30-12:00 Kundalini activatie ontvangen (groepssessie)
12:00-13:00 Lunch
13:00-15:00 Kundalini bodywork teaching en demo sessie.
15:00-16:00 Sessie uitwisseling 1
16:00-16:30 Pauze
16:30-17:30 Sessie uitwisseling 2
17:30-18:00 Afsluiting

Na deze dag heb je:
- Een kundalini die (nog) actiever stroomt
- Een helende KBW (Kundalini bodywork) sessie gegeven en ontvangen
- Helderheid of en welke kundalini opleiding bij jou past.
- Inzicht in wat de kracht van de werking van kundalini is en hoe het je verder kan ondersteunen in je persoonlijke transformatie.
- Eerste vertrouwen in hoe het is om zelf sessies te geven in KBW.
- Persoonlijke heling en transformatie ontvangen

Heb je vragen over deze dag neem even contact op via info@intimacyalchemy.nl
Tickets on Hipsy. Investering in jezelf 199,- (dit is de prijs van één persoonlijke sessie van mij, deze dag bestaat uit 4 sessies, 1 activatie, 1 demo sessie en 2 uitwisselingssessies)

Meenemen:
- Soepel kleding, laagjes
- Kracht of intentie voorwerp
- Geurvrij en schoon lichaam
- Waterfles
- Je eigen lunch, er is een warm soepje voor erbij en thee en lekkers staan voor je klaar.
ADRES: Cortinghlaan 33 Groningen

Ymke
www.intimacyalchemy.nl
Op een pad van transformerende magie is Ymke een vrouw met een puur open hart. Ze zal je uitnodigen met gratie, bewustzijn en een glimlach. Met een sterke intuïtie en haar vrouwelijke aanwezigheid creëert ze liefdevolle heilige ruimtes waar je je veilig, gezien, gevoed en vastgehouden voelt. Als een gepassioneerde tantrica ondersteunt ze je graag om de moed te hebben om hoofdstukken van je leven te openen door lifeforce energies toe te laten. Ze belichaamt het geschenk van intimiteit met jezelf en anderen en zal je laten zien hoe we elke dag ons licht een beetje meer kunnen laten schijnen om van de wereld een mooiere plek te maken.

De vorige editie waren de deelnemers heel enthousiast. Aan het einde van de dag klonken er diepe transformaties door:

"Heling, niet meer alleen 🙏
Ik heb altijd gedacht dat ik alleen was, maar blijkbaar niet! Ik heb mijn vader afgelopen jaren vergeven omdat hij er niet kon zijn toen ik klein was (hij was nml ziek).
Vandaag kwam mijn opa in het energieveld bij mijn Kundalini bodywork sessie om mij te laten her-inneren dat ik niet alleen ben en opa er is.
Alle herinneringen komen nu weer terug van hoe opa mijn vader was en het jongetje in mij wil spelen en weer vrij wil zijn." ~Piotr

"De dagen na de sessie ervaarde ik een stroom aan veelvuldig uitbundig lachen. Heerlijk en bevrijdend. De manier waarop Ymke werkt is: speels, kwetsbaar, woest en veilig. Een prachtige combinatie wat mij betreft" ~ Maartje

"Wat een onvergetelijke dag, waarin licht en duister met elkaar mochten dansen. Mijn intentie om alles toe te laten en te laten stromen, werd een manier om te uiten en mijn stem weer omarmen. Devotie, eerbied en dankbaarheid!" ~Bastian
En andere uitspraken waren:

“Ik ben weer een stukje geboren! En wat is het heerlijk om opnieuw geboren te worden en het licht opnieuw te zien”

“Voor mij was het een mooie ervaring om een man dichtbij te laten komen die ik nog niet ken, het ging verrassend gemakkelijk en het was heel kwetsbaar en mooi toen hij achter mij zat”

“Tranen die nog gehuild mochten worden van mij, mijn moeder en mijn oma mocht ik laten stromen vandaag”

🤍 Van harte welkom! En heb je nog vragen stel ze dan gerust.
Schrijf je in op de nieuwsbrief: www.intimacyalchemy.nl

Zondag 14 april 2024 van 10:00 tot 18:00

Groningen, Nederland

Over de organisatie

“Tantra is about truly loving and embracing all of life. OSHO”

Tantra cursussen, workshops en retraites l Tantric Ropes (Healing Shibari) l Tantramassage l Kundalini activatie l Sacred Sexuality.

Reviews

Marieke Gras

Cacao & Kundalini activation

Wow wat een krachtig veld weet Ymke elke keer weer neer te zetten. Het is al voelbaar als je haar fijne ruime binnenkomt. Het is zo'n veilige plek waar al het echte en rauwe naar boven mag komen om doorvoeld te worden. Ik voelde me zooooo gedragen. Ik ben vandaag na de sessie van gisteravond weer echt een beetje high on my own supply, het veld lijkt nog een soort van na te trillen in en om mij heen. Dankjewel lieve Ymke!

Lees meer

Remco Baar

Sold out- Tantric Shibari Retreat: The Art of Trust and Surrender

Marco & Ymke hebben een prachtige retraite neer gezet. De locatie was heel erg fijn, en op een prachtige locatie op de Sallandse Heuvelrug. Zo vanuit het gebouw de heide op en de bossen in. Er werd ontzettend goed voor ons gezorgd en heel erg lekker gekookt en gebakken. Marco & Ymke leven en ademen de Tantric Shibari. Hun assistente Anke al net zo. De toegepaste oefeningen, hoe groot of klein ook, alles met aandacht en gericht op de Art to Trust and Surrender. Steeds weer deelmomenten met aandacht en tijd voor alles wat oppopte, ook tussendoor waren Marco, Ymke en Anke zeer beschikbaar voor ons als deelnemers en ook onder de deelnemers was kennis en kunde in huis om elkaar op te vangen en begeleiden. Ik vond het samenspel tussen de deelnemers, hoe stoer of kwetsbaar dan ook heel erg mooi. Marco & Ymke bewogen zich steeds tussen de verschillende sessies door met aandacht voor de mens en tips and tricks voor het knopen. Met o.a. de persoonlijke aandacht, liefde, beschikbaarheid en ook het delen van hun eigen emoties hebben Marco, Ymke en Anke een hele veilige bedding neergezet waardoor elke deelnemer zich helemaal kon openen.

Lees meer

Caroline Smit

Sold out- Tantric Shibari Retreat: The Art of Trust and Surrender

Ik dacht altijd "Shibari, dat is niets voor mij” en toch gooide ik mezelf in het diepe omdat een vriend mij gevraagd had mee te gaan. En mijn instelling ook een nieuwsgierige is van "eerst zelf ervaren, dan pas weet je wat het is" De gedachte en aanname die ik had was “dat is toch iets uit de BDSM-hoek en daar heb ik echt niets mee...” Maar nu weet ik het! De Shibari op de manier hoe Ymke en Marco het brengen is waanzinnig! Een tantrische verdiepende lichaamsgerichte manier om jezelf beter te leren kennen. Ik kwam oude patronen tegen en daardoor weer inzichten. Ik ging langs allerlei emoties en kon ze expressie geven waardoor er weer meer ruimte kwam in mijn lijf, mijn adem, mijn mind…Na zo’n release ervaring wat de touwen met mij doen kom ik in een bliss gevoel. Van weer diepe liefde kunnen voelen voor mezelf, mijn leven, het Leven…Zoveel dankbaarheid en vreugde gevoeld en alles in mijn lichaam weer zo stromend Het was heerlijk en intens! Ymke en Marco belichamen de Shibari zelf. Staan gelijkwaardig voor de groep, zijn puur en echt. Hebben zelf veel doorvoelt en doen dat nog steeds… Ik ben onder de indruk van hun samenwerking. En hun demo’s zijn prachtig om te zien en waarachtig. Ze laten zichzelf zien! Je wordt hierdoor nog meer uitgenodigd om jezelf ook in te brengen met alles wat er in je leeft en je over te geven aan de touwen, het knopen, het voelen, het leven…Zij zorgen voor zoveel veiligheid en verbinding wat maakt dat ik mezelf totaal kon laten zien. Met ruimte voor humor, kwetsbaarheid delen, spelen, en ze doen zelf ook mee wat heel fijn is. Ik ging vervuld naar huis. Heb genoten van de warme en persoonlijke plek in de natuur, het lekkere eten, de groep met gelijkgestemde mensen jong en oud door elkaar. Allemaal met dezelfde intentie: "Jezelf nog meer leren kennen, verdieping, verbinding, het aangaan van het onbekende in vertrouwen en met overgave. En ook het letterlijk aangaan van je levenslust, je seksuele energie sensualiteit en gevoeligheid

Lees meer

KUNDALINI bodywork en dearmouring EDUCATIEDAG. Groningen

Meer evenementen van Intimacy Alchemy

Dinsdag, 21 mei. om 13:00
Tantric Rope study
Intimacy Alchemy
Shibari Tantra
Zaterdag, 25 mei. om 14:00
Alchemy workshop Plasma en GaNS maken
Intimacy Alchemy
Alchemie Energiewerk Gezondheid
Zaterdag, 22 jun. om 10:00
Art of Touch and Rope: Exploring Emotional Intimacy through Shibari
Intimacy Alchemy
Shibari Tantra Energiewerk
Maandag, 24 jun. om 18:30
Cacao & Kundalini activation
Intimacy Alchemy
Cacao ceremonie Kundalini activatie Kundalini

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 05 mei. om 14:00
Laad Ons lente & zomer sessies - "Unieke live piano & yin beleving"
Nelleke Nijhuis
Lichaamswerk Klankreis Community-building
Vrijdag, 31 mei. om 16:00
Open je voor je innerlijke leiding | Retraite
Puur op gevoel Coaching
Meerdaagse retraites Lichaamswerk Lichtwerk
Donderdag, 02 mei. om 19:00
Puur Jij, Thema workshop! 🌟 Humor en angsten
Puur Tess
Lichaamswerk Persoonlijke Ontwikkeling Vrouwencirkels
Maandag, 13 mei. om 19:00
Play Utrecht - Verbonden ademen
Play Utrecht
Adem Lichaamswerk Healing
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl