Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Alchemy workshop Plasma en GaNS maken

Saturday 25 May 2024 van 14:00 tot 17:00

Cortinghlaan 33, 9716 HS Groningen, Nederland

Over dit evenement

✨ Alchemie is terug en voor iedereen toegankelijk.

Waar de huidige wetenschap veel werkt met eilandjes, brengt alchemie scheikunde, natuurkunde, psychologie en filosofie weer samen, zoals het ooit bedoeld is.
Op zaterdag 25 mei, van 14:00 tot 17:00 geven Ymke en Roald een workshop GaNS (gas in nano-solide staat) maken, waarbij we middels een alchemisch proces werken met drie andere staten van materie, namelijk nano, GaNS en plasma.

🤍 Plasma en GANS kun je toepassen bij vele soorten processen, behandelen wat gezonder en vitalere mag worden tot versnellen van transformaties. Je kunt je water ermee vitaliseren maar ook je eten en aarde waar eten in groeit. En nog veel meer mogelijkheden....
Ymke en Roald inspireren je graag over de toekomst van wetenschap en evolutie middels deze alchemy.

Aan het eind van de workshop neem je je GaNS mee naar huis in een glazen potje, waar het proces zich zal voortzetten. De kosten hiervoor zijn €50,- per persoon. Er is gelimiteerd plek voor deze try-out editie dus wacht niet te lang met aanmelden.
Adres: Cortinghlaan 33 Groningen, Welkom

Saturday 25 May 2024 van 14:00 tot 17:00

Cortinghlaan 33, 9716 HS Groningen, Nederland

Over de organisatie

“Tantra is about truly loving and embracing all of life. OSHO”

Tantra cursussen, workshops en retraites l Tantric Ropes (Healing Shibari) l Tantramassage l Kundalini activatie l Sacred Sexuality.

Reviews

Marieke Gras

Cacao & Kundalini activation

Wow wat een krachtig veld weet Ymke elke keer weer neer te zetten. Het is al voelbaar als je haar fijne ruime binnenkomt. Het is zo'n veilige plek waar al het echte en rauwe naar boven mag komen om doorvoeld te worden. Ik voelde me zooooo gedragen. Ik ben vandaag na de sessie van gisteravond weer echt een beetje high on my own supply, het veld lijkt nog een soort van na te trillen in en om mij heen. Dankjewel lieve Ymke!

Lees meer

Remco Baar

Sold out- Tantric Shibari Retreat: The Art of Trust and Surrender

Marco & Ymke hebben een prachtige retraite neer gezet. De locatie was heel erg fijn, en op een prachtige locatie op de Sallandse Heuvelrug. Zo vanuit het gebouw de heide op en de bossen in. Er werd ontzettend goed voor ons gezorgd en heel erg lekker gekookt en gebakken. Marco & Ymke leven en ademen de Tantric Shibari. Hun assistente Anke al net zo. De toegepaste oefeningen, hoe groot of klein ook, alles met aandacht en gericht op de Art to Trust and Surrender. Steeds weer deelmomenten met aandacht en tijd voor alles wat oppopte, ook tussendoor waren Marco, Ymke en Anke zeer beschikbaar voor ons als deelnemers en ook onder de deelnemers was kennis en kunde in huis om elkaar op te vangen en begeleiden. Ik vond het samenspel tussen de deelnemers, hoe stoer of kwetsbaar dan ook heel erg mooi. Marco & Ymke bewogen zich steeds tussen de verschillende sessies door met aandacht voor de mens en tips and tricks voor het knopen. Met o.a. de persoonlijke aandacht, liefde, beschikbaarheid en ook het delen van hun eigen emoties hebben Marco, Ymke en Anke een hele veilige bedding neergezet waardoor elke deelnemer zich helemaal kon openen.

Lees meer

Caroline Smit

Sold out- Tantric Shibari Retreat: The Art of Trust and Surrender

Ik dacht altijd "Shibari, dat is niets voor mij” en toch gooide ik mezelf in het diepe omdat een vriend mij gevraagd had mee te gaan. En mijn instelling ook een nieuwsgierige is van "eerst zelf ervaren, dan pas weet je wat het is" De gedachte en aanname die ik had was “dat is toch iets uit de BDSM-hoek en daar heb ik echt niets mee...” Maar nu weet ik het! De Shibari op de manier hoe Ymke en Marco het brengen is waanzinnig! Een tantrische verdiepende lichaamsgerichte manier om jezelf beter te leren kennen. Ik kwam oude patronen tegen en daardoor weer inzichten. Ik ging langs allerlei emoties en kon ze expressie geven waardoor er weer meer ruimte kwam in mijn lijf, mijn adem, mijn mind…Na zo’n release ervaring wat de touwen met mij doen kom ik in een bliss gevoel. Van weer diepe liefde kunnen voelen voor mezelf, mijn leven, het Leven…Zoveel dankbaarheid en vreugde gevoeld en alles in mijn lichaam weer zo stromend Het was heerlijk en intens! Ymke en Marco belichamen de Shibari zelf. Staan gelijkwaardig voor de groep, zijn puur en echt. Hebben zelf veel doorvoelt en doen dat nog steeds… Ik ben onder de indruk van hun samenwerking. En hun demo’s zijn prachtig om te zien en waarachtig. Ze laten zichzelf zien! Je wordt hierdoor nog meer uitgenodigd om jezelf ook in te brengen met alles wat er in je leeft en je over te geven aan de touwen, het knopen, het voelen, het leven…Zij zorgen voor zoveel veiligheid en verbinding wat maakt dat ik mezelf totaal kon laten zien. Met ruimte voor humor, kwetsbaarheid delen, spelen, en ze doen zelf ook mee wat heel fijn is. Ik ging vervuld naar huis. Heb genoten van de warme en persoonlijke plek in de natuur, het lekkere eten, de groep met gelijkgestemde mensen jong en oud door elkaar. Allemaal met dezelfde intentie: "Jezelf nog meer leren kennen, verdieping, verbinding, het aangaan van het onbekende in vertrouwen en met overgave. En ook het letterlijk aangaan van je levenslust, je seksuele energie sensualiteit en gevoeligheid

Lees meer

Alchemy workshop Plasma en GaNS maken

Meer evenementen van Intimacy Alchemy

Saturday, 22 Jun. om 10:00
Art of Touch and Rope: Exploring Emotional Intimacy through Shibari
Intimacy Alchemy
Shibari Tantra Energiewerk
Uitverkocht
Monday, 24 Jun. om 18:30
Cacao & Kundalini activation
Intimacy Alchemy
Cacao ceremonie Kundalini activatie Kundalini
Saturday, 06 Jul. om 10:00
Retraite Yoni Pracht ~ Groningen
Intimacy Alchemy
Meerdaagse retraites Vrouwen workshops Tantra
Tuesday, 09 Jul. om 18:30
Taster avond ~ TANTRA series POLARITY~ Groningen
Intimacy Alchemy
Tantra Persoonlijk Leiderschap Energiewerk

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 21 Jun. om 19:00
LEAP Lifeforce Energy Awakening Process 🌝 (Rotterdam)
Lifeforce Energy Awakening Process
Kundalini Energiewerk Kundalini activatie
Saturday, 15 Jun. om 09:30
Magic Restful Morning
By Habibi
Cacao ceremonie Yoga Energiewerk
Monday, 17 Jun. om 19:30
Pralaya Yoga met Robert Boustany
Reach Yoga
Yoga Mindfulness Energiewerk
Friday, 07 Jun. om 19:30
LEAP met Carmen op 7 juni in Groningen
LEAP met Carmen
Innerlijke Reis Kundalini activatie Energiewerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl