Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Shamelessly Sensual

Zondag 03 maart 2024 van 12:30 tot 16:30

Groepsruimte @Aquamarijn Sittard, Achter de Hervormde Begraafplaats, 1, 6131KV Sittard, Nederland

Over dit evenement

๐“ข๐“ฑ๐“ช๐“ถ๐“ฎ๐“ต๐“ฎ๐“ผ๐“ผ๐“ต๐”‚ ๐“ข๐“ฎ๐“ท๐“ผ๐“พ๐“ช๐“ต

Vrij, vrij om te zijn wie je hoort te zijn. Vrij om je te voelen zoals je je als vrouw hoort te voelen. Zonder schaamte, zonder oordeel en zonder angst. Vrij om de sensuele vrouw die wij van binnen werkelijk Zijn te mogen belichamen.
Wij vrouwen mogen ons leiderschap over ons eigen leven, onze energie, onze kracht en ons lichaam terugnemen. Wij mogen zelf vorm geven aan wie wij werkelijk Zijn en willen Zijn.

Shamelessly Sensual is voor vrouwen die willen thuiskomen in hun Vrouw-Zijn, in hun sensualiteit. Vrouwen die vanuit hun eigen angst, schaamte, perfectionisme en controle uit hun schaduwen herrijzen en verbinden met eigenwaarde en vertrouwen in zichzelf.

Shamelessly Sensual vindt plaats op een bijzondere portaal-dag. Het is prachtige, intense, authentieke, bevrijdende, helende en bezielende reis die we maken vanuit onze buik, hรฉt vrouwelijk energiecentrum in jouw bekken, daar waar onze womb ligt.

Je leert terug te komen in je lijf door de levensenergie weer te laten stromen. Je omarmt je zachte en krachtige kant. Leert spelen en vrij te zijn. Maar ook wild en ontembaar.

Shamelessly Sensual is een diep transformerende ervaring en reis die je brengt naar de diepste krachten van jouw Vrouw-Zijn. Je daalt af naar het donker waar jij jouw diepgewortelde emoties zoals schaamte, schuldgevoel, verdriet etc. vrij laat en heelt. Je ontwaakt jouw zachtheid en haalt jouw kracht op. Wanneer je terugkomt in het licht leef je vanuit rust jouw waarheid en in vrijheid. Je bent wie je al die tijd al bent bedoeld te zijn, vrouw! Wild, sensueel, zacht en vol overgave.

We afdalen in ons lichaam door dans, meditatie, rust, breathwork, conscious touch, womb en Yoni healing, energie activatiecode, pleasure practices, soundhealin enzovoorts.

Je ervaart wat beweging, vrijlaten van het vrouwelijke, rituelen en trilling voor je doen, zodat jouw diepste verlangen van het sensuele pad worden beantwoord in het voelen van de levensenergie binnenin jou en al haar spirituele wijsheid. Je komt thuis bij de vrouwen. Voel je welkom godess om vanuit jouw ware essentie te leven en Zijn.ย 

Kom mee doen op 03-03! Het is in de yogastudio van Aquamarijn in Sittard van 12:30-16:30. Uitwisseling van energie is โ‚ฌ55,- excl. de kosten van Hipsy.

Praktisch:

๐–ค‡Omdat we gaan dansen, bewegen, ademen en je gaat ontvangen kan het zijn dat je het soms warm en soms koud kan krijgen. Trek daarom laagjes aan zodat je kleding kan uittrekken of juist aandoen.

๐–ค‡Er wordt voor water, thee en lekkere
snacks gezorgd.

๐–ค‡Wanneer we de ruimte betreden doen we dit op blote voeten/sokken. Schoenen en grote tassen laten we buiten de ruimte. De deur valt vanzelf dicht in het slot dus niemand kan binnenkomen.

๐–ค‡We willen niet gestoord worden en laten straling buiten de ruimte, dus telefoons zetten we uit.

๐–ค‡Zodra we de ruimte betreden gaan we over op stilte.

๐“›๐“ฒ๐“ฎ๐“ฏ๐“ผ,

๐“ก๐“ธ๐“ถ๐”‚ ๐“ก๐“ธ๐“ผ๐“ช

Zondag 03 maart 2024 van 12:30 tot 16:30

Groepsruimte @Aquamarijn Sittard, Achter de Hervormde Begraafplaats, 1, 6131KV Sittard, Nederland

Over de organisatie

“In verbinding met je Ziel. In verbinding met je Vrouw-Zijn.”

Romy Rosa, Vrouw in Verbinding Praktijk voor bewustwording. Spirituele coaching en Zielsheling

Reviews

Anoniem

Shamelessly Sensual

Fijne teacher! Ziet de passie en enthousiaste om taboes te verbreken! Fijne ervaring gehad!

Lees meer

Noortje Stoffels

Vrouwencirkel; Secret Rose

Gisteren weer een ontzettend mooie vrouwencircel mogen bijwonen. Zoals altijd weer een ontzettend mooie ervaring gehad! Romy zorgt tijdens haar circels altijd voor een hele prettige en veilige sfeer waardoor ik me altijd vrij voel om 100 procent mezelf te zijn. Hierdoor kan ik me tijdens deze circels ook altijd helemaal op mezelf focussen. De focus op het vrouwelijke, het sensuele en het seksuele is iets wat ik vaak miste. Het bijwonen van de vrouwencircels heeft mij veel zelfverzekerder en bewuster gemaakt om vrijer in het level te staan als vrouw zijnde!

Lees meer

Manon

Secret Rose

Wat een magische middag. Romy zorgde meteen voor vertrouwen in de groep. Er werd veel gedeeld en ervaren. Een mooie variatie van verschillende activiteiten. De vrouwelijke energie was voelbaar!

Lees meer

Shamelessly Sensual

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 23 jun. om 14:45
Sensual Play Party: Kinksterfest
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Zondag, 02 jun. om 13:00
KiSS - Liquid Love
Be Touched Community
Conscious Sexuality Playfulness Sensualiteit
Zondag, 05 mei. om 19:00
Kinky Ecstatic Ball | Odessa Muiderpoort
Odessa Amsterdam
Ecstatic Dance Shibari Sensualiteit
Woensdag, 05 jun. om 19:00
IN VUUR EN VLAM! โ€“ A Kundalini Experience
Natural High
Kundalini Yoga Live muziek
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl